Бојкот аеромитинга

To znači da ruskih nje budet:think:
Mada, ovi ministar se slika ispred nekakijeh čeških....:think:
Isprav'te me vojni stručnjaci ako grešim:mrgreen:

090911_mo_batajnica-04.jpg

A gde je cin Sutanovcu,mogli su mu nakaciti makar cin desetara,ali posto ni za to nije,bolje da ne rizikuju!:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

"gosti su ubice Milenka Pavlovića"??? Pa tom logikom je svako od Srba koji je bio učesnik ratova u SFRJ, eto Donkihot npr - ubica dece u Srebrenici. To hoćeš da kažeš?

Besmislica i glupost je poistovećivati smrt Pavlovića sa pojedincima koji učestvuju na aeromitingu.

Pajo Srbine, čim nekako saznamo da je neko od učesnika direktan krivac za smrt Pavlovića, složićemo se svi oko bojkota. Ovako... Lajanje na zvezde.

Kompletiraj ova svoja poredjenja i zamisli paradu srpske artiljerije u npr. Vukovaru... Ne bi učestvovali oni koji su ga rokali '91.... Niti jedan pojedinac koji je ubio bilo kojeg Hrvata ikada...

SRPSKI tenkovi na paradi u VUKOVARU
Cena 25 kuna, neka pučanstvo dodje da vidi kako Srbi spretno rolaju tenkove.

NATO avioni na mitingu u BEOGRADU
Cena 200 dinara, pohrli narode da se diviš umešnosti pilota.

Ako ovako uporediš, shvatićeš šta je to što ljudima smeta u vezi ovog mitinga, i složićeš se da tu nikakvog rezona nema, sem one večite mantre:
.....Ali mi moramo lizati buljsona....

Kompletiraj ova svoja poredjenja i zamisli paradu srpske artiljerije u npr. Vukovaru... Ne bi učestvovali oni koji su ga rokali '91.... Niti jedan pojedinac koji je ubio bilo kojeg Hrvata ikada...

SRPSKI tenkovi na paradi u VUKOVARU
Cena 25 kuna, neka pučanstvo dodje da vidi kako Srbi spretno rolaju tenkove.

NATO avioni na mitingu u BEOGRADU
Cena 200 dinara, pohrli narode da se diviš umešnosti pilota.

Ako ovako uporediš, shvatićeš šta je to što ljudima smeta u vezi ovog mitinga, i složićeš se da tu nikakvog rezona nema, sem one večite mantre:

dzabe ti to njemu objasnjavas bratac.

zna on to sve al tako voli da je antisrpski opredeljen.

al svaka cast za poredjenje.

Šta te briga kad ih ti iz Nedođije i tako nećeš videti ni ove...godine:mrgreen:

Tema,

Naravno da treba bojkotovati ovo...još i naplaćuju, a neće skupiti ni šačicu onih što baš moraju da dođu...pertlaša :D

heh... kao duhovito?
ziveo sam nekad bas blizu tog aerodroma, mogao sam prakticno peske da za 20 minuta stignem, tako da sam ih vidjao i kad ne odem tamo...
sad sam munze konza :per:

Од пријатеља сам замољен да поставим ову тему и слажем се са њом

BOJKOT AEROMITINGA

Домаћин:
Министарство одбране РС

Цена:
200 динара
Датум:
недеља, септембар 13, 2009
Време:
8:30 пре подне - 5:00 по подне
Место:
аеродром Батајница
Улица:
пуковника Миленка Павловића 162

Град/место:
Belgrade, Serbia

Земље које су до сада потврдиле свој долазак, са типовима ваздухоплова:

1. Уједињено Краљевство - BAE Systems Hawk;
2. Немачкa - C-160 Transal;
3. Чешка Република - Aero L-159 ALCA, Mil Mi-171Sh;
4. Данска - F-16 Fighting Falcon, CL-604 Challenger;
5. Грчка - Mirage 2000-5;
6. Шпанија - EADS CASA C-295;
7. Сједињене Америчке Државе - C-130E Hercules;
8. Мађарска - SaaB JAS-39C, SaaB JAS-39D, Mil Mi-24;
9.Словенија - Pilatus PC-9M, Pilatus PC-6, L-410 Turbolet;
10. Италија - Eurofighter Typhoon;
11. Аустрија - Eurocopter Aerospatiale SA 316B Alouette;
12. Француска - Dassault/Dornier Alpha Jet;
13. Румунија - MiG-21 LanceR;
14. Бугарска - C-27J Spartan, Eurocopter AS 532 Cougar;
15. Турска - F-16;
16. Србија - MiG-29, Eagle, Sea Gull G-4, Gull G-2, UTVA-75, Gazzele SA-341, Swallow;

Колико видим догађај се одвија у улици пуковника Миленка Павловића, а гости су његове убице из 15 НАТО земаља кији су колико пре 10 година сипали бомбе по том истом аеродрому.

Sta bre da ne idete obavezno da idete .
:per:I da im sabotiramo avione :tajna:

Kakva ironija, na stranu da li su to isti ljudi ili ne, eto posle te '99 godine, sada lete za publiku, za onu istu publiku koja ih je gledala sa mostova te '99 godine..

I onda sve to iz ugla teze da je problem bio u nama kao narodu, a ne u SM i njegovoj politici...:think:

SM više nije faktor, a oni danas lete tim istim nebom da bi pokazali svoje letačko umeće i mogućnosti aparata.

Niti takvim ponašanjem bodu oči, niti umanjuju naše žrtve.

Normalno, to je samo moje mišljenje.

Toliko o tome.

A što se mitinga tiče, pozvani su, odazvali su se pozivu, red je da ih ugostimo.

Lep provod svima koji sutra budu bili tamo. :ok:

SVI NA AERO MITING!

Nismo mi njih bojkotovali 24. marta 1999. kada su dosli.
Dosli oni-dosli i mi.
SUTRA!
Da lepo, mirno, kao gospoda odete na miting, svako da obvce majcu sa Radovanom i slicno, i kad prolazite pored njihovih pilota i mehanicara da ih
POZDRAVITE SA TRI PRSTA UZ JEDNU REC:
'-KOSOVO!'

to se tako radi!

taj vas problem jeste veliki, ali za to se ide kod psihologa......:think:

na mitingu koliko znam nema americkih pilota, koji su prosle godine bili gosti mitinga, upravo iz razloga sto javnost jos ne moze da svari pricu oko bombardovanja...........

dosli su rumuni, madjari, danci, i jos neki.......tesko da su oni bombardovali bilo koji cilj u srbiji........

protiv sam mitinga, jer je to bacanje para, i viskorizicna zaebancija, ali ovo plakanje i kukumavcenje je smesno.......

taj vas problem jeste veliki, ali za to se ide kod psihologa......:think:

na mitingu koliko znam nema americkih pilota, koji su prosle godine bili gosti mitinga, upravo iz razloga sto javnost jos ne moze da svari pricu oko bombardovanja...........

dosli su rumuni, madjari, danci, i jos neki.......tesko da su oni bombardovali bilo koji cilj u srbiji........

protiv sam mitinga, jer je to bacanje para, i viskorizicna zaebancija, ali ovo plakanje i kukumavcenje je smesno.......

americka avijacija ucestvuje na aeromitingu, kao i britanska, nemacka... ajde procitaj ponovo uvodni post ove teme pa se vrati

Back