Čuj dve ličnosti, 10.
Bez šale..i pritom nije to ni neko hvaljenje ali ni nešto što smatram lošim..nije nešto što namerno radim, prosto takva sam. A i većina blizanaca koje znam imaju tu crtu..samo što neki to zaista i zloupotrebljavaju.
Ja se zaista ponekad osećam kao da u meni postoji 10 ljudi, različitih senzibiliteta, karaktera...postoji ona izreka da kad se zabavljaš sa ženom blizancem dobijaš za dž 10 različitih žena u telu jedne

Realno to je vrlo korisno jer me čini jako prilagodljivom, mogu da se stavim u kožu drugih, mogu da se izborim sa dosta tipova ljudi i generalno mogu da učinim da se 5 različitih tipova ljudi oseća prijatno u mom društvu..
Ali ima to i loših posledica..ljudi često očekuju od mene doslednost, očekuju da ceo život budem ono što oni vide u meni a ja ne mogu da im objasnim da sam ja malo više od toga..ili pak..premalo toga...
Često na iste situacije reagujem različito i to uglavnom zavisi od atmosfere ali i ljudi sa kojima sam. Ne smatram sebe povodljivom ali istina je da različiti ljudi različito utiču na mene..i često moja reakcija zavisi od načina na koji mi se priđe. Ako mi se priđe lepo i ja sam ok..ako mi priđeš drsko, s visine dobićeš samo inat i odbijanje. I to je cela priča.
Inače za osvetoljubivost nisam sigurna. Blizanci sa kojima se ja družim nemaju tu crtu. Ja sam čak i Škorpija u podznaku pa opet nisam osvetoljubiva...štaviše, totalna sam tuka, prelazim preko mnogo stvari i može proći i po par godina konstantnih izdaja a da meni ne prekipi...
To je vrlo loša osobina..al ne vredi, pokušala da je menjam i ne ide.
No istina je da pamtim ko slon...i kad god krene loše ja se uvek iznova i iznova vraćam na izdaju, vrtim je u glavi i kažnjavam na neki način i sebe i tu osobu..čist mazohizam..budala šta ćeš