Monika Beluči je ostarila

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.271
Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema i kada ne postoji ništa osim lepote.

Monika nema taj problem...

Screenshot_41.jpg

Monika Beluči je ostarila, ne pitajući nikog za dozvolu, a to je izazvalo buru ogorčenja među vatrenim borcima protiv starosti...
Usudila se da prošeta crvenim tepihomom svoje divno lice i telo sa sve borama, podočnjacima i viškom kilograma, sa svim
onim što joj je priroda dala i to - bez oklevanja i potpuno nezainteresovana za mišljenje pristalica beskrajne mladosti...

I - to je sjajno!

Jer, neko konačno mora reći svetu da starenje uopšte nije sramota.

Screenshot_44.jpg

Monika je rešila da ostari dostojanstveno. Ona se ne libi da telo koje i dolikuje ženi od 60 godina bez imalo bojazni prošeta crvenim tepihom,
bez odstranjivanja sala sa stomaka, podizanja zadnjice i brojnih drugih intervencija.

Izgleda da su mnogi očekivali da će nekadašnja najlepša žena sveta učiniti sve kako bi ostala večno mlada, poput Šer možda, pa je većina
ostala blago razočarana podatkom da je lepa Italijanka ipak rešila da prirodno ostari, bez strahova i paranoja od starosti.

“Prvo dete sam rodila sa 40, drugo sa 45 godina i nikada ne bih volela da ponovo imam 20 godina.
U mladosti imate “beuatie di diable” (đavoljsku ljepotu), kako kažu Francuzi, lepotu koju ne shvatate, koju niste spoznali.

Ali, kada imaš 50, u tebi se rađa lepota druge vrste, lepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za spoljašnju lepotu” - rekla je glumica i
dodaje:

“Ljudi mogu čoveku oprostiti um, čak i talent, ali lepotu i uspeh - nikad!

Šta ću raditi kada ostarim?

Isto što je radila i moja mama.

Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu”...

Screenshot_50.jpg

:heart: :heart: :heart:

Back