Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Ако много мислиш о лепим стварима онда ти неће ништа бити...
Sta su lepe stvari?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако много мислиш о лепим стварима онда ти неће ништа бити...
2. Имам сведочење Бога у Светом Писму шта је молитва а шта није, а такође имам сведочење људи који су се једва извуки из наведеног...мени је то довољно...
Требала сам да претпоставим...
Извини.. ја сам мислила да је ово нека озбиљна тема... још се препадох да је нећу разумети...
А да се пребаци ово на хумор?
Samo za neupućene...
Bogu se ne približavaš padanjem u trans i ponavljanjem beskonačnih mantri...
Možeš samo u ludari da završiš...Jer te stvari ako se udubiš u njih prouzrokuju oštećenje mozga...iliti čeonog režnja...u tom delu se nalaze centri za duhovnost i lepo ponašanje...
4. - kojim?
5. - znaci informacije o drugima dobijas iskljucivo od onih koji ne vole te druge?
Hmmm, Bog - Svedok...
Ovo mu dođe ko one ankete kada novinari pitaju političare za njihove stavove.
А шта је са женама које не желе да имају децу... или не могу да их имају...4) Čitaj Pismo pa ćeš videti...šta sad? treba sve da ti prepričavam?...
Žena je najviše slobodna, kad ima pobožnog muškarca kraj sebe, i kad ima priliku da vaspitava i brine o deci. Da bude okružena ljubavlju i pažnjom, a ne strahom i bolom...Ovim svetom vladaju okrutni muškarci, a najugrožnije su žene, deca i stari...Ja bi brigu o deci stavio pod br. 1., ima tih stvari mnogo...
Onaj ko ima dobre roditelje, znaće šta je majci najveća sreća...da usreći svoju decu...
4) Čitaj Pismo pa ćeš videti...šta sad? treba sve da ti prepričavam?...
Žena je najviše slobodna, kad ima pobožnog muškarca kraj sebe, i kad ima priliku da vaspitava i brine o deci. Da bude okružena ljubavlju i pažnjom, a ne strahom i bolom...Ovim svetom vladaju okrutni muškarci, a najugrožnije su žene, deca i stari...Ja bi brigu o deci stavio pod br. 1., ima tih stvari mnogo...
Onaj ko ima dobre roditelje, znaće šta je majci najveća sreća...da usreći svoju decu...
5) да, од људи који нису на страни Обмањивача бр. 1 и његови следбеника, већ на страни Бога. Шта ја имам да питам наркомана каква је дрога, он ће ти увек рећи : ЕКСТРА је брате!
Ако желим да знам шта је штетно читаћу Свето Писмо...
Какви бре политичари, то су мафијаши...они само лажу, мислим да то и врапци знају...
Opsa!
Evo šta ostaje nakon smrti. Neki to zovu duša, a neki "čeoni režanj".
Ово пише у библији????!Samo za neupućene...
Bogu se ne približavaš padanjem u trans i ponavljanjem beskonačnih mantri...
Možeš samo u ludari da završiš...Jer te stvari ako se udubiš u njih prouzrokuju oštećenje mozga...iliti čeonog režnja...u tom delu se nalaze centri za duhovnost i lepo ponašanje...
Драго ми је да се неко бар смеје ..и то је позитиван ефекат у неку руку...иако нисам тај ефекат хтео да изазовем...Ма ти се нон-стоп смејеш...
Ја не верујем у одвајање душе и тела...Човек се враћа у прах до другог Христовог доласка...После суда, једни бивају васкрснути у живот, а једни у смрт...
4)
Ако желим да знам шта је штетно читаћу Свето Писмо...
Драго ми је да се неко бар смеје ..и то је позитиван ефекат у неку руку...иако нисам тај ефекат хтео да изазовем...Ма ти се нон-стоп смејеш...
..
А шта је са женама које не желе да имају децу... или не могу да их имају...
Жена није машина за рађање деце.
To se on smeje jer mu ostecen ceoni rezanj od meditacije
А шта је са женама које не желе да имају децу... или не могу да их имају...
Жена није машина за рађање деце.
Шта ја имам да питам наркомана каква је дрога, он ће ти увек рећи : ЕКСТРА је брате!
.
- Hmm... Ja sam žena , i vrlo dobro znam kad sam "najviše slobodna" (uzgred, ne postoji "malo", "mnogo", "najviše" slobodan/na; ili si slobodan ili nisi).
I zašto bismo, pri u definisanju pojma "sloboda", pravili polne razlike? Kad je muškarac slobodan?
Čim je uslovljena bilo kakvim izborom ("budi dobar da ne bi bio kažnjen"), slobodna volja više nije slobodna.
Čim u čoveku postoji strah, čovek više nije slobodan.
- Čini se da je Biblija neka vrsta opšteg kanona o tome kako ljudi treba da prožive svoj život (povinujući svoju volju Božijoj) a glavni atribut Biblijskog Boga - razum?
Nije greh u ljudskom ovozemaljskom postojanju, već u postupanju protiv razuma. Posledice greha su nasilje, nemir, dok razum nameće ljudima harmoniju i ljubav.
Greh je postupanje protiv Razuma, tj. protiv Božijih zapovedi? Je l' o tome reč?
Буђава феминистичка парола која нема никаквога смисла. Па ни мушкарац није машина за прављење деце - и шта ћемо онда??? Да сви будемо бездетни???
Они који не могу да имају деце могу да одгаје неко дете без родитеља, а оне жене које не желе да имају децу су у неком гадном проблему саме са собом. Пуни смисао живота човек има а нарочито жена када се оствари као родитељ тј. мајка. ЈЕдино имам разумевања за оне жене које су се тотално посветиле неком важном занимању за човечанство, науци нпр.
Где сам ја то рекла?Буђава феминистичка парола која нема никаквога смисла. Па ни мушкарац није машина за прављење деце - и шта ћемо онда??? Да сви будемо бездетни???
Или отишле у манастир? Можда...Они који не могу да имају деце могу да одгаје неко дете без родитеља, а оне жене које не желе да имају децу су у неком гадном проблему саме са собом. Пуни смисао живота човек има а нарочито жена када се оствари као родитељ тј. мајка. ЈЕдино имам разумевања за оне жене које су се тотално посветиле неком важном занимању за човечанство, науци нпр.
Опет ти... е стварно нисам преписала...A monasi?
Sram ih bilo
Буђава феминистичка парола која нема никаквога смисла. Па ни мушкарац није машина за прављење деце - и шта ћемо онда??? Да сви будемо бездетни???
Они који не могу да имају деце могу да одгаје неко дете без родитеља, а оне жене које не желе да имају децу су у неком гадном проблему саме са собом. Пуни смисао живота човек има а нарочито жена када се оствари као родитељ тј. мајка. ЈЕдино имам разумевања за оне жене које су се тотално посветиле неком важном занимању за човечанство, науци нпр.
А пошто су људи у стању да чине зло, неке стари морају бити забрањене...
A monasi?
Sram ih bilo
ја немам речи...
Шта!? Није ти јасно зашто жене имају материцу?
Хоћеш да ти преведем?Јел ти увек тако у две реченице сам себе демантујеш?