Snimak iz vrtića u Danskoj

Lepse sto nase stave da sede i ne mrdaju
Zato smo ovakve ovce dok mislimo da smo slobodnog duha
Da vidiš šta država Danska nudi svom narodu

1) Kad ti riknu matorci u Srbiji naslediš stan, prodaš ga i dupliraš u kladži, znam dosta njih na ulici
u Danskoj kad ti riknu matorci ne možeš da naslediš stan već imaš prednost u kupovini u odnosu na ostale gradjane uz neki popust šta znam.

2) u Srbiji se primenjuje zakon o radu iz 2000-te gde se po firmama sprovodi teror nad zaposlenima da malo ko dočeka i ovu ojadjenu penziju, capaju ljudi sa 55 godina čak ni Titovu ne bi dočekali a kamoli ovu demokratsku starosnu plus ako imaš godina staža a nemaš godine života kazne te što si celog života ustajao u pola pet svaki dan smanjenjem od 20% pa zahvali roditeljima koji su te naterali da se zaposliš sa 17 jer nisu hteli lebom da te hrane da studiraš još 10 15 godina natenane i bistriš politiku po kafianama pošto onda kafići nisu postojali.
u Danskoj država forsira svoje penzionere da napuste Dansku i provedu poslednje godine u Španiji, antopološki problem prilagodjavanja suprotnoj klimi je poznat sa toplog možeš na hladno tako će onaj iz Iraka lepo živeti u Danskoj ali kad iz Danske odeš u toplu i vlažnu Španiju možeš da crkneš za dve godine.Ovo najbolje znaju Nemci koji su padom Berlinskog Zida konačno mogli iz Sibira za rodnu Nemačku, padali od srčanog udara a nije od emocija već zbog klime.

Tako da obrni okreni život uz Srbiji i život u Danskoj dodje na isto
nešto je trulo

Da vidiš šta država Danska nudi svom narodu

1) Kad ti riknu matorci u Srbiji naslediš stan, prodaš ga i dupliraš u kladži, znam dosta njih na ulici
u Danskoj kad ti riknu matorci ne možeš da naslediš stan već imaš prednost u kupovini u odnosu na ostale gradjane uz neki popust šta znam.

2) u Srbiji se primenjuje zakon o radu iz 2000-te gde se po firmama sprovodi teror nad zaposlenima da malo ko dočeka i ovu ojadjenu penziju, capaju ljudi sa 55 godina čak ni Titovu ne bi dočekali a kamoli ovu demokratsku starosnu plus ako imaš godina staža a nemaš godine života kazne te što si celog života ustajao u pola pet svaki dan smanjenjem od 20% pa zahvali roditeljima koji su te naterali da se zaposliš sa 17 jer nisu hteli lebom da te hrane da studiraš još 10 15 godina natenane i bistriš politiku po kafianama pošto onda kafići nisu postojali.
u Danskoj država forsira svoje penzionere da napuste Dansku i provedu poslednje godine u Španiji, antopološki problem prilagodjavanja suprotnoj klimi je poznat sa toplog možeš na hladno tako će onaj iz Iraka lepo živeti u Danskoj ali kad iz Danske odeš u toplu i vlažnu Španiju možeš da crkneš za dve godine.Ovo najbolje znaju Nemci koji su padom Berlinskog Zida konačno mogli iz Sibira za rodnu Nemačku, padali od srčanog udara a nije od emocija već zbog klime.

Tako da obrni okreni život uz Srbiji i život u Danskoj dodje na isto
nešto je trulo
Ne verujem da tamo nema nasledstva
Za ovo dalje mozda i ima istine

Nas narod je na aparatima , osudjuju snimak i vrtic

Ja kolko vidim nijedno dijete ne plače već su srećni , za tu vrstu uživanja su uredno obučene dakle nisu mokri

Kako vam se čini ovaj snimak ?

Bolje i tako nego naše SNS vaspitačice da celo vreme telefoniraju, pale cigaru za cigarom i ispijaju kafe i kad ih neko dete u tome prekine one se histerično deru.Jel to to srpsko patriotsko pravoslavno antidžender predškolsko vaspitanje?!

Odlično.
Bijela, skandonordidska djeca se igraju.
dance dancing GIF

jel se ovi..likovi što pišu ''pozitivno,super,svaka čast'' itd sprdaju ili o čemu se radi? nemoguće da nisu ironični :think:

Sta je tu cudno ili lose? Da upoznaju svet oko sebe, da se isprljaju, a ne da im tutnu sprave gde tupe oci i mozak.
šta ima čudno ili loše u..u..u blatu? jel ozb to pitaš? :rida: jeste se dogovorili,većina vas ovde na ovoj temi,da budete sarkastični ili šta? stvarno ne kapiram ljude

da,pošto su to jedine dve opcije,ili te sPrAvE kOjE tUpE oČi ili..paj sad..hebeno smrdljivo BLATO AHAHAH WTFFFF UMROH :cepanje: :hahaha1: :dash:

Nas narod je na aparatima , osudjuju snimak i vrtic

Ja kolko vidim nijedno dijete ne plače već su srećni , za tu vrstu uživanja su uredno obučene dakle nisu mokri

Kako vam se čini ovaj snimak ?

Ja sam uvek za jacanje imuniteta...ce preteknu.
Nevolja je samo ako neko dete ne zeli da se prlja a mora da ide u blatnjavo jezerce.
Ja licno ne bih usla u ovu kaljugu dobrovoljno, narocito ne pored prasenceta koje se odusevljeno bacaka.

A slatki su....sto jes' jes'.

Back