BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

QUOTE=Psihologue;5931700]Blizanci,sve koje poznajem su ljigavi i dvolicni..
Sa njima nema prijateljstva..
Ako slučajno pomislite da su ok sledećeg trenutka možete očekivati da će vas nasankati
baš onda kad najviše očekujete da budu uz vas..
Verovatno zato što je to najegoističniji zodijačni znak,koji nemari za osećaje drugih..[/QUOTE]

Ovakvu izjavu moze samo horoskopski znak kao sto je RAK da izjavi!
Da mogu da kazem da su blizanci egoisticni, ali sta je tu lose? Covek prvenstveno treba da gleda sebe , i da voli najvise sebe jer u suprotnom ne moze onda ni da voli druge. I zasto bi mario za osecaje drugih kada niko ne mari za njegove. Uvek kada sam marila za druge, i cak insistirala da pomognem, dobila sam sut kartu.
Dvolicni jesmo u smislu da mozemo da radimo nekoliko stvari odjednom, i da sklapamo brzo prijateljstva i jos brze da izlazimo iz njih jer se brzo razocaravamo. Blizance vredjaju neke sitnice koje drugim ljudima ni ne padaju na pamet. Bar koliko znam po sebi, ako mi neko kaze nesto sto me uvredi odmah odlazim bez povratka. medjutim mozda je to malo lav koji radi u meni (ASC).
Blizanci su vise neodlucni i ne istrajavaju u stvarima koje zapocnu. Evo ja sam npr. danas krenula da sredjujem kucu, em sto sam je povrsno sredila nego sam samo jednu sobu zavrsila i nasla neku drugu zanimaciju :D
Sto se tice ucenja uvek ih sve interesuje. Ja sam sposobna 500 pitanja da postavim i da satima polemisem o nekim stvarima. SVe nas interesuje:) Samo blizanca en sme da uhvati lenjost. Ako dodje do toga onda je gotov! U njegovom zivotu uvek nesto mora da se zbiva, nije bitno sta. On najvise voli od muve da pravi vola, da bude uvek u centru paznje i jednom recju da pise vecite drame!
Sto se ljubavi tice mislim da se muski i zenski blizanci dosta razlikuju i tu ne mogu nista da komentarisem, sem sto za sve stoji da su jako zaljubljive prirode sto i jeste.
I jos mogu da dodam da se blizanac i ovan najbolje u prijateljskim odnosima slazu(to i za vodoliju vazi, mada su one mnogo egocentrice pa blizanci ne vole konkurenciju:D). A najgore iskustvo sa Rakovima. Najpromocurniji ljudi. Svako prijateljstvo koje sam sa njima imala je propalo zbog njihovih lazi i pokvarenog materijalistickog duha. (pih..emotivci, lazni pre bih rekla)
Ne kazem ja da su blizanci najbolji, ali bre pametni smo:)))

Ne, ali u suštini za Blizance i Vage se mnogo manje vezujem i manje me privlače, a bolje ih podnosim, i manje se razočaravam u njih. Vodolije su mi baš ono "slatki greh", ne mogu bez njih, a ne mogu ni s njima :lol:

Vodolije ti nisu za cesto zaljubljivanje. Jednostavno osete kad je ono pravo i tad se zalepe za tebe da nemozes da dises. To druga osoba nemoze da nevidi. Receno je i pokazano jasno i glasno. A kad im nije stalo onda ce te povrediti sa NAMEROM, samo da odes. Po pitanju ljubavi, mislim da smo najpoganiji od vazdusnih znakova. Neko je negde lepo napisao - Vaga ( prijatan vetric ), Blizanci ( onaj nemiran vetric koji te uvek cini zivom ), Vodolija ( oluja, dodje iznenada, pocisti sve i nestane ).

Blizanci su vise neodlucni i ne istrajavaju u stvarima koje zapocnu. Evo ja sam npr. danas krenula da sredjujem kucu, em sto sam je povrsno sredila nego sam samo jednu sobu zavrsila i nasla neku drugu zanimaciju :D [/B]

:lol::lol::lol: Ovo vazi i za Vodolije. A da, stalno se vadimo na kreativni nered.:D

Heheh. Baa tako! Ja cu sad nekoliko dana da se tesim time da sam "sredila" kuhinju:D Nema sanse nesto da uradim bez inspiracije. Trebalo bi da budem srecna sto sam i zapocela- kada su takve stvari u pitanju uvek nalazim izgovor da ih zaobidjem

QUOTE=Psihologue;5931700]Blizanci,sve koje poznajem su ljigavi i dvolicni..
Sa njima nema prijateljstva..
Ako slučajno pomislite da su ok sledećeg trenutka možete očekivati da će vas nasankati
baš onda kad najviše očekujete da budu uz vas..
Verovatno zato što je to najegoističniji zodijačni znak,koji nemari za osećaje drugih..

Ovakvu izjavu moze samo horoskopski znak kao sto je RAK da izjavi!
Da mogu da kazem da su blizanci egoisticni, ali sta je tu lose? Covek prvenstveno treba da gleda sebe , i da voli najvise sebe jer u suprotnom ne moze onda ni da voli druge. I zasto bi mario za osecaje drugih kada niko ne mari za njegove. Uvek kada sam marila za druge, i cak insistirala da pomognem, dobila sam sut kartu.
Dvolicni jesmo u smislu da mozemo da radimo nekoliko stvari odjednom, i da sklapamo brzo prijateljstva i jos brze da izlazimo iz njih jer se brzo razocaravamo. Blizance vredjaju neke sitnice koje drugim ljudima ni ne padaju na pamet. Bar koliko znam po sebi, ako mi neko kaze nesto sto me uvredi odmah odlazim bez povratka. medjutim mozda je to malo lav koji radi u meni (ASC).
Blizanci su vise neodlucni i ne istrajavaju u stvarima koje zapocnu. Evo ja sam npr. danas krenula da sredjujem kucu, em sto sam je povrsno sredila nego sam samo jednu sobu zavrsila i nasla neku drugu zanimaciju :D
Sto se tice ucenja uvek ih sve interesuje. Ja sam sposobna 500 pitanja da postavim i da satima polemisem o nekim stvarima. SVe nas interesuje:) Samo blizanca en sme da uhvati lenjost. Ako dodje do toga onda je gotov! U njegovom zivotu uvek nesto mora da se zbiva, nije bitno sta. On najvise voli od muve da pravi vola, da bude uvek u centru paznje i jednom recju da pise vecite drame!
Sto se ljubavi tice mislim da se muski i zenski blizanci dosta razlikuju i tu ne mogu nista da komentarisem, sem sto za sve stoji da su jako zaljubljive prirode sto i jeste.
I jos mogu da dodam da se blizanac i ovan najbolje u prijateljskim odnosima slazu(to i za vodoliju vazi, mada su one mnogo egocentrice pa blizanci ne vole konkurenciju:D). A najgore iskustvo sa Rakovima. Najpromocurniji ljudi. Svako prijateljstvo koje sam sa njima imala je propalo zbog njihovih lazi i pokvarenog materijalistickog duha. (pih..emotivci, lazni pre bih rekla)
Ne kazem ja da su blizanci najbolji, ali bre pametni smo:)))[/QUOTE]

ma blizanaci uopste nisu egoistican znak.bar ne naspram ovnova,jarceva,lavova pa i strijelceva.nego jednostavno su takve prirode da im se u svakom trenutku mora nesto desavati. pa su u stanju i prijatelju veliki problem da naprave cisto da bi imali o necemu da pricaju u narednih 10-tak dana a ne iz neke zle namjere.ali da su nepouzdani stvarno jesu.bar ovi koje ja znam.:D

PA i ja to kazem, ali vidis da nas svi osudjuju:( I cim neko cuje npr. da sam blizanac odmah- uu vi ste dvolicnjaci. Sta da kazem sem HVALA :D Mada ljudi se razlikuju, ne moze sve da se gleda kroz horoskopski znak..

Ni kroz horoskopski, ni kroz znak asc-ta, niti samo kroz vl. istih vec kao sto rece Elle_77 sve tuto kompleto. Ne moze se generalizovati ali postoje dominirajuci faktori u svacijoj karti ( ne suncanom znaku ).
Ali kad ste vec otvorili teme: ja Blizanac - kakv sam ! ; Mi Jarcevi kakvi smo ; Vodolije, Strelcevi ..... pa tako za svaki suncani znak posebo eto vam, kad hocete horoskop u par recenica. To su vam karakteristicne crte karaktera, ( niko nije rekao za vas licno, pojedinacno) pa nemojte sad da se ljutite - trazili ste gledajte. To sto takva astrologija ne postoji kao takva nema veze, nebi inace trajala vekovima.

E pa "džabe" (nije džabe, nego da naglasim poentu) ti i Ribe na Asc, ako imaš jakog Saturna i ako je Jupiter kao vladar u aspektu sa Saturnom i sve u svemu dosta drugih faktora nijansira osobine podznaka, npr.

Zato treba, ako se već priča uopšteno o osobinama nekih znakova, ne držati se toga ko je koji znak (tj gde mu je Sunce) nego osobine kog znaka najviše ima, da li je tip Blizanca, Jarca ili koga već, a uglavnom svako od nas vuče najviše osobina jednog ili dva znaka (iako smo naravno mešavina više njih).

I naravno, važi ono za više i niže tipove ;)

Znam ja to, zato sam i stavila svoj primer, da kazem da biti Blizanac, Ribe, ovo, ono ne mora da znaci karakteristiku tog znaka ( pogotovu ne onih najgorih ) jer ima tu jos svasta nesto - ispisa ja lepo to sve po redu u nastavku. Ti bas lepo znas moje aspekte, znas ko sam ili si nasla kartu? Dobro, dobro znam, bez chatovanja!

Nisam bas sigurna da su svi blizanci dvolicni.Moja najbolja drugarica iz skole je Blizanac/Jarac(cak imam i njenu natalnu kartu) i uopste nije dvolicna.Ali to zavisi od osobe do osobe.

Nisam ni ja za sebe vise siguran:Dsalu na stranu..sagledam tako s vremena na vreme oko sebe neke blizance i provalim sta me kod njih nervira..odnosno svesno vidim koliko zvuce bzvz pa se malo preispitam..da li tu podznak umesa prste..godiste ili ceo mentalni sklop sta li :rolleyes:

Da li se njihova dvolicnost sastoji u tome da su dvolicni prema drugima ili prema sebi jednostavno ne mogu da se odluce,stalno se lome???
meni je podznak blizanac i prilicno sam dosledna u svojim stavovima i tvrdoglava kad nesto odlucim ( ali to mi je valjda zbog lava) a ako mi se blizanac vidi u necemu to je u tome sto prolazim kroz agoniju dok ne donesem neku odluku...stalno merim,premeravam,odlucujem,dvoumim se,premisljam...ali bas bas agonija...:lol:

ako je neki znak dvolican onda su to vage - sa njima nikad ne znam na cemu sam :neutral:

A ha..ono kao..''nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi''..a ja bolestan..ili..''predstoji vam putovanje u inostranstvo''..a ja bez pasosa..na taj horoskop mislis :D

To o cemu ti pricas ( dnevni, nedeljni , mesecni, godisnji ) novinarski horoskopi koji se odnose toboze za sve pripadnike tog i tog znaka na citavoj planeti - NISU ASTROLOGIJA , ili
nisu vise od 10%.
Ako nisi znao statistike kazu da su ( takvi ) horoskopi ( na nesrecu ) najcitaniji tekstovi u svim novinama, ne kod nas vec i u svetu, i iz tog razloga njih imaju svake, svakcate novine, casopisi za koju god ciljnu grupu il' koje god tematike da su. I opste je poznato da je to ( takva astrologija ) samo zabava ( jer to astrologija nije ), i sto je jos gore njih po mnogim casopisima pisu novinari sami lupajuci bilo sta da se popuni i ta rublika.
Cesto zarad novca a jos cesce zarad svog broja telefona ispisanog tamo, zauzvrat, tu rubliku pisu astrolozi sami koji se i sami zgrazavaju na cinjenicu da masa ljudi i ne zna sta znaci horoskop tj ( natalna karta pojedinca, drzave ili firme ) i cemu sluzi.

A to sto si ti bez pasosa - pa ne mislis valjda da je svaki pripadnik TVOG horoskopskog znaka takodje bez pasosa, ili vecina , pa naravno da nisu.
Toliko o novinarskoj astrologiji.

meni je podznak blizanac i prilicno sam dosledna u svojim stavovima i tvrdoglava kad nesto odlucim ( ali to mi je valjda zbog lava) a ako mi se blizanac vidi u necemu to je u tome sto prolazim kroz agoniju dok ne donesem neku odluku...stalno merim,premeravam,odlucujem,dvoumim se,premisljam...ali bas bas agonija...:lol:

ako je neki znak dvolican onda su to vage - sa njima nikad ne znam na cemu sam :neutral:

U potpunosti se slazem sa tobom,ja sam blizanac u podznaku i stalno se dvoumim,proveravam,cak i ako sam u nesto sigurna ja cu jos da cackam kako bih nasla nesto da ne valja...odvratno zaista,odvratna osobina koja mi ne da mira...:twisted:

To o cemu ti pricas ( dnevni, nedeljni , mesecni, godisnji ) novinarski horoskopi koji se odnose toboze za sve pripadnike tog i tog znaka na citavoj planeti - NISU ASTROLOGIJA , ili
nisu vise od 10%.
Ako nisi znao statistike kazu da su ( takvi ) horoskopi ( na nesrecu ) najcitaniji tekstovi u svim novinama, ne kod nas vec i u svetu, i iz tog razloga njih imaju svake, svakcate novine, casopisi za koju god ciljnu grupu il' koje god tematike da su. I opste je poznato da je to ( takva astrologija ) samo zabava ( jer to astrologija nije ), i sto je jos gore njih po mnogim casopisima pisu novinari sami lupajuci bilo sta da se popuni i ta rublika.
Cesto zarad novca a jos cesce zarad svog broja telefona ispisanog tamo, zauzvrat, tu rubliku pisu astrolozi sami koji se i sami zgrazavaju na cinjenicu da masa ljudi i ne zna sta znaci horoskop tj ( natalna karta pojedinca, drzave ili firme ) i cemu sluzi.
A to sto si ti bez pasosa - pa ne mislis valjda da je svaki pripadnik TVOG horoskopskog znaka takodje bez pasosa, ili vecina , pa naravno da nisu.
Toliko o novinarskoj astrologiji.
Ma to je bio primer..naravno da imam pasos..i to onaj najlepsi YU :D..a vise puta su mi rekli da nisam povrsan kao sto neko kaze da su blizanci..sto se tice ovih nesigurnih..neodlucnih tek se tu ne pronalazim.

Zla si, sebicna, povrsna i dvolicna kao i svi Mi blizanci bez izuzetka :D :D

hahahahaa... pa ovo sebichna, moglo bi se reci tu i tamo, ali ja to ne zovem sebichnoscu vec sasvim ispravnim razmishljanjem... znachi, kad su u pitanju meni bliski ljudi sebichnosti nema mesta, u svim drugim sferama prvo JA pa svi ostali... zar to nije normalno?:mrgreen: i povrshna umem da budem, ali samo u manje bitnim stvarima... u svemu shto me zaista zanima ili mi je na bilo koji nachin vazno detaljna sam do bola... a zla nisam mada umem da budem nemilosrdna...:cool: e jedino dvolichna nikako i nikada ni u kakvom smislu...:D:p

Back