Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve vise mirise da je prica o upadanju Muslimanske Koalicije u Siriju sve izvesnija.

Erdogan to vise ne iskljucuje.

http://www.bloomberg.com/news/artic...rkey-won-t-stay-out-of-syria-if-asked-to-join

Uzas.

Не брини се , нису Руси џабе избацили нову серију ракета калибар, тачно знају имају план ,турска -калибар, саудијци - искандер, остали могу по жељи , док је сатана само за озбиљно друштво .........

dG9wd2FyLnJ1L3VwbG9hZHMvcG9zdHMvMjAxMS0xMC90aHVtYnMvMTMyMDA0ODc4Ml8zNzYwNTJhZjE4MTZ0LmpwZz9fX2lk.jpg

Ulazak u rat i rezultati stavljaju na probu kredibilitet vojne sposobnosti neke zemlje.
Za Saudijsku Žgadiju to je već ozbiljan rizik
Neuspeh u Jemenu i Siriji će im na zastavi, pored onih islamskih škrabotina, upisati još LOSERS.
A to može otvoriti i neka nova zanimljiva pitanja glede buducnosti same te zemlje

Poslednja izmena:
Ovo je već zahebana situacija.
Ili pukovnik ili pokojnik.
Obzirom na primirje između džihadista, potrebne su nove snage, a one će se dobiti skraćivanjem ovog fronta. Signal za to je i današnji napad iz Šeik Nadžara
Ja kontam da je otpor džihadista u ovom poluokruženju prilično žestok te im Asadovi daju dovoljno vremena za povlačenje kroz koridor kako bi se izbjegle nepotrebne žrtve. Ako ove budale nastave s qrčenjem, prsten se uskoro zatvara i vjerojatno onda ide finale u kotlu bez zarobljenika! Kad je netko toliko glup i budala, onda nek mu tako i bude.

Zasto civili beze iz Alepa? Pa zar Asad i Rusi nisu oslobodioci? Da li ce da bude masakra i osvete kada Asadova vojska udje u Alepo. Nije to kako mi zamisljamo.

Види само јадних америчких цивила и анђела ... беже пред Сиријцима и Русима који ће да их силују а потом све побију а мале бебе поједу за доручак !

carlos latuff191.jpg

ti bi sa porodicom bio tamo gde se vode borbe?

Pa moji su bili 1999 kada je bombardovan BGD ,Dom vazduhoplovsta je na 50 m.Ja sam bio na granici sa Hrvatskom. Retko ko je od komsija otisao i na selo da se skloni. Stanje na terenu je takvo da 70%stanovnistva ,suniti mrze Asada. A verovatno i sve koji mu pomazu a to su Iran i Rusija,Ameri mudro cekaju sta ce da bude mada im je Erdogan rekao da se opedele izmedju podrske svojim saveznicima Kurdima ili Turskoj ,citaj sunitima.

Pa moji su bili 1999 kada je bombardovan BGD ,Dom vazduhoplovsta je na 50 m.Ja sam bio na granici sa Hrvatskom. Retko ko je od komsija otisao i na selo da se skloni. Stanje na terenu je takvo da 70%stanovnistva ,suniti mrze Asada. A verovatno i sve koji mu pomazu a to su Iran i Rusija,Ameri mudro cekaju sta ce da bude mada im je Erdogan rekao da se opedele izmedju podrske svojim saveznicima Kurdima ili Turskoj ,citaj sunitima.

ti poredis gradske borbe sa Beogradom 1999? blago tebi

Zasto civili beze iz Alepa? Pa zar Asad i Rusi nisu oslobodioci? Da li ce da bude masakra i osvete kada Asadova vojska udje u Alepo. Nije to kako mi zamisljamo.

Zato što su to obitelji pobunjenika koje su povjerovale u šuplju da je svijet crno-bijeli, baš onako kako su im to sladoriječivi zapadnjački i turski promoteri pojašnjavali. Jel ima još nekaj nejasnoga?

- - - - - - - - - -

ti poredis gradske borbe sa Beogradom 1999? blago tebi
Krvave borbe za svaki kut Grada!:lol:
Bitka počinje iza 5h popodne, traje do zore..., a onda pravo na posao ili u školu.

Poslednja izmena:
Zato što su to obitelji pobunjenika koje su povjerovale u šuplju da je svijet crno-bijeli, baš onako kako su im to sladoriječivi zapadnjački i turski promoteri pojašnjavali. Jel ima još nekaj nejasnoga?

Mislim da je na delu stvaranje drzave Latakije,drzave Kurdistan i drzave Sunistan. Sirije vise nema.Ko bude imao vise teritorije bolje ce se nagoditi.Kada dodju do cisto sunitskih krajeva ,Ameri ce reci STOP. Bice nesto kao Dejton.mislim da je to ideja.

Mislim da je na delu stvaranje drzave Latakije,drzave Kurdistan i drzave Sunistan. Sirije vise nema.Ko bude imao vise teritorije bolje ce se nagoditi.Kada dodju do cisto sunitskih krajeva ,Ameri ce reci STOP. Bice nesto kao Dejton.mislim da je to ideja.

Ovakvi Ameri će ovakvim Rusima reći STOP??????????
Sokole, zamjetiš li ti kadkad razliku između odnosa snaga iz 1995-e i ovog današnjeg doba?
Baš je Putin krenuo tamo u fajt sve dok mu Banama ne naredi STOP.:lol:

Dakle, uistinu je šokirajuće kako neki ljudi daju sebi za pravo lupetati takve gluposti na ovako ozbiljnoj temi!

Poslednja izmena:
izgledami da i na zapadu shvataju sta su dupli standardi
It seems to be quite the double standard, Remember back in 2012 when the Syrian's downed the Turkish F4 after warning it to back off, the NATO statement was basically one where it condemned the actions of Syria and saying is showed discord for international policies and protocols...

Fair enough The Russian jet was in Turk airspace when it was shot down but it was only for a matter of seconds and was fired upon without warning, and to be honest the protocols exist for a reason and thats to prevent conflict, the smarter thing to do would of been summon ambassadors and take it to the UN, it was one jet a SU25 I believe ? hardly going to pose a greater threat to Turkey...

Now there is a lot more at stake and its Played into Russia's hands as the boundary has already been crossed.

http://www.royalmarines.uk/threads/video-russia-will-face-consequences-over-jet.87891/

Ovakvi Ameri će ovakvim Rusima reći STOP??????????
Sokole, zamijetiš li ti razliku odnosa snaga iz 1995-e i ovog današnjeg doba?

Razmisli malo ,pa i Rusima odgovar da se to zavrsi.Taj rat im ne treba da ga vode 20 godina. Sta ce Rusi tamo da rade da oslobadjaju Meku i Medinu iz verskih razloga. Zavrsili su oni sta su hteli tamo.Skrenuli paznju sa Ukrajine,,Moldavije,Gruzije.Formirace Latakiju sa lojalnim Alavitima i ostace im baze na Mediteranu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back