Blokaderima bi 'preko' oduzimali decu

anajade

Elita
Poruka
21.922
BLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU

Važno je da svi budu procesuirani, ne da kazne budu drakonske. Ali ako ga policija ponovo uhvati, to znači da na njega nije delovala upozoravajuća novčana kazna. Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva. Ovde kod nas ne da je represivno i strogo nego je previše popustljivo - ocenio je advokat Pavlović.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9715653/kakva-je-reakcija-drzave-na-blokade

Misle da poseduju decu kao da su stvari a ne ziva bica. .Ovaj predmet sam.ja napravio moje je vlasnistvo radicu s njim sta ja hocu.

Poslednja izmena od moderatora:
Gluposti. Meni, kao okorelom i nadasve psihički poremećenom, bljokaderu (foteljašu, onom, najgadnijem), da neko dođe na vrata i kaže, oduzimam ti dete, odma se lagano latim za bejzbolku, koju, dakako, ko svaki pošten bljokader, držim odma iza ta ista vrata i - dinge bato, puče lobanja spontano.
No, fala Bogu, moje dete je već neko vreme punoletno, pa niko ne može da mi ga oduzima. A ionako nikad nije u kuću. Kao student, je. u .. pa zna se gde su studenti. U Ćacilend.

Važno je da svi budu procesuirani, ne da kazne budu drakonske. Ali ako ga policija ponovo uhvati, to znači da na njega nije delovala upozoravajuća novčana kazna. Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva. Ovde kod nas ne da je represivno i strogo nego je previše popustljivo - ocenio je advokat Pavlović.

Misle da poseduju decu kao da su stvari a ne ziva bica. .Ovaj predmet sam.ja napravio moje je vlasnistvo radicu s njim sta ja hocu.
Uzeti starateljstvo spasiti decu na vreme iz kandzi takvih kretena.

Занимљиво је то са децом

Можда да СнС понуди награде оној деци која пријаве своје паренте што су против Режима

Брааааво

Само напред нацисти Србије

Одузимајте децу и претворите их и младе СнСовке/це

https://iask.ai/q/nazi-children-rewarded-reporting-parents-r03a6g0

Деца у нацистичкој Немачкој су заиста била подстицана да пријављују своје родитеље, а то је била тактика која се користила за спровођење конформизма и усађивање лојалности нацистичком режиму.

Нацистички режим је настојао да контролише све аспекте живота, укључујући и породичну јединицу. Циљ им је био да замене традиционалну породицу као примарну друштвену снагу, подстичући децу да дају приоритет држави и Фиреру у односу на родитеље.[3].

Хитлерова омладина и Савез немачких девојака били су кључни у овом напору. Ове организације су индоктринирале младе људе нацистичком идеологијом, укључујући и идеју да је Фирер њихов „прави отац“.[3]Деца су била подстицана да пријаве све „антидржавне“ речи или поступке својих родитеља, уз награде које су им се нудиле за то.[3]Ово је створило атмосферу страха и сумње у породицама, јер су деца била подстицана да издају поверење својих родитеља.[3].

Деца су била охрабрена новчаним наградама за извештавање о „антидржавним“ речима или поступцима њихових родитеља [3].

Режимска пропаганда је појачала ову поруку, наглашавајући важност лојалности држави изнад свега. Ово је био део шире стратегије стварања друштва у којем су појединци потпуно потчињени Нацистичкој партији и њеним циљевима.[2].

Poslednja izmena:

Imaš li dece? A da, reče da ih imaš petoro. ;)

Sto se sramotis tako?

1751722530353.png

Prilozi

• 1751722530308.png
    1751722530308.png
    100,1 KB · Pregleda: 1
Деца у нацистичкој Немачкој су заиста била подстицана да пријављују своје родитеље, а то је била тактика која се користила за спровођење конформизма и усађивање лојалности нацистичком режиму.

Isto to se radilo u Rusiji dok je Staljin bio na vlasti.

Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva

Ako možeš, navedi države u kojima se to radi.

Da li si ozbiljno mislila kada si ovo napisala

Da mi muz odvede decu na blokade odma ga krivicno gonim haha.
Razvod i odyzimanje starateljestva.Vudeo bi decu na sveti nikad:D

Nadam se da se šališ.

Back