Бојкот аеромитинга

Само да се појаснимо ,нису битни пилоти већ државе и војске који они представљају
мадамогуће и да је наки од тих авиона био нама изнад глава 1999

A taj ce vjerovatno biti posebno predstavljen i pozdravljen!

Znači ovako.. Imao si npr brata koji je bio učesnik ratova na području bivše SFRJ.

Bilo je nekih zločina Srba (tj. nije nijedan, al' da zamislimo), nekih klanja i silovanja, krađa.
To znači da ja mogu da tvrdim da je taj tvoj npr brat (radi izbegavanja drame slabijekapirajućih i zlonamernih, pričamo hipotetički za sada) koljač, zločinac, kriminalac? To hoćeš da mi kažeš?

ja sam protiv aeromitinga zbog bezbednosnih razloga...gde god se odrzava u zadnje vreme, desi se neko sranje

inace , te gluposti, kao dolaze "oni sto su nas bombardovali" je besmislica, dostojna ovog foruma...

ovi nasi jesu preduzeli ozbiljan korak ka bezbednosti , tako sto nisu dali pijanim ruskim pilotima da lete nad beogradom, ali nije dovoljno...

zato sam ZA...BOJKOT MITINGA:super:

Besmislica i glupost je poistovećivati smrt Pavlovića sa pojedincima koji učestvuju na aeromitingu.

pazi sad ovoga !!!!! znaci to sto je puk.PAVLOVIC u nameri da zastiti svoje podcinjene da ne odu u sigurnu smrt sa neispravnim avionom u besmislenu borbu izvrsio jos besmislenije naredjenje od besmislenih prepostavljenih u besmislenom ratu poleteo u sigurnu smrt da se bori protiv pripadnika TIH ISTIH ZEMALJA SA TIM ISTIM AVIONIMA TEBI NE ZNACI SIGURNO NISTA....mozda je ta tebi zrtva za prezir....ali nama njegovim saborcima nije....i sada ce ti virtuelni piloti NATO-a da pokazu srpskom narodu svoje vestine i to GDE ??? TAMO GDE SU IH POLITICKI POLTRONI DOVELI...da polete odakle je i puk.PAVLOVIC poleteo...a onda ce svoje umece da pokazu iznad ulice koje nosi njegovo ime.... i koja treba da sluzi za primer generacijama na novog TANASKA RAJICA i druge srpske junake koji su znali sta je cast i obraz....

Pajo Srbine, čim nekako saznamo da je neko od učesnika direktan krivac za smrt Pavlovića, složićemo se svi oko bojkota. Ovako... Lajanje na zvezde.

apsolutno je nebitno da li je neko od njih bio 99 ili ne....cinjenica je da su sada pozvani da dodju i to posle 10 godina....sta mislis kako se oseca udovica i sinovi puk.PAVLOVICA....nadam se samo da ih ovi kreteni nece pozvati u svecanu lozu...bio bi to vrhunac cinizma....jos samo da neko zahteva od nje da se upozna sa pilotima NATO-a...

pazi sad ovoga !!!!! znaci to sto je puk.PAVLOVIC u nameri da zastiti svoje podcinjene da ne odu u sigurnu smrt sa neispravnim avionom u besmislenu borbu izvrsio jos besmislenije naredjenje od besmislenih prepostavljenih u besmislenom ratu poleteo u sigurnu smrt da se bori protiv pripadnika TIH ISTIH ZEMALJA SA TIM ISTIM AVIONIMA TEBI NE ZNACI SIGURNO NISTA....mozda je ta tebi zrtva za prezir....ali nama njegovim saborcima nije....i sada ce ti virtuelni piloti NATO-a da pokazu srpskom narodu svoje vestine i to GDE ??? TAMO GDE SU IH POLITICKI POLTRONI DOVELI...da polete odakle je i puk.PAVLOVIC poleteo...a onda ce svoje umece da pokazu iznad ulice koje nosi njegovo ime.... i koja treba da sluzi za primer generacijama na novog TANASKA RAJICA i druge srpske junake koji su znali sta je cast i obraz....

:ok: Džaba se trudiš brate Srbine...ovo kojem ti pokušavaš nešto da objasniš je debelo plaćeno i iz tvog i naših džepova da se iz sveg glasa dernja i prezire, a nadasve pljucka na sve sa predznakom srpski...bljak:neutral:

Uzvratiti istim prezirom i ne bacati bisere pred svinje...pomije su jeftinije :bye:

I šta oni meni da pokazuju ??? Avione koje sam GLEDALA i SLUŠALA danonoćno kako mi razaraju zemlju, dom, bolnice i ubijaju sunarodnike...neka hvala, VIDELA sam ih dovoljno za ceo moj život.

Poslednja izmena:
apsolutno je nebitno da li je neko od njih bio 99 ili ne....cinjenica je da su sada pozvani da dodju i to posle 10 godina....sta mislis kako se oseca udovica i sinovi puk.PAVLOVICA....nadam se samo da ih ovi kreteni nece pozvati u svecanu lozu...bio bi to vrhunac cinizma....jos samo da neko zahteva od nje da se upozna sa pilotima NATO-a...
Čoveče, na aeromiting se ide da se gleda umešnost pilota, maestralnost mašina koje su ljudi napravili... A ne iz nekih bolesnih razloga!

Pajo Srbine, čim nekako saznamo da je neko od učesnika direktan krivac za smrt Pavlovića, složićemo se svi oko bojkota. Ovako... Lajanje na zvezde.

врхунац цинизма.....
таман и да сазнате има да се смешкате и љубите са ''мајстором заната''
такви су сви у овој огавној власти....без части,образа и морала....
да има иоле људскости у тим ''вођама народа'' аеродром би носио име хероја и сваке године би се одржавао митинг у његову част уз присуство његове породице....
али не... вама нетребају Српски хероји...они су срамота за вас ''напредне'' ....
требају вам параде поноса и ''борци'' за људска права...пуна су вам уста разни слобода...а газите по сопственој....

врхунац цинизма.....
да има иоле људскости у тим ''вођама народа'' аеродром би носио име хероја и сваке године би се одржавао митинг у његову част уз присуство његове породице....
али не... вама нетребају Српски хероји...они су срамота за вас ''напредне'' ....
требају вам параде поноса и ''борци'' за људска права...пуна су вам уста разни слобода...а газите по сопственој....

:ok: Bravo na kvadrat i ovo treba zapamtiti :

" Puna su vam usta raznih sloboda, a GAZITE po sopstvenoj":ok:...i samo bih dodala, "Stidite se i sami sebe ".

Svaka čast prijatelju !:hvala::)

1. ne znam da vojska ima pravo da odrzava profesionalne predstave, nije to pozoriste ni bijoskop kojim a je to profesija

2. sta je sa izdavanjem fiskalnih racuna prilikom prodaje ulaznica? jel ce porez biti placen uopste ili je neko oslobodio organizatora od obaveze placanja, i ko to sme mimo zakona?

ne znam sto trosis vreme na jominija. taj je svojim recima na ovom forumu dokazao da je samo mozda po imenu Srbin

ovde smo najmanje 4 godine ja i jomini i za to vreme ja jos nista srpsko u tom coveku nisam video

taj je protiv srba uvek i svuda.

nijedan neprijatelj njemu nije dovoljno los dok mu svaki srbin ne valja koji je ikada voleo i zrtvovao se za ovu zemlju.

Čoveče, na aeromiting se ide da se gleda umešnost pilota, maestralnost mašina koje su ljudi napravili... A ne iz nekih bolesnih razloga!

mozda je apsurd ocekivati da shvatis,,,ali....znas li da ce sve moje bivse kolege biti na svojim radnim mestima i radarci i raketasi i operativni centri i obezbedjivati taj aeromitig....zamisli sad ironije.....moramo braniti one koji su nas bombardovali da slucajno se neko ne usudi da pokusa da obori neki avion ????

врхунац цинизма.....

svaka ti je zlatna....

Čoveče, na aeromiting se ide da se gleda umešnost pilota, maestralnost mašina koje su ljudi napravili...
A ne iz nekih bolesnih razloga!

Није ти бре то онај РЕД БУЛ ЕР РЕЈСИНГ!!!

Него професионалне машине за убијање са ПРОФЕСИОНАЛЦИМА у ЊИМА!!!
Сваки такав аееромитин ти представља презентацију и промоцију моћи, силе, опремљености и способности за убијање!!!

Нико нити криви, нити прозива пилоте који су 99-е само радили свој посао,
али свако нормалан ће се побунити због позивања и учешћа АВИЈАЦИЈА НАТО ЗЕМАЉА КОЈЕ СУ НАС БОММБАРДОВАЛЕ!!!
БРУКА И СРАМОТА!!!

Што нису позвали Русе, Кинезе, Индијце итд!?:think::think::think:

pa rusi kinezi i indijci nas nisu bombardovali a i nisu nas ubijali

naravno demokratska logika je da volis sopstvenog dusmanina a da mrzis onog ko ti nije pocinio nikakvo zlo - zato sto ti nije pomogao dovoljno u tvojoj borbi protiv dusmanina

tako demokrate vole amerikance i NATO koji su nas ubijali i okupirali a mrze Ruse, Kineze i Indijice - a narocito Ruse.

na ovaj miting su dobrodosli samo koji su nas ubijali i pred njima aktuelna vlast skida gace i ljubi se u obraze...

pa rusi kinezi i indijci nas nisu bombardovali a i nisu nas ubijali

naravno demokratska logika je da volis sopstvenog dusmanina a da mrzis onog ko ti nije pocinio nikakvo zlo - zato sto ti nije pomogao dovoljno u tvojoj borbi protiv dusmanina

tako demokrate vole amerikance i NATO koji su nas ubijali i okupirali a mrze Ruse, Kineze i Indijice - a narocito Ruse.

na ovaj miting su dobrodosli samo koji su nas ubijali i pred njima aktuelna vlast skida gace i ljubi se u obraze...

ma da se postenom coveku zgadi...povraca mi se...da li je ovo ovaj narod zasluzio ??? a mozda i jeste..!!!

sutanovac nas uvodi lagano u NATO i uteruje nam rashodovanu NATO tehnologiju. Sutanovac je CIA agent u nasoj zemlji to je svakom sa 2 grama mozga jasno.

verovatno je ovo nas sledeci avion francuskonemacki Dassault/Dornier Alpha Jet proizveden slavne 1973 godine z:D

800px-Alpha_jet_zj646_arp.jpg

Poslednja izmena:

Back