to je eu trazila od sns vlasti, tako je u eu, skandinavija npr.Zar Djuka bizon ne reče da su deca Srbije vlasništvo države?
Kratko ti pamćenje botardo? Jel vam to plan? Da decu oduzmete od oca i majke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je eu trazila od sns vlasti, tako je u eu, skandinavija npr.Zar Djuka bizon ne reče da su deca Srbije vlasništvo države?
Kratko ti pamćenje botardo? Jel vam to plan? Da decu oduzmete od oca i majke?
Misliš, da imaš muža i decu?Da mi muz odvede decu na blokade odma ga krivicno gonim haha.
Razvod i odyzimanje starateljestva.Vudeo bi decu na sveti nikad![]()
I.logicno.to je eu trazila od sns vlasti, tako je u eu, skandinavija npr.
Moze i tako.Misliš, da imaš muža i decu?
Tačno, dete je državna svojinaI.logicno.
Dete nije tvoje vlasnistvo jer dete nije stvar.
to su eu vrednosti kojima je gastararbajterka sektasica naucena, i sada se hvali nama ovdeАутору тему одузели мозак...
Isto to se radilo u Rusiji dok je Staljin bio na vlasti.
Ako možeš, navedi države u kojima se to radi.
Da li si ozbiljno mislila kada si ovo napisala
Nadam se da se šališ.
samo vi ponavljajte sta ste nauceni kao djuka bizon sto vise, da se narodu otvore oci, da vidi narod ko ste i sta steI.logicno.
Dete nije tvoje vlasnistvo jer dete nije stvar.
a djuka bizon je vlasnistvo zoo-vrtaTačno, dete je državna svojina![]()
Advokati su najveće džukele koje postoje. Većina njih treba da visi na Terazijama. Oni su nam sve ovo i zakuvali, s njihovim rupama u zakonu.BLOKADERIMA BI 'PREKO' ODUZIMALI DECU
Važno je da svi budu procesuirani, ne da kazne budu drakonske. Ali ako ga policija ponovo uhvati, to znači da na njega nije delovala upozoravajuća novčana kazna. Svuda u svetu bi protiv roditelja koji ovako ugrožavaju decu bi bio pokrenut postupak za oduzimanje starateljstva. Ovde kod nas ne da je represivno i strogo nego je previše popustljivo - ocenio je advokat Pavlović.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9715653/kakva-je-reakcija-drzave-na-blokade
Misle da poseduju decu kao da su stvari a ne ziva bica. .Ovaj predmet sam.ja napravio moje je vlasnistvo radicu s njim sta ja hocu.
Vreme je za nove naočare za sunceDa mi muz odvede decu na blokade odma ga krivicno gonim haha.
Razvod i odyzimanje starateljestva.Vudeo bi decu na sveti nikad![]()
Причувни састав зоо врта. Ако им зафали бизонче или неко друго говедо...a djuka bizon je vlasnistvo zoo-vrta![]()
mi ameri jos malo, pa smo izjeli sve bizone, dobro je to meso, minimum masnoce ima, ja sam ga uzimao kada sam nailazioПричувни састав зоо врта. Ако им зафали бизонче или неко друго говедо...![]()
Tačno, dete je državna svojina![]()
Ma da
Jao majko draga, ko im radi propagandu zna li se šta? Ovi brate ostali zaglavljeni negde kod Staljina ,taj vremenski period
To su pravi muski.Ma da
Oće to tako
Ovo je za one sa najjeftinijim ulaznicama
Ово је за оне без мозга.Ma da
Oće to tako
Ovo je za one sa najjeftinijim ulaznicama
Aj ne lupaj kakav staljinJao majko draga, ko im radi propagandu zna li se šta? Ovi brate ostali zaglavljeni negde kod Staljina ,taj vremenski period![]()
Ma daTo su pravi muski.
To su pravi ocevi pravi sinovi.Caci .![]()
Сад си ме забринуо. Ђуку не пуштати у близину ловаца на јелене, бизоне...mi ameri jos malo, pa smo izjeli sve bizone, dobro je to meso, minimum masnoce ima, ja sam ga uzimao kada sam nailazio