Bolje ... u ruci nego devojka iz gimnazije!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам само зашто сви мисле да су гимназијалци паметнији од осталих средњошколаца... у гимназије углавном иду деца која не знају шта ће даље, или деца искомплексираних родитеља који пате од тога да им дете иде у гимназију... не мора уопште да значи да су глупљи или паметнији од осталих

Zato sto ce se ovi uvrediti a nisu spremni da vrate istom merom (nisu spremili koreografiju) pa ce skociti da se sibaju kako bi ispali face, brane svoje...i tako od obicne gluposti ispadne svasta...jos malo alkohol umesa prste...yu yu yu
shibby

Ah... Tipican primer kako neko ko hoce samo da se sali izazove tucu. I tipican primer kako neko ne zna da prihvati kad se neko sali na njegov racun.

kad su bili oni protesti za kosovo,kod nas su sve skole izasle sem gim pa su im pevali izadjite pic.ke streberske...
da ste bubaatori jeste a da nemate nista ako ne zavrsite fakultet posle i to je tacno..ne bih ja isla u tu skolu...rrrrrr
Ja ću da idem za kuvarskog tehničara u Vrnjačkoj Banji zato što očekujem da ću da imam takvu ćurku od devojke/žene da čak ni sa kutlačom neće umeti da barata a ja da se trujem sa raznim glupostima iz kesica i konzervi ne pada mi na pamet.
Gimnazija bez fakulteta je samo 4 godine uzaludne-šta možeš sa takvom školom kada ni šraf ne umeš da zavrneš?!To je samo produžetak osnovne koja mi se smučila...Što dalje od gimnazije.
Stara tehnička-to je u KV-u gangsterska škola.Tu se uči kako da barataš sa"utokom"i raznim ostalim arsenalom.

Ja ću da idem za kuvarskog tehničara u Vrnjačkoj Banji zato što očekujem da ću da imam takvu ćurku od devojke/žene da čak ni sa kutlačom neće umeti da barata a ja da se trujem sa raznim glupostima iz kesica i konzervi ne pada mi na pamet.
Gimnazija bez fakulteta je samo 4 godine uzaludne-šta možeš sa takvom školom kada ni šraf ne umeš da zavrneš?!To je samo produžetak osnovne koja mi se smučila...Što dalje od gimnazije.
Stara tehnička-to je u KV-u gangsterska škola.Tu se uči kako da barataš sa"utokom"i raznim ostalim arsenalom.

videces kad odes iz osn kako ce ti biti..ja i sada ponekad placem..

у гимназије углавном иду деца која не знају шта ће даље, или деца искомплексираних родитеља који пате од тога да им дете иде у гимназију

Poznajes vrsnjake koji idu u gimnaziju zasto sto ne znaju sta ce dalje? I zato sto su ih roditelji naterali? :confused:
Ja prvi put cujem za tako nesto. :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back