Bojkot velikih trgovinskih lanaca zbog visokih cena? Da li podržavate ovu akciju?

• Začetnik teme Začetnik teme lima
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaš šta sam primetio?

Niko ne kuka za kereću hranu?
I ona je poskupela ohoho al ćute i kupe
Dal dele sa paščetom nije mi jasno?
Ima minerala i vitamina...

Pa gorivo i auto delovi isto poskupeli, svi mudruju pa kad uzmu kredit za deo odmah izadju da prave gužvu i kolonu da vidi svet kako se ima.

Na lebu zakidaju, kupe cigare...
Ne nego onaj ko ima on kupuje a onaj ko je stipsa on kupuje kosti po 19 din kg ili ko nema vezu on plati 49 din kg i eto ti kosti ....

radi se o zavadi proizvodajaca, i potrosaca, plus i manjih ili vecih lanaca distribucije

kamala je izgubila izbore jer je njena ideja bila da zamrzne cene, da tim lancima ne dozvoli da navodno peljese nas gradjane, ali narod nije glup, zna da je upravo njen rezim kriv za inflaciju

znaci u usa moze da se ogranici sta znam podizanje kirija 10%, da stanar zna najgore sta da ocekuje, a ne mogu se ograniciti bezbrojni artikli, prosto ih nece biti
ne znam, ne zanima me
znam da je Kamla izgubila jer je ŽENSKO
Tramp je 2X pobedio žene
ŽENA nikad nije NITI ĆE biti Predsednik Amerike
Supruga od Predsednika može ali PREDSEDNICA tamo ne može
Sekretar može
bojkot ne pomaze kod inflacije, a najivise cete dobiti "rezimsku bolju cenu" za parizer ili jaja
Inflacije i rata neće biti ako se narod masovno samokreditira preko Imperijal Banaka
Kom Bankaru je u interesu da mu dronovi i bespilotne letelice sjebu kreditni ugovor?

Bolja cena je diktirani projekat.
Isto postoji u Hrvatskoj

znam da je Kamla izgubila jer je
imala je i suludu ideju da dobavljace piljarnica uceni, i same piljarnice, a to ti je brajko komunizam u najgorem izdanju, ako drzava diktira cene, i to hrane, pa smo postavljali "kamunism" banere i ovde, i to je srusilo kamalu, kamunistkinju, populistkinju
Bolja cena je diktirani projekat.
kao i ovde, vlast se dodvorava narodu, ali realno ne mozes svaki dan av-ov parizer i monina jaja, sta ces sa ostalim artiklima?
problem je inflacija, a ne neciji monopol

Pa ako neko hoće da se bori za niske cene, onda to znači da je dobra osoba.
E sad...
Ako je dobra osoba onda može da pomogne i da meni bude veća plata

Srdačno Vaš
Paja Patak
Evo ja podržavam da se smanje cene i tebi poveća plata.
Nego, kako ti razumeš ove nove fore sa popustima od 50% a razni maxiji i ideje i dalje imaju zaradu?

Evo ja podržavam da se smanje cene i tebi poveća plata.
Osrca zahvaljujemo
Nego, kako ti razumeš ove nove fore sa popustima od 50% a razni maxiji i ideje i dalje imaju zaradu?
Ne znam da li razumeš da veliki sistemi sebi mogu dozvoliti da odredjeni artikal "ode ispod cene" (par dana) jer imaju ogroman rabat na količinu?
Najčešće se primenjuje model "klackalice" gde pojeftini jedno a poskupi drugo i obratno.
Eto a da ove lazanje u roku nisu bile !kg za 450 kinte ne bih ih uzeo sigurno

Ono što ne znate je da dobavljači prave dilove sa trgovinskim lancima.
Tako je jednom iz čista mira "sremska kobasica" billa 50%
Pikantna, lepa, ukusna, voda na usta ide iako je industrijska...
Ali ne ova tura...
Javio proizvodjač da se Mile zapio pa pustio više salamure na traku, pa daj prijatelje da vadimo štetu nek plati narod napaćeni
Više ti ja to ne kupujem, evo godinu dana

Evo sad i ovaj MAXI-jev toalet papir, valjaju ga za 250 a NE VALJA NIŠTA
Ko zna šta je tu tek Mile zajebo na traci...
deset listića da staviš ima opet da ti prst ode u LGBT :guza:

Takve "popuste" ja zovem TRASH POPUSTI

Osrca zahvaljujemo

Ne znam da li razumeš da veliki sistemi sebi mogu dozvoliti da odredjeni artikal "ode ispod cene" (par dana) jer imaju ogroman rabat na količinu?
Najčešće se primenjuje model "klackalice" gde pojeftini jedno a poskupi drugo i obratno.
Eto a da ove lazanje u roku nisu bile !kg za 450 kinte ne bih ih uzeo sigurno
Zači lepo zarađuju i sa 50% nižim cenama. Što bi bile neke realne cene. A ti čekaj u redu za sir il' salamu, jer na tri mesoreznice ide jedna baba sa artritisom.

Ono što ne znate je da dobavljači prave dilove sa trgovinskim lancima.
Tako je jednom iz čista mira "sremska kobasica" billa 50%
Pikantna, lepa, ukusna, voda na usta ide iako je industrijska...
Ali ne ova tura...
Javio proizvodjač da se Mile zapio pa pustio više salamure na traku, pa daj prijateljke da vadimo štetu
Da zajebemo narod

Evo sad i ovaj MAXI-jev toalet papir, valjaju ga za 250 a NE VALJA NIŠTA
deset listića da staviš ima da ti prst ode u LGBT :guza:

Takve "popuste" ja zovem TRASH POPUSTI
To kaži onom što se hvali po forumu da briše zadnjicu sa konfetama. :rtfm:

Zači lepo zarađuju i sa 50% nižim cenama. Što bi bile neke realne cene. A ti čekaj u redu za sir il' salamu, jer na tri mesoreznice ide jedna baba sa artritisom.
Čoveče...
Mogu da idu i u minus sa dva tri artikla - zabole ih jer vade na ostale artikle
A sa ovom metodom privlače kupce
Dugoročna strategija

Nije to podignem cenu pa šatro spustim
To su demokratske fore iz 2000-ih

Moram da vam priznam nesto , mene je iznenadilo kad je mona savetovao 2 jaja da se jede dnevno , a nije pomenuo da se jede bajat hleba...
Ja licno cesto koristim bajat hleba od 1 dan, , kupim dva a jedem manje od jedan dnevno, ali volim da ostane, a ne da nema...prijede mi se uvece...
I mnogo manje hleba se trosi , pola otprilike...

Nisam podrzavalac Monine dijete, ali bih svakako preporucio da se jede kad god vam svejedno ili nemate bas topao hleb, taj bajat od jedan dan....fino upakovan...u vasu kesu , papir, tkaninu , u sta vec pakujete, drzite hleb..

Ne nego onaj ko ima on kupuje a onaj ko je stipsa on kupuje kosti po 19 din kg ili ko nema vezu on plati 49 din kg i eto ti kosti ....
Ma bravo, evo ga trgovac bez pola sata rada
Ovakvih Žuća Račundžija pola Srbije - odmah oni izračunaju rabat, kalo, maržu i koliko je Gazda dobar pa neće da rade u sektoru
Samo eto Vučić kriv što ne mogu još jedan auto i iPhone da nabave jer ih keca kredit od Grčke, jesi vido fotke na FEjsu - odličan giros ovoliki a dažbe, ima dole opis kako se stiže na periferiju do kioska...

Moram da vam priznam nesto , mene je iznenadilo kad je mona savetovao 2 jaja da se jede dnevno , a nije pomenuo da se jede bajat hleba...
Ja licno cesto koristim bajat hleba od 1 dan, , kupim dva a jedem manje od jedan dnevno, ali volim da ostane, a ne da nema...prijede mi se uvece...
I mnogo manje hleba se trosi , pola otprilike...

Nisam podrzavalac Monine dijete, ali bih svakako preporucio da se jede kad god vam svejedno ili nemate bas topao hleb, taj bajat od jedan dan....fino upakovan...u vasu kesu , papir, tkaninu , u sta vec pakujete, drzite hleb..
Lebac se uvek držao u ovome,

1731328189448.jpeg

e sad odakle su došli "cenjeni potrošači" dal ratom proterani dal dupetom alavim zaneseni tek motaju u krpe samo da ne plate za lebarnik
da neko ne zaradi na njima

Back