Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Чекај да се 15.07. заврши прва рунда разговора у вези КиМ па да полиција започне чишћење улица и тргова од насилника. Биће млаћења за све оно шта је полиција доживљавала од хулигана ових дана. Рачун долази на наплату.

Чекај да се 15.07. заврши прва рунда разговора у вези КиМ па да полиција започне чишћење улица и тргова од насилника. Биће млаћења за све оно шта је полиција доживљавала од хулигана ових дана. Рачун долази на наплату.
Jel dolaziš večeras da podržiš predsednika SNS

Ne a

giphy.gif

Их, да си нам још ти ту, па да процветамо...
...к'о мајмунско доопе... :lol:

Mnoge stvari ti izgleda nisu poznate.Uzmi samo čas geografije i videćeš da je Srbija dosta veća od CH.Najverovatnije više nego duplo.
O rudnom bogatstvu što ima Srbija Švajcarci mogu samo da sanjaju ako im se na sanu prikaže.Imaš li sada neki jači argumenat da
to nije tačno?

Mnoge stvari ti izgleda nisu poznate.
Свакако.
И врло сам задовољан таквим стањем ствари. :lol:
Једна од тих је, без увреде- твоје мишљење о политичким, а нарочито економским питањима овога света.
Ти си сад Швајцарац, и тако се и понашај; гледај своја посла.:kpozdrav:

Свакако.
Једна од тих је, без увреде- твоје мишљење о политичким, а нарочито економским питањима овога света.

Ne citiraj deo mog posta već sve.Ljudi će misliti da nisam u pravu.Sve što sam napisao mogu reći da je to dokumetovano.
Pokušaj da bilo šta opovrgneš da nije tačno.Jel tačno da je Srbija bar duplo veća od CH?

:cross:

Свакако.
i Jevropa je Nemica, ubeđuje je nas, kako ovde cveta cveće...a ona zbrisala za Nemačku, što dalje od srbije

@Slaven777 ajde da ti ne saljem pp pitacu te ovde jer si ovde aktivan pitao sam na drugoj temi i muertero je pokusao da mi objasni ali i ne kapiram jos nevezano za ovu temu zanima me koja je razlika izmedju PFP, IPAP i MAP sporazuma koji NATO ima sa drugim zemljama, i koji je najaci od njih.

Back