sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Cekao sam da se vendi pohvali snimkom ,ovo je takav fake ,sve sami pogodci kao da imaju navodjene metke a vojnici samo izlaze i ako ovi ispred njih padaju pritom niko ne uzvraca vatru jos cudnije niko pored toliko zaklona ni ne pokusava da ga iskoristi .
verovao ili ne nije laznjak.Radi se o jednom te istom dogadjaju, samo sto glupi grof ne zna nista o materijalu koji postavlja
Jutros je nakacio ove fotografije.Ovo sada je video ,a fotografije su nastale nakon video snimka
http://forum.krstarica.com/showthre...в-исис-а-2?p=31856661&viewfull=1#post31856661
Mucenik ne zna da je ovaj video isti dogadjaj sa fotografija koje je jutros nakacio.Meni je izgledao kao laznjak, objasnio sam i zbog cega.Svi na gomili ,sva tela u istom smeru potrbuske polegnuta.Gledajuci video, covek mora od muke da zaplace.Toliko idiotizma tesko se moze sresti na jednom mestu.Idu u pretrcavanje preko cistine,vide da dobijaju sredjenu vatru vise strelaca , i suludo nastavljaju po svome.Umesto da se povuku na polazne pozicije,nastavljaju puze sto je jos gore po njih.Spori a metak brz.
Zasto su tako efikasno likvidirani-odgovor je veoma jednostavan.Ko se seca price o rafalnoj paljbi i koliko je ona zapravo nepotrebna, evo mu dokaza da rafalnu ne koriste iskusni.Jedinacnom vatrom su veoma precizno gadjali kao na strelistu .Obzirom da daljina nije bila velika,mozda nekh 200m ,ovo je bilo kao da na vasaru iz vazdusne puske gadjas limene patkice.Pogodis pet, dobijes nagradu.
Izginuse ljudi zbog glupog komandira,koji ih je poslao preko velike cistine
Poslednja izmena: