Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.633
I, kako su se proveli? Kao obuven po trlju?
Uzeli su 7,3% i 4 mandata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I, kako su se proveli? Kao obuven po trlju?
Ko poslednji shoopci...I, kako su se proveli? Kao obuven po trlju?
Ko poslednji shoopci...

JA.......Obradović: Pasivni bojkot nije opcija, ko je bolji kandidat za predsednika od mene?
![]()
https://www.danas.rs/politika/obrad...-ko-je-bolji-kandidat-za-predsednika-od-mene/
Tako urlicete sace punih 10 godinica.SamoZa april 2022. spremamo nešto još neverovatnije

Jel ćeš doći da se prijaviš da živiš u BG kako bi glasao za stranku naprednu?Tako urlicete sace punih 10 godinica.Samo![]()
Па, признај да у томе има неке доследности...Tako urlicete sace punih 10 godinica.Samo![]()

E to je već državni udar plus atentat na Vučića.Ovog puta nema pasivnog bojkota, nego aktivan bojkot i blokada rts svakog dana od 9 do 9 uvece, da niko ne moze da udje, pa nek ih dovode helikopterima.
Ovog puta nema pasivnog bojkota, nego aktivan bojkot i blokada rts svakog dana od 9 do 9 uvece, da niko ne moze da udje, pa nek ih dovode helikopterima.

Ovog puta nema pasivnog bojkota, nego aktivan bojkot i blokada rts svakog dana od 9 do 9 uvece, da niko ne moze da udje, pa nek ih dovode helikopterima.
Ja mogu priznati sa zadovoljstvom ali je fora da priznaju i oni.Ocigledne situacije imamo u regionu.Naime u CG svi smo vidjeli rezultat izlaska na izbore.Па, признај да у томе има неке доследности...![]()
Аха, ја пред изборе обавезно евакуишем нејач у склоништа....Opasny su i nije se zaebawat'.Bolje se sklonit kad se zalaufaju.

Да, да, то је права ствар а можда ће вам и полиција помоћи. Само претходно, забрамите подебље кожухе преко леђа, можда се полиција ,,занесе'' па опале по ,,бојкоташима''.Ovog puta nema pasivnog bojkota, nego aktivan bojkot i blokada rts svakog dana od 9 do 9 uvece, da niko ne moze da udje, pa nek ih dovode helikopterima.
Kako ste se samo bili uberekinisali prošlog jula 2020.Да, да, то је права ствар а можда ће вам и полиција помоћи. Само претходно, забрамите подебље кожухе преко леђа, можда се полиција ,,занесе'' па опале по ,,бојкоташима''.
А ти Милоше, у ком ћеш подруму бити у то време?
Eto sutra Dragaš i Mila na antivaxer prajdu...Bojkot je bio, nema vise bojkota.
SAD SLEDI USTANAK!!!
Stiže i Džovana sa Pajom.Eto sutra Dragaš i Mila na antivaxer prajdu...