ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.851
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previse su ti Tata I mama pricali bajke kada si bila mala. Neki pre stanu da veruju u to sa 7-8god a neko sprrca u duupe 30-40god a i dalje verujeDa mi muz odvede decu na blokade odma ga krivicno gonim haha.
Razvod i odyzimanje starateljestva.Vudeo bi decu na sveti nikad![]()
BLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU
Važno je da svi budu procesuirani, ne da kazne budu drakonske. Ali ako ga policija ponovo uhvati, to znači da na njega nije delovala upozoravajuća novčana kazna. Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva. Ovde kod nas ne da je represivno i strogo nego je previše popustljivo - ocenio je advokat Pavlović.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9715653/kakva-je-reakcija-drzave-na-blokade
Misle da poseduju decu kao da su stvari a ne ziva bica. .Ovaj predmet sam.ja napravio moje je vlasnistvo radicu s njim sta ja hocu.
Da me vodio na blokade kad sam bila mala pitala bi ga sad aj tata priznaj zasto si mene vodio na ta grozna mesta.Previse su ti Tata I mama pricali bajke kada si bila mala. Neki pre stanu da veruju u to sa 7-8god a neko sprrca u duupe 30-40god a i dalje veruje
Nekom.oce tacno hahadoćiće vam kraj
Nekom.oce tacno haha
E to se ne zna.zna se kome
Preko ne bi ni postojali blokaderi jer ne bi ni postojao Vučić. Bio bi iza rešetaka.
da, pa i iz te danske isto beze nasi nazad za srbiju, sad ih se setih...nisu ludi da ostanu u fasistickoj zemljiAj ne lupaj kakav staljin
Ovo je danska ko udari na decu iz mesta ga naeba haha
BLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU
Važno je da svi budu procesuirani, ne da kazne budu drakonske. Ali ako ga policija ponovo uhvati, to znači da na njega nije delovala upozoravajuća novčana kazna. Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva. Ovde kod nas ne da je represivno i strogo nego je previše popustljivo - ocenio je advokat Pavlović.
Misle da poseduju decu kao da su stvari a ne ziva bica. .Ovaj predmet sam.ja napravio moje je vlasnistvo radicu s njim sta ja hocu.
svejedno je mali tinejdzer, ako je izmdju 15-19, treba da te je sramota, meni moze sin da bude
svejedno je mali tinejdzer, ako je izmdju 15-19, treba da te je sramota, meni moze sin da bude
Odlicna ideja da ti neko prospe mozak, zajedno sa tuziocem i sudijom koji bi i pomislili da se odvaze na takav postupak.BLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU
ona je gastos, a u eu ti prvo operu pamet, nema tamo mozga kao po amerikamaOdlicna ideja da ti neko prospe mozak, zajedno sa tuziocem i sudijom koji bi i pomislili da se odvaze na takav postupak.
Ona je retard.ona je gastos, a u eu ti prvo operu pamet, nema tamo mozga kao po amerikama![]()
takvi su manje vise svi u njenoj sekti, nije ona kriva, a sns joj je dobro dosao da se zamaskiraOna je retard.
Postojali su recimo u Nemačkoj(Hanover ili?) pre dva meseca pa uletela njihova policija i tukla ih redom,bez razlike.Ovde država još uvek ide nekako na razum umesto na mišiće i kao što vidimo,blokaderi to shvataju kao slabost države.Preko ne bi ni postojali blokaderi jer ne bi ni postojao Vučić. Bio bi iza rešetaka.
A ja bi mog da podrzava ovog gmaza na vlasti pitao, jesi li ti bre normalan....Da me vodio na blokade kad sam bila mala pitala bi ga sad aj tata priznaj zasto si mene vodio na ta grozna mesta.
Kazi razlog mozda ti i.oprostim.
Misliš da bi ti dali decu? Mislim da bi postojala opravdana sumnja da neko tako nepismen poseduje poslovnu sposobnost hahaDa mi muz odvede decu na blokade odma ga krivicno gonim haha.
Razvod i odyzimanje starateljestva.Vudeo bi decu na sveti nikad![]()
Deca su vlasništvo države, reče Đuka Bizon hahaBLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU