BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

Mislim da ta sebicnost zavisi dosta i od vaspitanja.
Da se razumemo ja kao blizanac ali apsolutno nikada nisam nikome okrenula ledja. Ne kazem da sam uvek bila odusevljena kada je trebalo pomoci nekome koga ne volim ali i tada stisnes zube i uz smesak pomognes sto najbolje mozes. E sad ako je to ljigavo onda ***...
Sto se tice emotivne sebicnosti tu ima istine, ali ne zato sto smatram da sam vaznija od drugih no sto se bojim da ce me povrediti...
I na kraju, vidim da se raspravlja o nekoj dvolicnosti blizanaca. Opet smesno.
Istina je da je vecina blizanaca razapeta na vise strana odjednom, vole da sve obave brzo i zato mozda ponekad i odreaguju povrsno( zato sto svi znamo da se ne moze 5 stvari odjednom raditi kvalitetno). Blizanci su kao deca, igraju se, reaguju neocekivano i mozda otuda ta predsrasuda o dvolicnosti...
Evo ja sama naprimer imam barem 10 a ne dva lica....
I to smatram vrlinom.
Ovo sam negde procitala a i decko mi je to jednom u sali rekao " Smuvao sam jednu devojku a dobio vas 10"
Jednostavno, flexibilni smo i neocekivani :P

ma svi su ljudi manje-vishe sebichni samo shto to vecina ne priznaje... nisam ni ja sebichna u smislu koji si ti navela wild ali u nekim drugim stvarima vec jesam...:D dakle, pomoc koja me ne moze koshtati nichega pruzam rado i veoma chesto, znachi ljudima koje gotovo i ne poznajem kao i onima koje ne gotivim bash... prijateljima pruzam maksimalnu podrshku u svemu pa chak i u stvarima gde ta vrsta pomoci moze da bude losha po mene... za porodicu sam vec u stanju da se zrtvujem odnosno za neko njihovo dobro da idem protiv sebe same...

ma blizanci ne da su dvolicni nego ih ja nazivam sotonama.nista im ne vjerujem.ako ih ukljucis u igru ko mogu da budu i dobri ali ako ih malo ignorises toliko postaju pakosni da su u stanju svakakvu podlost da naprave ali kada nalete na prepreku povlace se odmah.zato im je uvijek potrebna cvrsta ruka da ih kontrolise jer ako se njima prepusti vlast tu ce da vlada prava anarhija i zloba.

pa ne znam sreco... ovi lavovi shto sam ih znala su od mene pobegli glavom bez obzira...:roll: mada nisam bash mishljenja da se koristim silom...:lol::p

pa ti ne kontas poentu.nisi ti ta koja koristi silu.heheheh.ti se povinujes jacem znaku od svog.jer blizanac zna biti ppokvaren jako ali ga treba stalno zakucavati za zemlju i uciti ga kako da se ponasa jer se jadan izgubi u masi;)

pa ti ne kontas poentu.nisi ti ta koja koristi silu.heheheh.ti se povinujes jacem znaku od svog.jer blizanac zna biti ppokvaren jako ali ga treba stalno zakucavati za zemlju i uciti ga kako da se ponasa jer se jadan izgubi u masi;)

hehe... nisi ti skontao shta sam napisala... u prevodu, oni shto su navodno jachi ne bi bezali da je tako... mada se sad bojim da cesh me bukvalno shvatiti, bezati i to...:neutral: hm... bolje je objashnjenje ne bi trebalo da se jaki boje slabih, razumesh sada? i josh neshto, "pokvareni" ne mogu da se "izgube u masi" ne budi kontradiktoran...;):D

hehe... nisi ti skontao shta sam napisala... u prevodu, oni shto su navodno jachi ne bi bezali da je tako... mada se sad bojim da cesh me bukvalno shvatiti, bezati i to...:neutral: hm... bolje je objashnjenje ne bi trebalo da se jaki boje slabih, razumesh sada? i josh neshto, "pokvareni" ne mogu da se "izgube u masi" ne budi kontradiktoran...;):D

pa jednostavno biti jaci ne znaci samo biti snazan ,uporan,izdrzljiv itd nego biti i mudar.zasto bi neko gubio vrijeme sa dvolicnim blizancima kada moze sebi naci stabilnu bikicu,lavicu jarcicu pa i ovnicu ako hoces.ti se izgleda dicis sa tim sto su blizanci nestabilni.pa ja znam da ti volis svoj znak kao sto svi vole.meni je descedent u blizancima tako da sam imao puno kontakata sa zenama tog znaka i sad ces reci da je to samo moje vlastito iskustvo ali znam i drugih ljudi dosta sta su dozivljavali sa svojim zenama blizancima.vjeruj meni ako zena kaze da je blizanac u horoskopu ja bjezim glavom bez obzira.vjerovatno je taj tvoj lav to na vrijeme skontao pa pobjegao.ali najgore sto ti nisi skontala da te je provalio;)

pa jednostavno biti jaci ne znaci samo biti snazan ,uporan,izdrzljiv itd nego biti i mudar.zasto bi neko gubio vrijeme sa dvolicnim blizancima kada moze sebi naci stabilnu bikicu,lavicu jarcicu pa i ovnicu ako hoces.ti se izgleda dicis sa tim sto su blizanci nestabilni.pa ja znam da ti volis svoj znak kao sto svi vole.meni je descedent u blizancima tako da sam imao puno kontakata sa zenama tog znaka i sad ces reci da je to samo moje vlastito iskustvo ali znam i drugih ljudi dosta sta su dozivljavali sa svojim zenama blizancima.vjeruj meni ako zena kaze da je blizanac u horoskopu ja bjezim glavom bez obzira.vjerovatno je taj tvoj lav to na vrijeme skontao pa pobjegao.ali najgore sto ti nisi skontala da te je provalio;)

haha... bash simpatichno pojashnjenje... josh kad bi u ovom kontekstu pojasnio znachenje rechi "nestabilan" bilo bi extra... necu ti ja nishta reci shto vec nisam na ovoj i slichnim temama, a to je, otprilike, da sam uvek protiv bilo kakve generalizacije... i samo da ne zaboravim, nisam te pitala shta znachi biti jak, vec zashto si kontradiktoran... u tvoja lichna iskustva ne zelim da ulazim, a shto se mojih tiche, mislim da nemaju nikakve veze sa planetama...(navedeno je bilo chisto zezanje) dodala bih josh da je to izmedju nas "puklo" jer se u stvari nismo kontali hehe...

haha... bash simpatichno pojashnjenje... josh kad bi u ovom kontekstu pojasnio znachenje rechi "nestabilan" bilo bi extra... necu ti ja nishta reci shto vec nisam na ovoj i slichnim temama, a to je, otprilike, da sam uvek protiv bilo kakve generalizacije... i samo da ne zaboravim, nisam te pitala shta znachi biti jak, vec zashto si kontradiktoran... u tvoja lichna iskustva ne zelim da ulazim, a shto se mojih tiche, mislim da nemaju nikakve veze sa planetama...(navedeno je bilo chisto zezanje) dodala bih josh da je to izmedju nas "puklo" jer se u stvari nismo kontali hehe...[/QUOpa da te malo utjesim moram ti reci da znam puno bas brakova gdje je muskarac lav i zena blizanac i moze se reci da je to uspjesna kombinacija i da su uglavnom ti parovi sretni zajedno.ja nisam astrolog ali kad smo kod jakih znakova da ti i to pojasnim.uglavnom astrolozi izdvajaju 4 jaka znaka.to su ovan,lav skorpija i jarac.malo se pozabavi analogijom pa ces vidjeti da je to istina.mada bi ja tu i bikove stavio.ne volim ni ja generalizaciju ali vjeruj da ja ni jednom blizancu ama bas nista ne vjerujem.ali ima ih puno koji to nekontaju niti ih zanima i zato blizanko samo naprijed.prevari kog mozes;)

[/QUOpa da te malo utjesim moram ti reci da znam puno bas brakova gdje je muskarac lav i zena blizanac i moze se reci da je to uspjesna kombinacija i da su uglavnom ti parovi sretni zajedno.ja nisam astrolog ali kad smo kod jakih znakova da ti i to pojasnim.uglavnom astrolozi izdvajaju 4 jaka znaka.to su ovan,lav skorpija i jarac.malo se pozabavi analogijom pa ces vidjeti da je to istina.mada bi ja tu i bikove stavio.ne volim ni ja generalizaciju ali vjeruj da ja ni jednom blizancu ama bas nista ne vjerujem.ali ima ih puno koji to nekontaju niti ih zanima i zato blizanko samo naprijed.prevari kog mozes;)[/QUOTE]

hahahahahahahhhahaa... kakav si ti shampion... da me uteshish, a... hehe... bash ti hvala... sve suze ronim za tim bivshim i to samo zato shto je lav u horoskopu...:roll: nego, da te pitam, imash li ti ikad obichaj da odgovorish na postavljeno pitanje, (mislim, morala sam da boldujem poshto pokushavam vec u zadnja 3 posta da ti skrenem paznju da to ne radish) i da li u nedostatku odgovora uvek skrecesh na drugu temu? ili to mozda ima veze sa podatkom da sam ja "blizanka", pa svoj revolt iskazujesh tako? i ne pitah te shta si u horoskopu, pa bi bilo lepo da mi makar na to odgovorish...:lol::p (ako odgovorish obecavam da te necu prevariti...:roll::-P)

[/QUOpa da te malo utjesim moram ti reci da znam puno bas brakova gdje je muskarac lav i zena blizanac i moze se reci da je to uspjesna kombinacija i da su uglavnom ti parovi sretni zajedno.ja nisam astrolog ali kad smo kod jakih znakova da ti i to pojasnim.uglavnom astrolozi izdvajaju 4 jaka znaka.to su ovan,lav skorpija i jarac.malo se pozabavi analogijom pa ces vidjeti da je to istina.mada bi ja tu i bikove stavio.ne volim ni ja generalizaciju ali vjeruj da ja ni jednom blizancu ama bas nista ne vjerujem.ali ima ih puno koji to nekontaju niti ih zanima i zato blizanko samo naprijed.prevari kog mozes;)

hahahahahahahhhahaa... kakav si ti shampion... da me uteshish, a... hehe... bash ti hvala... sve suze ronim za tim bivshim i to samo zato shto je lav u horoskopu...:roll: nego, da te pitam, imash li ti ikad obichaj da odgovorish na postavljeno pitanje, (mislim, morala sam da boldujem poshto pokushavam vec u zadnja 3 posta da ti skrenem paznju da to ne radish) i da li u nedostatku odgovora uvek skrecesh na drugu temu? ili to mozda ima veze sa podatkom da sam ja "blizanka", pa svoj revolt iskazujesh tako? i ne pitah te shta si u horoskopu, pa bi bilo lepo da mi makar na to odgovorish...:lol::p (ako odgovorish obecavam da te necu prevariti...:roll::-P)[/QUOTE]

ja sam jarac podznak strijelac mjesec u lavu.

ako sam te sta povrijedio izvini.samo ti furaj svoj fazon.ja sam iznio samo svoje misljenje.vjerovatno ih ima mnogo koji misle drugacije;)

ma daj bre... opushteno...:D ovo je forum i ti si samo jedan nik tu... ne znam otkud ti ideja da bi mogao da me povredish ali verujem i kad bih te pitala da mi objasnish ti to ne bi umeo...:lol: ja da ne furam svoj fazon ne bih ni pisala ovde... vidim po tvojoj poslednjoj rechenici da sve ovo preozbiljno shvatash... nisi jedini, ima mnogo ljudi koji "ovo ovde" zaista zive... nisam iz tog filma... a iskreno, ni ne zelim da budem... ovako mi je lepo...;):D

ma daj bre... opushteno...:D ovo je forum i ti si samo jedan nik tu... ne znam otkud ti ideja da bi mogao da me povredish ali verujem i kad bih te pitala da mi objasnish ti to ne bi umeo...:lol: ja da ne furam svoj fazon ne bih ni pisala ovde... vidim po tvojoj poslednjoj rechenici da sve ovo preozbiljno shvatash... nisi jedini, ima mnogo ljudi koji "ovo ovde" zaista zive... nisam iz tog filma... a iskreno, ni ne zelim da budem... ovako mi je lepo...;):D

ti blizanac pa opustena.hehehe.reci mi znoje li ti se ruke mnogo od nervoze?ja mislim da ti ipak trazis utjehu ovdje nebi li ti ko rekao kako jos ima nade za tebe.mozda vjerujes i u sudbinu ali to ti znas.a to sto kazes da nisi iz ovog filma to je ok ali reci mi da li si skontala iz kojeg filma jesi jer to blizancima tesko polazi za rukom:mrgreen:

ti blizanac pa opustena.hehehe.reci mi znoje li ti se ruke mnogo od nervoze?ja mislim da ti ipak trazis utjehu ovdje nebi li ti ko rekao kako jos ima nade za tebe.mozda vjerujes i u sudbinu ali to ti znas.a to sto kazes da nisi iz ovog filma to je ok ali reci mi da li si skontala iz kojeg filma jesi jer to blizancima tesko polazi za rukom:mrgreen:

e, necesh mi verovati ali ovaj forum me uglavnom bash opushta... naravno da se desi da me tu i tamo neshto iznervira ili da se ulogujem vec nadrkana i ne uspem da se oraspolozim, ali ipak jedno 80% vremena koje sam provela ovde sam bila bash opushtena i zato i dolazim... inache mi se ruke nikada ne znoje... utehu ne trazim ni od koga ne samo zato shto mi sada nije potrebna, vec shto sebi ne dozvoljavam da upadnem u stanje u kojem bih je trebala... u sudbinu i verujem i ne verujem, u stvari mislim da su neke stvari u zivotu vec predodredjene, ali i da uglavnom imamo mogucnost izbora... naravno da jesam daniel, odavno sam upoznala sebe...;):D

e, necesh mi verovati ali ovaj forum me uglavnom bash opushta... naravno da se desi da me tu i tamo neshto iznervira ili da se ulogujem vec nadrkana i ne uspem da se oraspolozim, ali ipak jedno 80% vremena koje sam provela ovde sam bila bash opushtena i zato i dolazim... inache mi se ruke nikada ne znoje... utehu ne trazim ni od koga ne samo zato shto mi sada nije potrebna, vec shto sebi ne dozvoljavam da upadnem u stanje u kojem bih je trebala... u sudbinu i verujem i ne verujem, u stvari mislim da su neke stvari u zivotu vec predodredjene, ali i da uglavnom imamo mogucnost izbora... naravno da jesam daniel, odavno sam upoznala sebe...;):D

ok onda za tebe nema problema.uzivaj;)

Back