RainbowEyes
Ističe se
- Poruka
- 2.204
Nisam bas sigurna da su svi blizanci dvolicni.Moja najbolja drugarica iz skole je Blizanac/Jarac(cak imam i njenu natalnu kartu) i uopste nije dvolicna.Ali to zavisi od osobe do osobe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo blizanca en sme da uhvati lenjost. Ako dodje do toga onda je gotov! U njegovom zivotu uvek nesto mora da se zbiva, nije bitno sta. On najvise voli od muve da pravi vola, da bude uvek u centru paznje i jednom recju da pise vecite drame!
))Ne, ali u suštini za Blizance i Vage se mnogo manje vezujem i manje me privlače, a bolje ih podnosim, i manje se razočaravam u njih. Vodolije su mi baš ono "slatki greh", ne mogu bez njih, a ne mogu ni s njima![]()
Blizanci su vise neodlucni i ne istrajavaju u stvarima koje zapocnu. Evo ja sam npr. danas krenula da sredjujem kucu, em sto sam je povrsno sredila nego sam samo jednu sobu zavrsila i nasla neku drugu zanimaciju[/B]
Ovo vazi i za Vodolije. A da, stalno se vadimo na kreativni nered.
![]()
Blizanci su vise neodlucni i ne istrajavaju u stvarima koje zapocnu. Evo ja sam npr. danas krenula da sredjujem kucu, em sto sam je povrsno sredila nego sam samo jednu sobu zavrsila i nasla neku drugu zanimaciju[/B]
Ovo vazi i za Vodolije. A da, stalno se vadimo na kreativni nered.
![]()
Heheh. Baa tako! Ja cu sad nekoliko dana da se tesim time da sam "sredila" kuhinjuNema sanse nesto da uradim bez inspiracije. Trebalo bi da budem srecna sto sam i zapocela- kada su takve stvari u pitanju uvek nalazim izgovor da ih zaobidjem

QUOTE=Psihologue;5931700]Blizanci,sve koje poznajem su ljigavi i dvolicni..
Sa njima nema prijateljstva..
Ako slučajno pomislite da su ok sledećeg trenutka možete očekivati da će vas nasankati
baš onda kad najviše očekujete da budu uz vas..
Verovatno zato što je to najegoističniji zodijačni znak,koji nemari za osećaje drugih..
Samo blizanca en sme da uhvati lenjost. Ako dodje do toga onda je gotov! U njegovom zivotu uvek nesto mora da se zbiva, nije bitno sta. On najvise voli od muve da pravi vola, da bude uvek u centru paznje i jednom recju da pise vecite drame!
))[/QUOTE]
I cim neko cuje npr. da sam blizanac odmah- uu vi ste dvolicnjaci. Sta da kazem sem HVALA PA i ja to kazem, ali vidis da nas svi osudjujuI cim neko cuje npr. da sam blizanac odmah- uu vi ste dvolicnjaci. Sta da kazem sem HVALA
Mada ljudi se razlikuju, ne moze sve da se gleda kroz horoskopski znak..
E pa "džabe" (nije džabe, nego da naglasim poentu) ti i Ribe na Asc, ako imaš jakog Saturna i ako je Jupiter kao vladar u aspektu sa Saturnom i sve u svemu dosta drugih faktora nijansira osobine podznaka, npr.
Zato treba, ako se već priča uopšteno o osobinama nekih znakova, ne držati se toga ko je koji znak (tj gde mu je Sunce) nego osobine kog znaka najviše ima, da li je tip Blizanca, Jarca ili koga već, a uglavnom svako od nas vuče najviše osobina jednog ili dva znaka (iako smo naravno mešavina više njih).
I naravno, važi ono za više i niže tipove![]()
Nisam bas sigurna da su svi blizanci dvolicni.Moja najbolja drugarica iz skole je Blizanac/Jarac(cak imam i njenu natalnu kartu) i uopste nije dvolicna.Ali to zavisi od osobe do osobe.
Nisam ni ja za sebe vise siguransalu na stranu..sagledam tako s vremena na vreme oko sebe neke blizance i provalim sta me kod njih nervira..odnosno svesno vidim koliko zvuce bzvz pa se malo preispitam..da li tu podznak umesa prste..godiste ili ceo mentalni sklop sta li :rolleyes:

meni je podznak blizanac i prilicno sam dosledna u svojim stavovima i tvrdoglava kad nesto odlucim ( ali to mi je valjda zbog lava) a ako mi se blizanac vidi u necemu to je u tome sto prolazim kroz agoniju dok ne donesem neku odluku...stalno merim,premeravam,odlucujem,dvoumim se,premisljam...ali bas bas agonija...Da li se njihova dvolicnost sastoji u tome da su dvolicni prema drugima ili prema sebi jednostavno ne mogu da se odluce,stalno se lome???

A ha..ono kao..''nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi''..a ja bolestan..ili..''predstoji vam putovanje u inostranstvo''..a ja bez pasosa..na taj horoskop mislis![]()
meni je podznak blizanac i prilicno sam dosledna u svojim stavovima i tvrdoglava kad nesto odlucim ( ali to mi je valjda zbog lava) a ako mi se blizanac vidi u necemu to je u tome sto prolazim kroz agoniju dok ne donesem neku odluku...stalno merim,premeravam,odlucujem,dvoumim se,premisljam...ali bas bas agonija...
ako je neki znak dvolican onda su to vage - sa njima nikad ne znam na cemu sam![]()
Ma to je bio primer..naravno da imam pasos..i to onaj najlepsi YUTo o cemu ti pricas ( dnevni, nedeljni , mesecni, godisnji ) novinarski horoskopi koji se odnose toboze za sve pripadnike tog i tog znaka na citavoj planeti - NISU ASTROLOGIJA , ili
nisu vise od 10%.
Ako nisi znao statistike kazu da su ( takvi ) horoskopi ( na nesrecu ) najcitaniji tekstovi u svim novinama, ne kod nas vec i u svetu, i iz tog razloga njih imaju svake, svakcate novine, casopisi za koju god ciljnu grupu il' koje god tematike da su. I opste je poznato da je to ( takva astrologija ) samo zabava ( jer to astrologija nije ), i sto je jos gore njih po mnogim casopisima pisu novinari sami lupajuci bilo sta da se popuni i ta rublika.
Cesto zarad novca a jos cesce zarad svog broja telefona ispisanog tamo, zauzvrat, tu rubliku pisu astrolozi sami koji se i sami zgrazavaju na cinjenicu da masa ljudi i ne zna sta znaci horoskop tj ( natalna karta pojedinca, drzave ili firme ) i cemu sluzi.
A to sto si ti bez pasosa - pa ne mislis valjda da je svaki pripadnik TVOG horoskopskog znaka takodje bez pasosa, ili vecina , pa naravno da nisu.
Toliko o novinarskoj astrologiji.
Zla si, sebicna, povrsna i dvolicna kao i svi Mi blizanci bez izuzetka![]()
![]()
i povrshna umem da budem, ali samo u manje bitnim stvarima... u svemu shto me zaista zanima ili mi je na bilo koji nachin vazno detaljna sam do bola... a zla nisam mada umem da budem nemilosrdna...
e jedino dvolichna nikako i nikada ni u kakvom smislu...
Ma to je bio primer..naravno da imam pasos..i to onaj najlepsi YU..a vise puta su mi rekli da nisam povrsan kao sto neko kaze da su blizanci..sto se tice ovih nesigurnih..neodlucnih tek se tu ne pronalazim.