Bojkot velikih trgovinskih lanaca zbog visokih cena? Da li podržavate ovu akciju?

• Začetnik teme Začetnik teme lima
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@bas kao

PRAVLJENJE DECE II

Još bolje je da se spandjaju Srbin i Hrvatica da ne kažem Hrvat i Srpkinja, obaška da su izBosne.

Em Vučić daje, em Mile dava, em Plenković dodjeljuje....

Može se tu 100.000 - 120.000€ iskalkulisati
Kod Hrvata jedino treba voditi računa u kojoj županiji se radja koje dete po redosledu a ovde se samo pozoveš na dvojno (trojno) državljanstvo pošto je kod Srba (SRB i RS) tarifa za djetetinu fiksna.
da je tako ne bi se zalilo na belu kugu, i negativan prirastaj

I podržavam povećanje plata devojkama i ženama za kasom, a da se smanji plata lopovima i neradnicima po magacinu.
Kasa je za beneficirani radni staž.
Delikates isto.

Za razliku od mesare, na delikates dolaze ovi śto su popičkali pare na humuse i cedjene sokiće pa arlauču ako umesto 50 bude 52 grama alpske ili parizera. Čim ne kupuju spakovan delikates u pvc ambalaži sve bude jasno i ko radi na delikatesu mora da trpi ove što nisu za pare kao @Milos 13 što nikad nije umeo.

Delikates isto.

Za razliku od mesare, na delikates dolaze ovi śto su popičkali pare na humuse i cedjene sokiće pa arlauču ako umesto 50 bude 52 grama alpske ili parizera. Čim ne kupuju spakovan delikates u pvc ambalaži sve bude jasno i ko radi na delikatesu mora da trpi ove śto nisu za pare kao @Milos 13
Da, potpuno si u pravu za delikates. Tim ženama treba dati duplu platu za tu zaebanciju.

Da, potpuno si u pravu za delikates. Tim ženama treba dati duplu platu za tu zaebanciju.
Te žene treba otpusti, sve do jedne. Njih tri stoje i ričaju, a jedna radi, Kad ima kažeš a je gužva, one krenu krpom po onim salamoreznicama... realno to su najgori i najsporiji delovi u svim marketima.

Ta paprika je jedan od proizvoda koji su najviše poskupeli, kao da je u Srbiji niko nema.
Ja sam prošli mesec keširao za "alevu" 200gr
i uredno fotografijom obavestio sve zainteresovane na forumu, sveža tura...

Ok, dodatna sudžuk tucana, je bila na sniženju zbog roka ali vakumako čvrsto pakovanje, molim lepo

Često se nagrde pa sa bolovanjem ostanu i bez mizerije.
A ako prsti u zavoju ne smetaju za rad onda tako dolaze na posao.

Da se naježiš ali ovo se ĉesto čuje:
- da mi iseĉete po celoj širini
- gospodine, mašina ne može a ja mogu samo da iseĉem svoje prste
- iseci ih, baš me briga

Znači ako budem dobio otkaz pisaće u novinama

Te žene treba otpusti, sve do jedne. Njih tri stoje i ričaju, a jedna radi, Kad ima kažeš a je gužva, one krenu krpom po onim salamoreznicama... realno to su najgori i najsporiji delovi u svim marketima.
Njih sedla kako ko stigne. Najbolje kad njih dve rade, a u neko vreme jedna ode na pauzu. Naravno, red je do ulaza...

da nije u ovome stvar?
ovde su skoro pa ukinute kasirke, nego moras sam da skeniras i pakujes, a ako ima 1 da joj se ubacis i redjas na traku, i onda dok ona jadna tebi skenira i ubacuje u kolica, druga stranka treba pomoc na tamo nekoj kasi, nesto je zabrljavila

a ti kazes kod vas se krade, znaci moras da placas 5 kasirki, a ovde samo 1, i zato to mora neko da plati te 4 ekstra plate, i zato vas moraju da gule

Jednom zgodom nadjem se u blizini Ciganśture City
poznatije pod radnim imenom Belvil.
I ajd patriotski udjem u MAXI za ciganśture, self kasa koliko hoćeš a redovnih samo 2.
I sad tražim ja neśto nebitno onako za osveženje...
Ijaooo kakva komunikacija sa visine od nadobudne koleginice, čak i potrošačku korpu da uzmem pa tek onda...
Dodjem da naplatim, ej mala kucaj lozinku za benefit a ona odjednom veže jezik u tri čvora...
Baš ste me zaintrigirali koleginice, dal ovde dobijate fancy minimalac ili rmbaĉite ko ja tamo u okologradu za običan malo iznad minimalac?

Njih sedla kako ko stigne. Najbolje kad njih dve rade, a u neko vreme jedna ode na pauzu. Naravno, red je do ulaza...
Radi jedna, a imaju najmanje tri mašine. Red se otegne... definitvno najsporija i najlošija usluga u svim prodavnicama. Na stranu što ti iseku ili pretanko ili predebelo, ako ne gledaš. A da ti ocene težinu sira, ume jedna od njih deset. Jao htel iste 400 grama u komadu, ovde sam isekla 250, da vam dodam još malo? Ne, iseci novo, jer mi treba u komadu.

da nije u ovome stvar?
ovde su skoro pa ukinute kasirke, nego moras sam da skeniras i pakujes, a ako ima 1 da joj se ubacis i redjas na traku, i onda dok ona jadna tebi skenira i ubacuje u kolica, druga stranka treba pomoc na tamo nekoj kasi, nesto je zabrljavila

a ti kazes kod vas se krade, znaci moras da placas 5 kasirki, a ovde samo 1, i zato to mora neko da plati te 4 ekstra plate, i zato vas moraju da gule
Verovao ili ne - fali radna snaga a oni otvaraju nove objekte

Kupus prošle god bio 30 dinara sad je 100 isto i krompir i luk, sve tri puta skuplje. Pa daju akciju 99 tri dana.
ајд бре на протест испред Владе,хеботе карфиол
Мора се свргава Тиранин.
Понеси једну главицу карфиола и гађај пандура,право у вугла

ајд бре на протест испред Владе,хеботе карфиол
Мора се свргава Тиранин.
Понеси једну главицу карфиола и гађај пандура,право у вугла
E ako bude bacao karfiol a ja ću stanem sa kesom ispred pandura :lol:

Back