- Poruka
- 4.699
Predviđam jačanje Kurdistana i proširenje Jemena. Posle će Mingo da piše: Jemen je jedna lijepa naftom bogata država u kojoj se nalaze Meka i Medina...
Ja ne predvidjam, ja tvrdim da si ti jedna budala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predviđam jačanje Kurdistana i proširenje Jemena. Posle će Mingo da piše: Jemen je jedna lijepa naftom bogata država u kojoj se nalaze Meka i Medina...
Eto, to je pravi put za rešenje konflikta. Ovi koji se predaju će biti pošteđeni i imaće prilike da političkim putem učestvuju u obnovi Sirije. Da je sreće pa da su svi muslimanski fanatici ovako pametni...
http://www.middleeasteye.net/news/opposition-blame-syrian-bombing-kerry-tells-aid-workers-1808021537
cisto da se zna da ni oni nisu bas monolitni u podrsci rebelsima
Ti teroristi ljudozderi u Istocnoj Guti su u okruzenju ... toliko o njima....
I odolevaju vam evo 5 godina
Pametna odluka. Videli kako je prosao susedni Seik Miskin pa resili da gradove postede razaranja.Moguce veliko iznenadjenje za sutra!
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1 16m16 minutes ago
#Syria #Daraa #Dael Citizens Would Raise the Syrian Flag after #Ibtaa according to Maytham Alashkar
#Syria #Daraa Unconfirmed Reports Tomorrow #Abtaa #Ibtaa & #Dael will surrender and Hand Over Arms to #SAA
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 372806
SAA Reporter @Syria_Protector 6m6 minutes ago
Acc to Activists: A cease-fire will be held tomorrow in #Dae'el and #Ibta'a
In northern #Daraa CS
Tweets From Aleppo
@halabtweets Tweets From Aleppo Retweeted SAA Reporter
Both agreed to raise Real Syria flag (surrender)
Ja ne predvidjam, ja tvrdim da si ti jedna budala.

Svako ima granicu tolerancije na gluposti, poput ove da sirijska opozicija, ionako na aparatima, glumi neki faktor na terenu i hoće da diktira uslove pregovora. Ofanziva SAA u Alepu može da im dođe kao otrežnjenje, pa da se vrate pregovorima i pokušaju da izvuku neku crkavicu u vidu poštede od smaknuća zbog saradnje sa okupatorom (ISIS), a može da znači i njihovo definitivno uništenje kao političkog faktora posleratne Sirije...
Mislim da je na delu stvaranje drzave Latakije,drzave Kurdistan i drzave Sunistan. Sirije vise nema.Ko bude imao vise teritorije bolje ce se nagoditi.Kada dodju do cisto sunitskih krajeva ,Ameri ce reci STOP. Bice nesto kao Dejton.mislim da je to ideja.

Koliko vam ide glatko videlo se danas u Guti gde vas je stradalo 50, gde ste izgubili 2 tenka a da niste ubili jednog jedinog neprijateljskog vojnika.
Posle svega ako uopste budu dolazili Saudijci sa drugovima, plasim se da vas nece zateci tamo, sta vam Pobunjenici rade.
Koliko vam ide glatko videlo se danas u Guti gde vas je stradalo 50, gde ste izgubili 2 tenka a da niste ubili jednog jedinog neprijateljskog vojnika.
Posle svega ako uopste budu dolazili Saudijci sa drugovima, plasim se da vas nece zateci tamo, sta vam Pobunjenici rade.
Šta znaš? Možda je Vendi već u nekom bunkeru.Венди , ми смо овде у Србији, разумеш ли ти то?
Normalna stvar ,Svi znamo da Rusi nisu dosli kako bi to vec odavno tamo izgledalo. Jedino sto sprecava ovu koaliciju da ne udju je to sto niko ne voli ISIS .Ali oni su isto suniti, nece dozvoliti da ih ovi iskorene,
Da`el je bio logican,samo sam ga ocekivao ranije nedelju dana.Posle da`ila Tafas je zreo jer se nalazi na par kilometara i nije u poziciji da se drziMoguce veliko iznenadjenje za sutra!
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1 16m16 minutes ago
#Syria #Daraa #Dael Citizens Would Raise the Syrian Flag after #Ibtaa according to Maytham Alashkar
#Syria #Daraa Unconfirmed Reports Tomorrow #Abtaa #Ibtaa & #Dael will surrender and Hand Over Arms to #SAA
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 372806
SAA Reporter @Syria_Protector 6m6 minutes ago
Acc to Activists: A cease-fire will be held tomorrow in #Dae'el and #Ibta'a
In northern #Daraa CS
Tweets From Aleppo
@halabtweets Tweets From Aleppo Retweeted SAA Reporter
Both agreed to raise Real Syria flag (surrender)
verovatno ce ici na Tafas,prosiruju koridor i odsecaju Nawu sa juga. Da`il i Tafas su primamljivi,nisu previse veliki a osvajanjem njih dobijaju dobru osnovu jer ulaze u "trbuh" islamistima
Da`el je bio logican,samo sam ga ocekivao ranije nedelju dana.Posle da`ila Tafas je zreo jer se nalazi na par kilometara i nije u poziciji da se drzi
Ako su NUSRATS u Tafasu, onda sumnjam da ce biti dobrovoljna predaja....

......
..i ne mora biti.Naselje nije veliko,a osvajanjem Tafasa dodatno prosiruju koridor i jacaju Daaru.Polako se gradi pozicija za zatvaranje jordanske granice.Do toga nece jos doci ,ali se ide u tom smeru
A jesmo li ovde iskomentarisali ovaj Erdoganov ultimatum Americi?
Vrlo zamiljiva prica.