NA POMOLU GLOBALNI "RAT" PROTIV EKSTREMNE LEVICE! Tramp žestoko osudio komentare o smrti Kirka: "Vreme mira je prošlo, OVO JE BORBA DOBRA PROTIV ZLA"

Jedan Šešelj manje - dobra vest za svet 😊
Једном и ја да се сложим са тобом. И то баш на најкараднијем месту. Супер би било да се сваки дан кокају и једни и други, хе хе ххе

Ova nova pucnjava je bila baš ozbiljna

Upucano je 5 - 6 policajaca

neki nezvanični i neprovereni izvori govore da su 3 ili 4 ubijena a 2 teško ranjena

uzeti sa ozbiljnom rezervom

Počinilac je takođe navodno livdiran, postavio je zasedu policiji i masakrirao ih

Ko god da je počinilac (crnac-belac-hispano, levičar-desničar, woke-maga) ne vidim kako će ovo proći bez dalje eskalacije
Лав из ин ди ер. Лав из ин ди ер.

oće da bude sranje, žešćeg

imaju oružje svi,
imaju ludog predsednika
mržnja napumpana na max

samo fali iskra i biće svašta
Мени Трамп тамо делује најнормалније од свих.
Није се замерио са Русијом, није се задужио много око Украјине и свега.
Противник је миграција. Противник је криминала и левичарства, индоктринације деце у школама. Све нормално.
Не знам што га сматрају будалом. Он је нешто најнормалније тамо.

Мени Трамп тамо делује најнормалније од свих.
Није се замерио са Русијом, није се задужио много око Украјине и свега.
Противник је миграција. Противник је криминала и левичарства, индоктринације деце у школама. Све нормално.
Не знам што га сматрају будалом. Он је нешто најнормалније тамо.

daleko od normalnog, dalekooo

Ova nova pucnjava je bila baš ozbiljna

Upucano je 5 - 6 policajaca

neki nezvanični i neprovereni izvori govore da su 3 ili 4 ubijena a 2 teško ranjena

uzeti sa ozbiljnom rezervom

Počinilac je takođe navodno livdiran, postavio je zasedu policiji i masakrirao ih

Ko god da je počinilac (crnac-belac-hispano, levičar-desničar, woke-maga) ne vidim kako će ovo proći bez dalje eskalacije
Нема ти друге опције кад долази ИЦЕ полиција, већ да и њих повучеш у пакао са собом након пушкарања...

Ионако кад те депортују у Ел Салвадор, не гине ти на тенане умирање уз узимање органа ако си здрав...

Болесно, али немаш куд кад полиција крене без налога да те хапси и черечи за продају органа у распалу Јужну америку...

548319842_1361853051963004_7449522421102142067_n.jpg

Back