Bojkot velikih trgovinskih lanaca zbog visokih cena? Da li podržavate ovu akciju?

• Začetnik teme Začetnik teme lima
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čoveče...
Mogu da idu i u minus sa dva tri artikla - zabole ih jer vade na ostale artikle
A sa ovom metodom privlače kupce
Dugoročna strategija

Nije to podignem cenu pa šatro spustim
To su demokratske fore iz 2000-ih
Dva tri, a na akciji 50% bude po 20 artikala. Ima logike.

Lebac se uvek držao u ovome,

Pogledajte prilog 1640687
e sad odakle su došli "cenjeni potrošači" dal ratom proterani dal dupetom alavim zaneseni tek motaju u krpe samo da ne plate za lebarnik
da neko ne zaradi na njima
isto to drveno imamo i mi u amerike, ali nije u tome vic, vec se leba ne osusi jer ima neku hemiju, i ne ubudja se od nje, a i kese ga bolje cuvaju da se ne osusi, tako da ga i ne drzimo u lebarniku

a kako znam? pa zato sto se domaci, kada ga zene ispece ocas posla osusi i ubajati za dan, a kupovni tesko i posle nedelju dana, vecina, koji god da kupis

Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji. Da li podržavate ovakvu akciju?

Kampanja bojkota trgovinskih lanaca – “Stop visokim cenama”

U svetlu sve viših cena osnovnih životnih namirnica i navodnog udruživanja velikih trgovinskih lanaca koje diktiraju tržište, pokrećemo kampanju bojkota kao odgovor na narastajuće troškove života koje građani više ne mogu da priušte. Naša zajednička akcija ima za cilj da skrene pažnju na neophodnost poštenijih cena i pravednije poslovne prakse.

Zašto bojkot?
Sve više građana oseća pritisak usled rastućih cena hrane, osnovnih potrepština i proizvoda za domaćinstvo. Trgovinski lanci, kroz saradnju i sinhronizaciju cena, ugrožavaju konkurentnost na tržištu, što direktno utiče na sve nas. Kroz bojkot želimo da pokažemo moć zajedničkog glasa i podstaknemo promenu.

Naša poruka:
Nije fer da građani plaćaju previsoke cene zbog profita velikih lanaca. Potrebna je transparentnost i odgovornost prema kupcima, a naš glas može učiniti razliku. Pozivamo sve da se priključe bojkotu, birajući manje lokalne prodavnice i tržišta dok velike kompanije ne počnu da usklađuju cene s realnim mogućnostima srpskih građana.

Učinite prvi korak.

Pratite našu kampanju na društvenim mrežama, podelite informacije sa prijateljima i podržite inicijativu za pravednije cene. Za sada kampanja bi trebalo da ide utorkom i petkom.

——
Molim bez političkih podela. Ovo je inicijativa srpskih građana. Jer tiče se svih nas.

https://biznis.telegraf.rs/info-biz...c-ostro-o-istrazi-4-trgovinska-lanca-u-srbiji

Капања под вођством нашега дике.. Силази са тим ценама доле!

isto to drveno imamo i mi u amerike, ali nije u tome vic, vec se leba ne osusi jer ima neku hemiju, i ne ubudja se od nje, a i kese ga bolje cuvaju da se ne osusi
Zaboraviše Demokrate svoje SOCIJALISTIČKE PRIČE:

"Eee. odeš posle posla u magazu a tamo suva leba a cena mu ista... A U AMERIKE popodne posle posla bude duplo džabe"

To su bile čuvene priče kako je organizovan prepošten svet a gologuziji teško da plati jer im kilava deca spavaju do 12 pa ne uzmu "svež leba po punoj ceni"
To su i tada preskakali

"Eee. odeš posle posla u magazu a tamo suva leba a cena mu ista... A U AMERIKE popodne posle posla bude duplo džabe"
nije tacno, vec je burek u srbiji u pola cene ali popodne, ne znas ti kako se stedi
hleb ovde u kesama pise datum dokle traje samo citas ili duza ruka uzmes onaj poslednji on najduze traje, ili iz gajbice ispod
isto imaju pekare rasproda se sve ako su dobre, i ima dobrih, a kamoli upola cene da ce da daju ako su bas bas najbolje

nije tacno, vec je burek u srbiji u pola cene ali popodne
dal je tačno dal nije i ti 50% slažeš zbog akcije širenja demokratskih dezinformacija
a i možda ne živiš u tom delu Amerike o kom je pošteni EX-KPJ a sad Demokrata pričao
Valjda on zna šta ima po svetu po dolasku u Beograd?
Naročito u Americi šta ima...

KAD SRBI ŽIVE PO AMERIČKI U SRBIJI:

Obukla snajkica bodi, okačila pedometar da broji korake pa džogira po Bulevaru sa kučetom
Nema veze što je Olimp 15min od mesta na kom džogira, a još manje što je Bulevar najzagadjenija ulica - ovako će biti vidjena.
I bi vidjena...

Skoči ti jedna baka sa klupe: "Seko baš tako u Americi trče sa kučletom po ullici, videla ja na filmu"

ja ne bih bio ja kad pun informacija sa ProLiberal Demokratske Krstarice ne bih dodao mirom pravednika:

"I preskaču šatore sa ovima što nisu mogli da otplate kredit, video ja na internetu"

ProAmerička Baka se socijalističko demokratski naljutila na moj komentar
Ko Olja Bećković kad kulturno prekine vezu ovima što prosipaju anti-demokratsku jeres usred NJNE emisije.

Tako i demokratske moderatorke ovde izigravaju Olju Bećković - brišu poruke koje se ne uklapaju u njihove šalabajke :lol:

Poslednja izmena:
dal je tačno dal nije i ti 50% slažeš zbog akcije širenja demokratskih dezinformacija
a i možda ne živiš u tom delu Amerike o kom je pošteni EX-KPJ a sad Demokrata pričao
Valjda on zna šta ima po svetu po dolasku u Beograd?
Naročito u Americi šta ima...
ja u americi najvise kupujem u aldiju, za najmanje para najvise kupim, da se ne lazemo, i uopste nije los, samo potrpam u proseku za $150 hrane i nabacam posle u gepek, pa u rikverc u garazu... macka jesde konzerve, a kuce te karabatke i pilice iz aldija, i niko se ne zali
evo ti https://stores.aldi.us/

Poslednja izmena:
i sad kao bojkotujem - do kada, gde ja da nadjem sve, po malim piljarnicama? pa tamo nece manje da me kosta, i nema sve
Takav je nekada i lidl bio ali su se udružili sa ostalim lopovima i danas su najskuplji!
tvrdis da to nije inflacija? onda menjas prodavnicu, ides u maxi kod stojka, ne znam stvarno, ali ovde je aldi super sa cenama, tako da ja kupujem skoro sve, od voca, povrca, mesa, papira sokova, cipseva, tortilja... cak dovatim i vino, i to mi je bolje kalifornijsko od ne znam argentskog jednom sam se zenuo... i nikad se ne osetim da sam opljackan, naprotv aldi nam ovde stedi pare u poredjenju sa drugima koji idu na fore snizenja, mame nas samo

sad vidm da je maslinovo ulje na primer dosta poskupelo, ili je pre u aldiju bilo dosta jeftino, i tako ponesto, ali u globalu su im poskupljenja minimalna, i to je inflacija

imaju i drugi veliki lanci gde se kupuje na veliko, pa kuponi i svasta, ali na kraju se osetis oderan, aldi je ipak najbolji za nas ovde, da kazemo da nas sa njim nije udarila inflacija kao vas koji kukate, mada vidim ja da ljudi nesto mrsavo kupuju

Poslednja izmena:
Da srbi shvate koliki su trgovci lopovi u srbiji evo koliko košta 400 grama fantastične čokolade u aldiju: 300 dinara. :kafa:

IMG_20240921_142649.jpg

Da srbi shvate koliki su trgovci lopovi u srbiji evo koliko košta 400 grama fantastične čokolade u aldiju: 300 dinara. :kafa:

Pogledajte prilog 1640725
A koliko im košta ona Nesscafe što si kupio u Srbiji?
Ako im prodaš možeš i da zaradiš pa da se vratiš i uzmeš turu za sebe plus ti ostanu početno uložene pare :D

i sad kao bojkotujem - do kada, gde ja da nadjem sve, po malim piljarnicama? pa tamo nece manje da me kosta, i nema sve

tvrdis da to nije inflacija? onda menjas prodavnicu, ides u maxi kod stojka, ne znam stvarno, ali ovde je aldi super sa cenama, tako da ja kupujem skoro sve, od voca, povrca, mesa, papira sokova, cipseva, tortilja... cak dovatim i vino, i to mi je bolje kalifornijsko od ne znam argentskog jednom sam se zenuo... i nikad se ne osetim da sam opljackan, naprotv aldi nam ovde stedi pare u poredjenju sa drugima koji idu na fore snizenja, mame nas samo

sad vidm da je maslinovo ulje na primer dosta poskupelo, ili je pre u aldiju bilo dosta jeftino, i tako ponesto, ali u globalu su im poskupljenja minimalna, i to je inflacija

imaju i drugi veliki lanci gde se kupuje na veliko, pa kuponi i svasta, ali na kraju se osetis oderan, aldi je ipak najbolji
Upravo po tim malim prodavnicama po pijacama. Dolce Gusto tamo 550 din u maxiju i ideji 800 din. Pepsi 109 din u maloj prodavnici, maxi i ideja 130 din. Jana voda sa ukusima u malo prodavnici 129 din, u ovim velikim 160-170 din.

Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji. Da li podržavate ovakvu akciju?

Kampanja bojkota trgovinskih lanaca – “Stop visokim cenama”

U svetlu sve viših cena osnovnih životnih namirnica i navodnog udruživanja velikih trgovinskih lanaca koje diktiraju tržište, pokrećemo kampanju bojkota kao odgovor na narastajuće troškove života koje građani više ne mogu da priušte. Naša zajednička akcija ima za cilj da skrene pažnju na neophodnost poštenijih cena i pravednije poslovne prakse.

Zašto bojkot?
Sve više građana oseća pritisak usled rastućih cena hrane, osnovnih potrepština i proizvoda za domaćinstvo. Trgovinski lanci, kroz saradnju i sinhronizaciju cena, ugrožavaju konkurentnost na tržištu, što direktno utiče na sve nas. Kroz bojkot želimo da pokažemo moć zajedničkog glasa i podstaknemo promenu.

Naša poruka:
Nije fer da građani plaćaju previsoke cene zbog profita velikih lanaca. Potrebna je transparentnost i odgovornost prema kupcima, a naš glas može učiniti razliku. Pozivamo sve da se priključe bojkotu, birajući manje lokalne prodavnice i tržišta dok velike kompanije ne počnu da usklađuju cene s realnim mogućnostima srpskih građana.

Učinite prvi korak.

Pratite našu kampanju na društvenim mrežama, podelite informacije sa prijateljima i podržite inicijativu za pravednije cene. Za sada kampanja bi trebalo da ide utorkom i petkom.

——
Molim bez političkih podela. Ovo je inicijativa srpskih građana. Jer tiče se svih nas.

https://biznis.telegraf.rs/info-biz...c-ostro-o-istrazi-4-trgovinska-lanca-u-srbiji

... акција би лако успела када би на пијацама пале цене ИСПОД трговинских ланаца ......

..значи без 'Сељачкога' .. којиће 'Грађанству' дотурати поефтину храну ... акција неима смисла

Back