Бојкотовати фудбалску репрезентацију и све остале спортове

Jokic je trenutno svetski prepoznatljivo ime iz Srbije. Djokovic je sad ispod njegovog nivoa prepoznatljivosti iako je bio najbolji sportista sveta, no vreme gasi velicine. Kad vreme "ugasi" Jokica necemo vise imati nikoga u rangu njih dvojice.

Interesuje me da li ce Djokovic bojkovati Jokica poput vas? Da li ce i on biti gmaz koji podrzava debelog morona? Neverovatan stepen mrznje je kod vas luzera ka uspesnim ljudima. Jer sportiste to jesu, medju najboljima na svetu su u tome cime se bave i do toga su dosli teskim radom, nije im to dao AV. Ali ni vi to ne mozete da im iduzmete ma koliko ih mrzeli.

Нико није дужан да вас подржава, свако може да бира кога ће подржавати а кога не.Ви нисте "народ" него само једна од политичких опција која се нуди.Ви сте само једна врло мала ниша у српском друштву, нешто студената инструисаних од шачице врло амбициозних професора и декана, далеко сте ви од "народа".
Niko nije duzan ni njih da podrzava niti da ih prati, prosta stvar.
A vasi ne mogu ni 20 000 ljudi da okupe a da ih ne plate ili ucene, eto tolika ste vi vecina.

Камо пусте среће да ово лоботомисано крдо које себе зове блокадерима бојкотујје кошаркашку репрезентацију Србије. Јер ето и њих води "пироћански ћаци" како назва Пешића један ју-тјубер свињске главе (што је баш глупо јер Пешић као и огромна већина репрезенмтативавца нити је шта мрсио о политици нити је подржао било кога), неки Пантић или тако некако. Који истина појма нема али појма нема о кошарци, ал воли да блати српскекошаркаше и стручњаке и спорт каља политиком. Јер ако би ти блејачи илити блокадери бојкотовали, били би барем у некој мјери поштеђени будаластих прозивки и пљувачине (а ти су и тако неспособни за смислен осврт) којој је једина сврха пљувачина по српској кошаркашкој репрезентацији и српској кошарци.

I opet, fudbalski i kosarkaski savez, i rukovodstvo oba nasa najveca tima u ta 2 sporta su ozbiljni kriminalci, i direktni saradnici fasisticko-mafijaskog rezima u Srbiji.

Ko hoce da navija za mafijase, lopurde i fasiste, super, njihov licni izbor. :ok:

Moj licni izbor je da se nadam da cete i da se i kladite na te odvratne mafijase i fasiste, i izgubite sve pare :ok:

Niko nije duzan ni njih da podrzava niti da ih prati, prosta stvar.
A vasi ne mogu ni 20 000 ljudi da okupe a da ih ne plate ili ucene, eto tolika ste vi vecina.
Није битно ко може колико да "окупи" него колико ће добити на изборима.

„Nikad ćaci, uvek ponosan i svoj“: Oglasio se bivši kapiten Partizana – da li je ovo reakcija na Piksijev spisak?​

https://nova.rs/sport/fudbal/nikad-...ana-da-li-je-ovo-reakcija-na-piksijev-spisak/

Ова вест ме је подстакла да кажем да би требало бојкотовати спортске догађаје, а спортисте који не буду бојкотовали репрезентацију означити као ћације.
...........a tebe kao anglo-americkog placenika za unistenje Srbije.

Нико није дужан да вас подржава, свако може да бира кога ће подржавати а кога не.Ви нисте "народ" него само једна од политичких опција која се нуди.Ви сте само једна врло мала ниша у српском друштву, нешто студената инструисаних од шачице врло амбициозних професора и декана, далеко сте ви од "народа".

Припадници нормалних политичких опција не нападају и не грде оне који их не подржавају, већ се труде да их придобију.

Људи вас не подржавају и не воле, јер сте ишли код учесника геноцидне "Олује" да се жалите на актуелну власт у Србији, као да је Пицула носилац суверенитета у Србији.Не подржавају вас ни због ваших веза са осведоченим србофобима на универзитету, као и због тога што сте се окренули уличним нередима, подметањима пожара, демолирању просторија, и што су вам политички аргументи мотке, штангле и летве.

Када се уљудите и постанете нормални, можда ће вас неко и подржавати.До тада, делићете присталице са екстремистима и маргиналцима на политичкој сцени Србије, попут Погачара, Зеленог-левог фронта, ПСГ-а и сличних.

Pa nije valjda, ček a preko pola miliona ljudi što se skupilo u Beogradu 15. Marta ili ljudi koji su u prethodnih 9 meseci protestvovali u 142 opštine u Srbiji nisu narod , nego samo jedna "mala niša" i jedna od "opcija" ?

Mislim budalaštine, itekako su narod, mislim jedna od političkih opcija mogu biti ne znam Dveri, mogu biti SSP, može biti DSS, može biti pokret "Mi snaga naroda", može biti i SNS (što zapravo i jeste iako su na vlasti) ali kad imaš preko pola miliona ljudi na ulici u Beogradu i proteste ljudi u 142 opštine u Srbiji koji žele promene i smenu vlasti to onda svakako više nije "jedna od opcija" već to je narod i naprednjacima se desilo ono čega se svaka vlast najviše plaši, desio im se narod.

Mislim budalaštine, itekako su narod, mislim jedna od političkih opcija mogu biti ne znam Dveri, mogu biti SSP, može biti DSS, može biti pokret "Mi snaga naroda", može biti i SNS (što zapravo i jeste iako su na vlasti) ali kad imaš preko pola miliona ljudi na ulici u Beogradu i proteste ljudi u 142 opštine u Srbiji koji žele promene i smenu vlasti to onda svakako više nije "jedna od opcija" već to je narod i naprednjacima se desilo ono čega se svaka vlast najviše plaši, desio im se narod.
Блокадери су само једна од политичких опција и ништа више.Неко ће гласати за њих, а неко неће, ако изађу на изборе.

Ниједна политичка партија/покрет/организација у либералној демократији није "народ".

Ниједна политичка партија/покрет/организација у либералној демократији није "народ".
Политичка партија је настала од латинских речи pars, partis(део) и partiri(поделити), што значи да свака партија представља само део народа/друштва, а не целину.Политичка партија се може називати и покретом, савезом, лигом, унијом, али је то увек и само политичка партија.Тако је у либералној демократији.
Ако пленумаши намеравају да укину либералну демократију, што би могло да се закључи из пароле "сва власт пленумима" , онда се може говорити о неком другом систему.
На пример, у социјалистичкој диктатури пролетеријата, на власти је формално пролетеријат а суштински комунистичка партија, која себе представља као авангарду пролетеријата.Постоји само једна партија- комунистичка партија, све друге партије су ван закона.Не може се основати ни нека нова комунистичка партија, поред ове званичне, покушали су у СФРЈ да оснују другу комунистичку партију и одржали оснивачки конгрес у Бару али су сви похапшени.
Бесмислено је заводити једнопартијску диктатуру без опште национализације средстава за приозводњу, и то не само оних "непоштено стечених" већ свих средстава за производњу.Ако се уводи диктатура у капитализму, онда је то фашизам у којем срастају државна власт и крупни капитал или нека латиноамеричка диктатура попут Пиночеове у Чилеу.
Студенти не могу бити било чија авангарда, јер припадају различитим друштвеним класама.Они нису радници, већ издржавани слој становништва, који паразитира од рада радника и сељака, они су лумпен-пролетеријат.

Блокадери су само једна од политичких опција и ништа више.Неко ће гласати за њих, а неко неће, ако изађу на изборе.

Pa nisu samo jedna od političkih opcija jer zapravo oni se nisu ni kandidovali za neke izbore (nit su oni raspisani) a kao drugo blokaderi nisu nikakva politička organizacija, niti iza njih stoji neka stranka, koalicija ili politička platforma (kao što je recimo iza protesta 2000. stajao DOS) već jedan opštenarodni bunt koji okuplja ljude najrazličitijeg spektra (od od radikalnih desničara, preko građansta, umerenih konzervativaca do anarhista kao i likova od onih što dolate na proteste u "martinkama" i zelenim i roze čirokanama pa do onih što dolaze u tradicionalnoj narodnoj nošnji ili sa zastavama Isusa Hrista) i jasno je da njih u principu vezuje samo bunt protiv vlasti i želja da se promeni vlast i situacija u Srbiji (nakon čega bi im se verovatno putevi raskrstili što je i normalno jer prosto to je ogroman broj ljudi neretko različitih pogleda, interesovanja, senzibiliteta, načina razmišljanja, itd).

Tako da svakako jesu narod , mislim to št ti pričaš to bi bilo isto kao kada bi za ljude koji su izašli da protestvuju protiv jednostanog proglašenja nezavisnosti Kosova 2008. da kažeš to nije narod to je samo jedna od političkih opcija (jer eto u Srbiji ima onih koji misle da trebamo da se odreknemo Kosova i da skinemo taj teret sa leđa) ili recimo protesti "Bolje rat nego pakt" koji su se desili 27. Marta 1941. da je to bila samo jedna od političkih opcija (iako je verujem bio nemali broj onih koji su mislili da bi rat sa Nemačkom u tom trenutku bio samoubistvo za nas), mislim naravno da to nije bila samo jedna od "političkih opcija" već je itekako to bio narod, kao što su i sad itekako narod onih više od pola miliona ljudi koji su se okupili 15. Marta u Beogradu ili ljudi koji su protestvovali u 142 opštine širom Srbije.

sta nije jasno ?

duarte je izveo penal, golman je uspeo da odbrani njegov sut na kratko ali se lopta ponovo odbila do duartea koji je tada glavom pogodio i smanjio na 2-1

tako da se portugalac izvukao i penal ipak pretocio u gol

a sta mislis kako bi ste inace stigli do gola da nije penala...
BAMBUSE O DRUGOM PENALU PRIČAM
ŠTO GA ZVEZDA ISPUŠILA
TO TI JE SRBIN - ŠTA IMA DA VEŽBAM ZNAM JA SVE

Pa nije valjda, ček a preko pola miliona ljudi što se skupilo u Beogradu 15. Marta ili ljudi koji su u prethodnih 9 meseci protestvovali u 142 opštine u Srbiji nisu narod , nego samo jedna "mala niša" i jedna od "opcija" ?

Tih pola miliona sto se skupilo toga dana (po nekim drugima 300 hiljada ali hajde da budemo na strani te vece cifre) je sve sto je toga dana mogla dati opoziciona Srbija, dolazili su u BGD protivnici AV od SU do VR, plus ceo Beograd. Skupljeno je pola miliona (ili 300 hiljada) u gradu koji ima 1,65 miliona ljudi a u kom su navodno svi protiv SNS sem njihovih clanova. I to je uspeh? Sta je tog dana uradjeno sa tom masom ljudi u centru Beograda? Nista, samo ogromno razocarenje onih koji su dosli toga dana u BGD iz svojih palanki, razocarenje jer je na drustvenim mrezama bilo garantovano da AV nece preziveti taj dana i da ce sto kaze nas forumski Kale gospodar Svemira (alijas mario80) viseti na banderi.

Posle toga skupa su odzrani izbori u dve opstine u Srbiji pa je po pisanju po drustvenim medijima blokadera i opozicije bilo sigurno da ciste SNS sa vlasti u tim varosima. I gle, upsrkos sveopstoj kontroli (ako je AV i tad ukrao izbore onda u opoziciji i medju blokaderima sede totalno nesposobni idioti koje su preveslali krezubi i neobrazovani clanovi SNS-a) nije se desilo ono sto se valjalo po drustvenim mrezama.

Dal' ovih noci po gradovima Srbije kancelarije stranke na vlasti pale pristalice blokadera ili oni sami, da li se u sukob sa policijom upustaju maskirani blokaderi ili isto tako maskirani pripadnici stranke na vlasti nije ni vazno, vazno je da je AV stvorio medijsku propagandnu sliku za svoje i neutralne glasace u Srbiji da "sile bezumlja i mraka..." (i kako vec glasi onaj "cuveni" Milosvicev slogan za opoziciju) unistavaju drzavu, napadaju policiju koja stoicki podnosi njihovo maltretiranje i da vam u Srbiji sleduje to ako ovi dodju na vlast. Jedno, 2-3 nedeje takvih nereda i blokiranja ljudi koji se vracaju sa posla, idu u vrtic po decu ili u bolnicu, onih koji bi da studije zavrse sto pre i imacete odijum svih koji nisu srcem i dusom protiv AV... a takvih je ipak vecina u Srbiji, svi izbori do sad su to dokazali.

Agresijom onih koji su protiv AV prema svima ostalima koji odmah ne djipe i podignu palaca na dole ako se spomene AV u negativnom kontekstu nikoga necete privuci da glasa protiv njega, tog nekoga ubedice svakog umerenog coveka da ima posla sa agresivnim, ne bas vaspitanim ljudima koji su izuzetno iskljucivi. Ne mozse nekoga nazivati krezubim, zaostalim, primitivnim i neobrazovanim a onda zahtevati od njega da ti da glas na izborima, nema apsolutno nikakve logike da ce se desiti po tvojim zeljama.

I sve ovo nema nikakve veze sa Nikolom Jokicem i reprezentacijom jer vasa agresija gusi sve ostalo, apsolutno sve vidite crno-belo.

„Nikad ćaci, uvek ponosan i svoj“: Oglasio se bivši kapiten Partizana – da li je ovo reakcija na Piksijev spisak?​

https://nova.rs/sport/fudbal/nikad-...ana-da-li-je-ovo-reakcija-na-piksijev-spisak/

Ова вест ме је подстакла да кажем да би требало бојкотовати спортске догађаје, а спортисте који не буду бојкотовали репрезентацију означити као ћације.

Srpski fudbal je uvek bio jedno patriotsko okruženje. A košarka je sport žutaća i jugoslovena, zato je i ne pratimo.

Back