Da li podržavate proteste ispred SNS prostorija?

Da li podržavate proteste ispred SNS prostorija?

• DA

glasova: 20 62,5%
  • NE

glasova: 12 37,5%

• Ukupno glasova
    32
Pa u biti ja podržavam sve što nervira naprednjake, što im nanosi štetu i što im ugrožava vlast , mislim to protesti ispred SNS prostorija i ta razbijena stakla su donekle očekivana posledica dešavanja i revolta prema njima slično kao kada je počelo bombardovanje pa ljudi gađali kamenicama Mc Donald"s , ali samo ne znam koliko to zaista nanosi štetu naprednjacima.
Mislim oni mirni protesti kao i štrajkovi/blokade su nešto što ih je zaista izluđivalo i za šta nisu imali rešenje, a ovo sad što se dešava sa ovim kamenicama, sukobima sa murijom i to mi se čini kao da su se neki upecali i došli na teren koji Vučiću više odgovara i kao da je on jedva čekao da do toga dođe, tako da treba biti pametan, manuti se nasilja i jednostavno treba nastaviti sa mirnim protestima, treba blokirati institucije, treba insistirati na generalnom štrajku kao i otkazati građansku poslušnost (jednostavno ljudi moraju da shvate da sistem postoji zbog njih a ne oni zbog sistema i da sistem i postoji zato što su oni pristali na njega i da čim mu otkažu poslušnost sistem je nemoćan i puca).

Ovo je nešto sasvim novo što nismo vidjali ranijih godina. Protesti su se održavali po trgovima, saobraćajnicama i raskrsnicama. Naprednjaci su isto imali skupove ali nekako dve strane nisu bile blizu. Sad vidimo da se dve strane sve više sukobljavaju. Da li ste za takav vid protesta ili smatrate da protesti treba da budu na nekim drugim lokacijama?
Treba protestovati ispred MAXI-ja u kojima kupuju SNS i Žuti kadrovi :D

Ovo je nešto sasvim novo što nismo vidjali ranijih godina. Protesti su se održavali po trgovima, saobraćajnicama i raskrsnicama. Naprednjaci su isto imali skupove ali nekako dve strane nisu bile blizu. Sad vidimo da se dve strane sve više sukobljavaju. Da li ste za takav vid protesta ili smatrate da protesti treba da budu na nekim drugim lokacijama?

Naravno da podržavam proteste ispred SNS prostorija, kao i one kućne posete jer to uništava rejting SNS-u što su pokazali izbori za MZ u Sremskoj Mitrovici.
Vidimo da je to dobro za rejting nezavisne opozicije posle ubedljivih pobeda opozicije na izborima za MZ u Sremskoj Mitrovici i u selu Bešenovu.

Jer sada na tim izborima je SNS izgubio sa nulom, naime u selu Bešenovo je opozicija dobila 3 : 0 u mandatima, a u Sremskoj Mitrovici je opozicija dobila 7 : 0 u odbornicima za MZ tako da je SNS katastrofalno poražen na izborima i po tome sada posle napada na SNS prostorije je rejting SNS-a po ovim pokazateljima 0% sigurno je da je pre ovih napada na SNS prostorije SNS bio bar na 10% rejtinga, ali to je sada palo mnogo ( jer Srbi ne vole slabe i gubitnike ) vidi se po izborima za MZ koji su bili juče.

Back