Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.649
Чекај да се "избори" распишу, видећемо какав ће то бојкот да буде...![]()
I, Rolo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекај да се "избори" распишу, видећемо какав ће то бојкот да буде...![]()

Чекај да се 15.07. заврши прва рунда разговора у вези КиМ па да полиција започне чишћење улица и тргова од насилника. Биће млаћења за све оно шта је полиција доживљавала од хулигана ових дана. Рачун долази на наплату.I, Rolo?![]()
Jel dolaziš večeras da podržiš predsednika SNSЧекај да се 15.07. заврши прва рунда разговора у вези КиМ па да полиција започне чишћење улица и тргова од насилника. Биће млаћења за све оно шта је полиција доживљавала од хулигана ових дана. Рачун долази на наплату.
И, Славене- ако је теби ово било успешан бојкот- ко сам ја, да теби срећу кварим!?I, Rolo?![]()

Jel dolaziš večeras da podržiš predsednika SNS
Ne a
![]()

Заборављаш на "ефекат лептира", иронија ти није на месту!
Ето, Франак отишао у Швицу, па они сад цветају, а ми пропадосмо!![]()
Их, да си нам још ти ту, па да процветамо...Ko god da je propao u Srbiji sam je kriv.Pa Srbija je bogatija od CH ako te oči još služe.

Их, да си нам још ти ту, па да процветамо...
...к'о мајмунско доопе...![]()
Свакако.Mnoge stvari ti izgleda nisu poznate.

Свакако.
И врло сам задовољан таквим стањем ствари.
Једна од тих је, без увреде- твоје мишљење о политичким, а нарочито економским питањима овога света.
Ти си сад Швајцарац, и тако се и понашај; гледај своја посла.![]()
.Ljudi će misliti da nisam u pravu.
Чекај да се 15.07. заврши прва рунда разговора у вези КиМ па да полиција започне чишћење улица и тргова од насилника. Биће млаћења за све оно шта је полиција доживљавала од хулигана ових дана. Рачун долази на наплату.

i Jevropa je Nemica, ubeđuje je nas, kako ovde cveta cveće...a ona zbrisala za Nemačku, što dalje od srbijeСвакако.
И врло сам задовољан таквим стањем ствари.
Једна од тих је, без увреде- твоје мишљење о политичким, а нарочито економским питањима овога света.
Ти си сад Швајцарац, и тако се и понашај; гледај своја посла.![]()
Изненађујуће добро барата српским језиком, за једну Немицу.i Jevropa je Nemica, ubeđuje je nas, kako ovde cveta cveće...a ona zbrisala za Nemačku, što dalje od srbije
ja sam protiv svake nepravde i lopovluka...bez obzira ko je u pitanju....socijalisti, dosovci, demokrate ili napredni radikaliИзненађујуће добро барата српским језиком, за једну Немицу.
А теби се више свиђају Рејелини ставови, од Јевропиних, изгледа ми?
Шта мислиш, да ли сам ја за неправду и лоповлук?ja sam protiv svake nepravde i lopovluka

ne poznajem te...forum nije baš mesto, gde se ljudi zbližavajuШта мислиш, да ли сам ја за неправду и лоповлук?![]()
А ове остале познајеш, па знаш да су за неправду и лоповлук?ne poznajem te...forum nije baš mesto, gde se ljudi zbližavaju
podržavati vučića i radikale...a toliko afera i skandala u Srbiji i svuda se pojavljuju njihova imena...šta zaključiti?А ове остале познајеш, па знаш да су за неправду и лоповлук?
Дај нешто о соларним панелима, шта си ново сазнао?
Gabon 7 puta.Jel tačno da je Srbija bar duplo veća od CH?
I jedno i drugo.Sve više uviđam da si ustvari provokator ili voliš nebuloze da pišeš.

Изненађујуће добро барата српским језиком, за једну Немицу.
А теби се више свиђају Рејелини ставови, од Јевропиних, изгледа ми?
Па, јес, ми кинески Срби смо са Хималаја, лево према Бутану...Naravno, on i ja smo iz Srbije,