Bojkot velikih trgovinskih lanaca zbog visokih cena? Da li podržavate ovu akciju?

• Začetnik teme Začetnik teme lima
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U lidlu nemaju radnike, stalno na razglasu ide poruka da traže roba.
Vidi, na Birou mi ponudili MAXI i Lidl.
Ja: "daj MAXI"
Savetnik: "Ali Lidl ima mnogo veću platu"
Ja: "i u wc idu tako śto podnesu zahtev na razmatranje"

Pa opet niko nije zvao iz MAXI-ja nego sam se ja okupao, obrijao, skratio nokte pa od radnje do radnje.

Svaki lanac ima svoje prednosti i mane.
A najiskrenije sauĉešće izražavam zaposlenima u "Suncu", grdje ne postoji, sve priĉe su u dlaku iste tako da se ne može sumnjati da ih je "neradnik plasirao kako bi sebe opravdao".

Poslednja izmena:
Ma kakav bojkot, tu nema price...nego organizovanje buseva, prevoz do trenutno najjeftiniije prodavnice marketa, shoping tura, ja i mario zakupimo jedan bus gradskog prevoza i udarimo tablu na vrhu , shopping tura po bg i vozimo ljude po marketima u BG... zajedno sa listom gde je sta najeftinije, ulaz, 25 000 dinara, za shoping, mora da se pokaze na ulazu u bus i 1000 din za voznju , od lokalnog okupljalista do marketa koji je najjeftiniji....tamo imate 1h da izadjete sa kase...

Sedneš na avion, odeš u rim/barselonu/ berlin pa napuniš kofer hranom i vratiš se. Jeftinije nego kupovati u lidlu, idei i maxiju.
pa utorak cetvrtak letove jos i mozes da dobijes povezano , za 3e je moj rekord...ali obicno ako si srecan moze za 10e...
Hehehehe to je stvarno elitni sverc, avionom...

Moze i u Srbiji da se nadje povoljno samo sto moras da znas gde i kakva je koja roba..nije sve jeftino i dobro...
Ja ne znam da li je to do godina ili do necega, npr ja kupujem na akcijama kupus za zimnicu , jeftinije je , i ne nosim , ne mogu da nosim...ali vidim kakav je i nekako umem da izaberem, petu sezonu uzastopce, svi su razliciti , nije da je isti kupus, osetim ja razliku , ali svi izdrze bukvalno do septembra...a nije preslano , manje solim nego moji , a njima pola pola, pola puta ispalo dobro pola ispalo ono losije..

Mada ja ne kupuje preradjenu robu skoro nista...cedevita i malo keksa , cokolade i manje vise to je to..

Rim ima cesce , on je najblize...

ovo je samo da uzmeš motku i biješ trgovca dok neda popust 70%
ili uzmeš motiku, pa se sam baviš proizvodnjom karfiola, paradajza i ostalog...
... акција би лако успела када би на пијацама пале цене ИСПОД трговинских ланаца ....
...ali ne može. Na pijaci je svaki kupus futoški, svaki sir sjenički, svaki krompir ivanjički... a to košta.

VIC: - Pošto je med? - 2000 dinara kilo. - Uh, bre, kao da si ti leteo sa cveta na cvet i skupljao, a ne pčele.

VIC: - Pošto je med? - 2000 dinara kilo. - Uh, bre, kao da si ti leteo sa cveta na cvet i skupljao, a ne pčele.
Vic ili ne, svuda u EU kilo pravog meda košta 500 dinara. Jedino u srbiji košta 1200-2000 din kilo uglavnom lažnog meda.

IMG_20240921_200833.jpg

А где ће да купују храну?

у малим продавницама , када уђем у малу продавницу прехрамбене робе видим да су цене знатно јефтиније , изађем са неколико кеса од нпр 3000 динара , док у МАКСИЈУ могу у руци да понесем 3000 динара ..пример дајем

Back