Cackalica21
Domaćin
- Poruka
- 4.248
Ti ne razmisljas kako treba ocigledno...
Bog nikoga ne iskusava.
Dobro je, polozila si, nemoj dalje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne razmisljas kako treba ocigledno...
Bog nikoga ne iskusava.
Bog ne iskusava nego Satana
U Bibliji jasno pise da Satana iskusava
logicki jeste - KUSACžali se koliko hoćeš ali pitaću tog koji briše koji je razlog.
jehova iskušava avrama i jova.
da li je onda jehova satana?
to je zato sto se ime jehova nije smelo upotrebljavatiU Bibliji jasno pise da je Sotona iskusavao Jova a ne Bog.
Sta ti pises kada ti brisu? Nisam ni videla sta pitasžali se koliko hoćeš ali pitaću tog koji briše koji je razlog.
jehova iskušava avrama i jova.
prvo to nije jedini bog već sin svevišnjeg.Sta ti pises kada ti brisu? Nisam ni videla sta pitas
verovatno neke jeresi pises kao i sada
Jova iskusava Satana Djavo tako pise u Bibliji
A Sto se tice Avrama to je bio ispit vere.
Kako mozes da izjednacavas Stvoritelja univerzuma Jedinog pravog Boga JHVH Jehovu
i njegovog neprijatelja palog andjela??
Kako mozes da pitas tako nesto to je jeres sto pises
Ma jahva je sin a oca jahvinog niko nije video nit ce ga videti.Jahva tj isys kaze jasno.Izvini ne znas osnoivne stvari o Bogu.
Bog je JHVH Jehova a Bozji Sin je Isus Hrist - on nema ulogu u starom zavetu tek u novom
i prestani da hulis na Boga
ova tema se bavi o dopustenju zla a ne o kusnjama omasio si temu
https://forum.krstarica.com/threads...kusenja-u-zivotu.1010422/page-5#post-49948049
Jehova je Bog JHVH Stvoritelj univerzuma tako kaze BiblijaMa jahva je sin a oca jahvinog niko nije video nit ce ga videti.Jahva tj isys kaze jasno.
sin višnjeg tako biblija kažeJehova je Bog
Ponovljeni zakon 32,8 | Kad je Višnji baštinu dijelio narodima, kad je razmještao sinove čovječje, odredi im međe po broju Božjih sinova: |
Ponovljeni zakon 32,9 | tad Jahvu njegov narod zapade, Jakov bi njegova baština. |
Jel toliko ruzan ?Ma jahva je sin a oca jahvinog niko nije video nit ce ga videti..
Jasno pise i vidi se da je Jehova Bog Svevisnjisin višnjeg tako biblija kaže
Ponovljeni zakon 32,8 Kad je Višnji baštinu dijelio narodima, kad je razmještao sinove čovječje, odredi im međe po broju Božjih sinova: Ponovljeni zakon 32,9 tad Jahvu njegov narod zapade, Jakov bi njegova baština.
Ako vidis zlo oko sebe znaci da dopusta hajde malo zdravog razumaNe dopušta bog ništa niti postoji, imaš slobodnu volju da radiš šta želiš. To je zdrav razum. Ti nemoj dopuštati zlo, budi bolja od boga XD
Nista novo smeju se i hule na Boga
Твојом Логиком јесте, али духовно (надумно) није...logicki jeste - KUSAC
Син Божији са одређеним чланом, тј. Лично Син Божији, а не безличном множином ''синова божијих'' без назначене одреницеvide li ti ovo a
jahve dobio jakova (izrael/jevreje) a nama zapade ko zna koji sin božiji
perun?
Спречава Бог милијарде зала, него не примећујеш...kada bi Bog postojao možda bi i mogao da spreči zlo, a ovako ...
joj majstore, kada pišeš množinu u stvari čitaš jedninuСин Божији са одређеним чланом, тј. Лично Син Божији, а не безличном множином ''синова божијих'' без назначене одренице
Bog zna sve, nema sta da ispituje, a generalno si ti u pravu, problem je sto razvodnjavas sve, tj, relativizujes, i to sa srpskim [kusanje, jedenje hrane], na kraju ce da ispadne da sam na iskusenju sto ne smem masno ili alkoholol da okusim, a ja...Бог те испитује да ли си још подложан злу,
ja znam da ti mislis da ja varam, samo jos da me neko i u kradji ulovi, i onda sam gotovtebi nje žao a ona moli tog kušača da te sprži
de sam to rekao sem da nas dvojica nismo pravoslavni hrišćanija znam da ti mislis da ja varam, samo jos da me neko i u kradji ulovi, i onda sam gotov
ja mislim da ste vi neozbiljni, ponekad se potrudite, ali nije to dovoljno za moj ukus/okus/okusavanje ozbiljnosti
pa evo sad si rekao, jer ja sam bar 10x rekao da ja jesam pravoslavan, a nikad neke druge vere bio, niti planiram da menjam, jer nece niko da radi isto sto i ja, pa nisam onda lud da ga priznam, pravoslavlje je ipak najdalje od laznog otkrivenja od svih - nadji mi ti hriscansku denominaciju koja ga odbacuje i ja cu da budem njihov odmah... ja sam trazio ali nema, svi su se predomlsili i luter i kalvin kazu, e pa izvini ti, to su se oni malko zayebali, mi sada volimo apokalipsu... okey onda, ko i vas ..., mislim se ja, ne poznajemo sede sam to rekao sem da nas dvojica nismo pravoslavni hrišćani