- Poruka
- 72.767
U lidlu nemaju radnike, stalno na razglasu ide poruka da traže roba.Verovao ili ne - fali radna snaga a oni otvaraju nove objekte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U lidlu nemaju radnike, stalno na razglasu ide poruka da traže roba.Verovao ili ne - fali radna snaga a oni otvaraju nove objekte
Ко качи оне зујалице по тим Продавницама,по Артиклима...сами Радници(е) или им то долази готово,већ зазујано..из Централе?Ne smeju dve žene da rade blizu jer samo toroču.
Vidi, na Birou mi ponudili MAXI i Lidl.U lidlu nemaju radnike, stalno na razglasu ide poruka da traže roba.
To radnici guraju prljavim rukama, otvore pa zabodu.Ко качи оне зујалице по тим Продавницама,по Артиклима...сами Радници(е) или им то долази готово,већ зазујано..из Централе?
Neće pošto će ambalaža da propadne ko sns nadstrešnicaEhehehej...
Sardina, rok trajanja 06.08.2030-te
Ta će videti Vuĉiću ledja i slušati "vrat' se sve ti oprošćeno - ovi za milos' nisu ĉuli da postoji"![]()
Sedneš na avion, odeš u rim/barselonu/ berlin pa napuniš kofer hranom i vratiš se. Jeftinije nego kupovati u lidlu, idei i maxiju.А где ће да купују храну?
pa utorak cetvrtak letove jos i mozes da dobijes povezano , za 3e je moj rekord...ali obicno ako si srecan moze za 10e...Sedneš na avion, odeš u rim/barselonu/ berlin pa napuniš kofer hranom i vratiš se. Jeftinije nego kupovati u lidlu, idei i maxiju.
Али је пдв био 18 посто нису имали оволике намете на рачунима за струју осим распале ртс од 500 динара таксеU vreme demokrata hrana bila jeftinija 10 puta.
Мали су још скупљи од великих.I malih
ili uzmeš motiku, pa se sam baviš proizvodnjom karfiola, paradajza i ostalog...ovo je samo da uzmeš motku i biješ trgovca dok neda popust 70%
...ali ne može. Na pijaci je svaki kupus futoški, svaki sir sjenički, svaki krompir ivanjički... a to košta.... акција би лако успела када би на пијацама пале цене ИСПОД трговинских ланаца ....
Vic ili ne, svuda u EU kilo pravog meda košta 500 dinara. Jedino u srbiji košta 1200-2000 din kilo uglavnom lažnog meda.VIC: - Pošto je med? - 2000 dinara kilo. - Uh, bre, kao da si ti leteo sa cveta na cvet i skupljao, a ne pčele.
А где ће да купују храну?