kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 59.926
Petrović ok
Rajković i savić rupe
Rajković i savić rupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па што не брани у неком познатом клубу него у некој забити у Турској?Ne lazi.
Brani odlično
Šta je bre ispravljeno?Ispravio je posle odbitka
Niko nije duzan ni njih da podrzava niti da ih prati, prosta stvar.Нико није дужан да вас подржава, свако може да бира кога ће подржавати а кога не.Ви нисте "народ" него само једна од политичких опција која се нуди.Ви сте само једна врло мала ниша у српском друштву, нешто студената инструисаних од шачице врло амбициозних професора и декана, далеко сте ви од "народа".
sta nije jasno ?
Није битно ко може колико да "окупи" него колико ће добити на изборима.Niko nije duzan ni njih da podrzava niti da ih prati, prosta stvar.
A vasi ne mogu ni 20 000 ljudi da okupe a da ih ne plate ili ucene, eto tolika ste vi vecina.
...........a tebe kao anglo-americkog placenika za unistenje Srbije.„Nikad ćaci, uvek ponosan i svoj“: Oglasio se bivši kapiten Partizana – da li je ovo reakcija na Piksijev spisak?
https://nova.rs/sport/fudbal/nikad-...ana-da-li-je-ovo-reakcija-na-piksijev-spisak/
Ова вест ме је подстакла да кажем да би требало бојкотовати спортске догађаје, а спортисте који не буду бојкотовали репрезентацију означити као ћације.
Нико није дужан да вас подржава, свако може да бира кога ће подржавати а кога не.Ви нисте "народ" него само једна од политичких опција која се нуди.Ви сте само једна врло мала ниша у српском друштву, нешто студената инструисаних од шачице врло амбициозних професора и декана, далеко сте ви од "народа".
Припадници нормалних политичких опција не нападају и не грде оне који их не подржавају, већ се труде да их придобију.
Људи вас не подржавају и не воле, јер сте ишли код учесника геноцидне "Олује" да се жалите на актуелну власт у Србији, као да је Пицула носилац суверенитета у Србији.Не подржавају вас ни због ваших веза са осведоченим србофобима на универзитету, као и због тога што сте се окренули уличним нередима, подметањима пожара, демолирању просторија, и што су вам политички аргументи мотке, штангле и летве.
Када се уљудите и постанете нормални, можда ће вас неко и подржавати.До тада, делићете присталице са екстремистима и маргиналцима на политичкој сцени Србије, попут Погачара, Зеленог-левог фронта, ПСГ-а и сличних.
Блокадери су само једна од политичких опција и ништа више.Неко ће гласати за њих, а неко неће, ако изађу на изборе.Mislim budalaštine, itekako su narod, mislim jedna od političkih opcija mogu biti ne znam Dveri, mogu biti SSP, može biti DSS, može biti pokret "Mi snaga naroda", može biti i SNS (što zapravo i jeste iako su na vlasti) ali kad imaš preko pola miliona ljudi na ulici u Beogradu i proteste ljudi u 142 opštine u Srbiji koji žele promene i smenu vlasti to onda svakako više nije "jedna od opcija" već to je narod i naprednjacima se desilo ono čega se svaka vlast najviše plaši, desio im se narod.
Блокадери су само једна од политичких опција и ништа више.Неко ће гласати за њих, а неко неће, ако изађу на изборе.
Ниједна политичка партија/покрет/организација у либералној демократији није "народ".
BAMBUSE O DRUGOM PENALU PRIČAMsta nije jasno ?
duarte je izveo penal, golman je uspeo da odbrani njegov sut na kratko ali se lopta ponovo odbila do duartea koji je tada glavom pogodio i smanjio na 2-1
tako da se portugalac izvukao i penal ipak pretocio u gol
a sta mislis kako bi ste inace stigli do gola da nije penala...
kakvom drugom penalu ?BAMBUSE O DRUGOM PENALU PRIČAM
ŠTO GA ZVEZDA ISPUŠILA
LOLNepismeni moron govori engleski kako ti nikad neces. Striko i ono sto je marnuo je sica u odnosu na ono sto je nepismeni moron zaradio. Takodje, Mozzart je jedna od vecih firmi koja se bavi legalnim biznisom.
Neverovatna gomila neopevano zlobnih ljudi ste.
Tih pola miliona sto se skupilo toga dana (po nekim drugima 300 hiljada ali hajde da budemo na strani te vece cifre) je sve sto je toga dana mogla dati opoziciona Srbija, dolazili su u BGD protivnici AV od SU do VR, plus ceo Beograd. Skupljeno je pola miliona (ili 300 hiljada) u gradu koji ima 1,65 miliona ljudi a u kom su navodno svi protiv SNS sem njihovih clanova. I to je uspeh? Sta je tog dana uradjeno sa tom masom ljudi u centru Beograda? Nista, samo ogromno razocarenje onih koji su dosli toga dana u BGD iz svojih palanki, razocarenje jer je na drustvenim mrezama bilo garantovano da AV nece preziveti taj dana i da ce sto kaze nas forumski Kale gospodar Svemira (alijas mario80) viseti na banderi.Pa nije valjda, ček a preko pola miliona ljudi što se skupilo u Beogradu 15. Marta ili ljudi koji su u prethodnih 9 meseci protestvovali u 142 opštine u Srbiji nisu narod , nego samo jedna "mala niša" i jedna od "opcija" ?
Mislim budalaštine, itekako su narod, mislim jedna od političkih opcija mogu biti ne znam Dveri, mogu biti SSP, može biti DSS, može biti pokret "Mi snaga naroda", može biti i SNS (što zapravo i jeste iako su na vlasti) ali kad imaš preko pola miliona ljudi na ulici u Beogradu i proteste ljudi u 142 opštine u Srbiji koji žele promene i smenu vlasti to onda svakako više nije "jedna od opcija" već to je narod i naprednjacima se desilo ono čega se svaka vlast najviše plaši, desio im se narod.
„Nikad ćaci, uvek ponosan i svoj“: Oglasio se bivši kapiten Partizana – da li je ovo reakcija na Piksijev spisak?
https://nova.rs/sport/fudbal/nikad-...ana-da-li-je-ovo-reakcija-na-piksijev-spisak/
Ова вест ме је подстакла да кажем да би требало бојкотовати спортске догађаје, а спортисте који не буду бојкотовали репрезентацију означити као ћације.
U stvari si frustriran sto stub srBstva nije uspeo da uzme titulu u kosarci, vec je to ucinio mrski ti PARTIZAN.Srpski fudbal je uvek bio jedno patriotsko okruženje. A košarka je sport žutaća i jugoslovena, zato je i ne pratimo.