Blokaderima bi 'preko' oduzimali decu

Isto to se radilo u Rusiji dok je Staljin bio na vlasti.
Ako možeš, navedi države u kojima se to radi.
Da li si ozbiljno mislila kada si ovo napisala
Nadam se da se šališ.

Е то је та 'цака'

Стално убеђивање и неверица

Психолози су рецимо у задње време противтога да опасне животиње буду играчке и да секористе деминутиви ..

Например 'меда '...Медвед је око 300 кг длакавока сваштоједскога меса које не би презало да прождере...

Психолози упозоравају да се у мозгу деце одмалена 'преспајају' неке везе и аларми за опасност

Зато и реагујемо са неверицом ...оклевањем..чуђењем....

Или ти је 'мозак' који је 'продуковао' овако нешто са децом замиљив за 'научно истраживање'

Менгелеисати Менгелеа.....болесно

...нарочито ти је 'добар' овај 'твист' .. тако је било и на истоку

'Генијално'

Иначе закони у ЕУ земљама данас дозвољавају да дете пријави родитеље за угрожавање ..Гооглај мало...Немој да си лења...Баш ..Толико

Poslednja izmena:
BLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU

Važno je da svi budu procesuirani, ne da kazne budu drakonske. Ali ako ga policija ponovo uhvati, to znači da na njega nije delovala upozoravajuća novčana kazna. Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva. Ovde kod nas ne da je represivno i strogo nego je previše popustljivo - ocenio je advokat Pavlović.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9715653/kakva-je-reakcija-drzave-na-blokade

Misle da poseduju decu kao da su stvari a ne ziva bica. .Ovaj predmet sam.ja napravio moje je vlasnistvo radicu s njim sta ja hocu.
Advokati su najveće džukele koje postoje. Većina njih treba da visi na Terazijama. Oni su nam sve ovo i zakuvali, s njihovim rupama u zakonu.

Tačno, dete je državna svojina 🤣
20250705_161913.jpg

Back