Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.843
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo onima koji ne umeju da pročitaju šta si napisao, njima je jasno.

i kupimo malo kajmaka kod vas , individualnih poljoprivrednih proizvodjaca...
cenim....seljak je stub srbije...![]()
A ti si viđen sinoć, samo da znaš!!!![]()
![]()
'Ajde ti na neku rec'taciju derane. Tamo gore, znaš.Ako je Jominiju jasno licno podrazumeva da je svima..mislim *jasno*..............![]()

Ma samo sam te citirao na slučajnom postu... Ne brini se ništa.Јел` ти то хоћеш да кажеш како слика коју сам поставио нема везе с темом?

'Ajde ti na neku rec'taciju derane. Tamo gore, znaš.![]()

a za derana bas me drzis ili smatras za derana.....hvala i Pozdrav .....bez ironije ...normalno.Само да се појаснимо ,нису битни пилоти већ државе и војске који они представљају
мадамогуће и да је наки од тих авиона био нама изнад глава 1999

Па,ово се још и плаћа!Цена:
200 динара

A hoćeš o trošku budžeta da bude sve? Patriotski, a?Па,ово се још и плаћа!
Значи,одеш да гледаш летелице(које углавном нису ништа посебно) земаља које према нама воде крајње лошу политику и још да платиш.Пих...

"Na poljima podno Kosmaja izvode čistu vojnu vežbu pod krinkom lova na fazane. Razgovaraju sa seljacima. Danice, ZAŠTO? D: "Pa pitaju gde ima fazana" I: "Danice, Danice. Raspituju za raspoloženje u narodu".
I: Kreću se u trojkama, a trojke su brate Đuro što? Đ: "Osnovne jedinice diverzantskih trupa"
Od penzionisanih pripadnika nekada RV i PVO /a radili su godinama pa i 99.na a.Batajnica sve do
2003.. .pa do 2005.kada je B.T. masovno transformisao vojsku prevremenim penzionisanjem,otpustanjem itd i Tome sl./ koliko se cujem sa njima ne verujem da ce iko otici.......koji cinizam ovaj aero miting predstavlja kao da je preslikan u ili odslikan u urodjenom *osmehu*od ministra vojnog koji je i sam farsa kao i sve aktivnosti oko aero mitinga.........Neka im je sa srecom i dobro im vreme UZ BALONE CLANOVA STRANAKA VLADAJUCE KOALICIJE........normalno duvadzijama koji moraju iste da naduvaju......normalno balone............
Za sve koji bi sutra da idu na miting pogledajte ovaj spot grupe Dzukele pesma AMERIKA
Hvala vam za sve sto ste ucinili
to vam nikad necemo zaboraviti
Hvala vam za sve sto ste nam uradili
to vam u zivotu necemo oprostiti.
![]()
![]()
![]()
i ja sam jedan od tih sto je radio u RV i PVO....i ne pada mi na pamet da idem...licno se osecam kao da mi je neko gurnuo prst u oko i izvadio ga.....koje su ovo politicke hulje i bagra....cuj aeromiting u ul.MILENKA PAVLOVICA ???? sram vas bilo....pa ko ima pravo na ovu farsu i ironiju....nadam se da ce neki podoficir da se napije taj dan i da sjebe nekog od ovih fasista a taj isti da padne na pocasnu lozu sa nasim politickim sljamom......
NEKA JE VECNA SLAVA I POKOJ DUSI PUKOVNIKU PAVLOVICU !!!!!

Ajde, zašto ste takvi, pa mora Šutke malo da se dodvorava Alijansi....Nemojte mu kvariti premijere
Mi iz ostatka Srbije nismo ni pozvani da dođemo ili bojkotujemo (otkud nama dvesto dindži?), ali eto, na vama Beograđanima je ta ključna odluka(po ko zna koji put), pa da vas vidimo na delu
Ah da, a šta je sa koncertom grupe Kolonija, el se i to bojkotuje?![]()