Biti strateg ili jednostavno...let it go!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hvala ljudovi...sada sam previse iscrpljena da bi pisala sta se u medjuvremenu dogodilo..
jedno mi je jasno-ne zelim vise da trosim energiju na izdajicu-neopubertetliju i da mu dajem na znacaju...
njegovi postupci govore vise od svega...jednom izdajica, uvek izdajica...
jedino me tesi saznanje da je moje srce...jos uvek...srce....:-)
p.s. pitcka sada sakriva mobilni pod jastuk, a meni smesno:D

kakva situacija...sada bas razmisljam da mi se desi tako nesto sta bih uradila i iskrenopojma nemam..da li bi sacekala da mi prodje ta frka(koja god da je) a u medjuvremenu raygovarala sa njim..mada ne,verovatno bih planula odmah,tako da bi mi plan cekanja da se sredim propao:?

kakva situacija...sada bas razmisljam da mi se desi tako nesto sta bih uradila i iskrenopojma nemam..da li bi sacekala da mi prodje ta frka(koja god da je) a u medjuvremenu raygovarala sa njim..mada ne,verovatno bih planula odmah,tako da bi mi plan cekanja da se sredim propao:?

e, jbt ja kao uvek oću da sačekam, pa da vidim i onda napravim sranje...
ishitrena luda

Po mom mishljenju iskljuchivati decu iz ovakve priche je sebichno.
Stvar koju bih ja uradila kada bih se nashla u toj situaciji bez dece, je da bi otishla bez razmishljanja. Jer su to jako teshke i bolne rane, i ako je taj tip stvarno takav kakvim ga je opisala, onda ona zasluzuje bolje. Takve rane kakve su napravili jedno drugom se teshko leche, i ukoliko nemaju dece, shto pre izadje iz te priche, pre ce dati sebi shansu da bude ponovo srecna. Ovako, ostajanjem u toj prichi samo kopa sebi rupu...teshku, bolnu i mrachnu...

Ukoliko imaju dece, onda vec treba staviti prst na chelo, jer odluchuju o sudbini drugog choveka koji nije nishta zgreshio bogu da bi vukao traume zbog mame i tate koji su razmishljali samo o sebi, dok su pravili gluposti. (Orgazma izvinjavam se unapred na mozda prejakim rechima). U tom sluchaju se razmishlja prvenstveno o detetu pa tek onda o sebi.

Eto to je ono shto bi ja uradila. Sad sam opet dobila strah da imam decu jednog dana...:|

Po mom mishljenju iskljuchivati decu iz ovakve priche je sebichno.
Stvar koju bih ja uradila kada bih se nashla u toj situaciji bez dece, je da bi otishla bez razmishljanja. Jer su to jako teshke i bolne rane, i ako je taj tip stvarno takav kakvim ga je opisala, onda zasluzuje bolje. Takve rane kakve su napravili jedno drugom se teshko leche, i ukoliko nemaju dece, shto pre izadje iz te priche, pre ce dati sebi shansu da bude ponovo srecna. Ovako, ostajanjem u toj prichi samo kopa sebi rupu...teshku, bolnu i mrachnu...

Ukoliko imaju dece, onda vec treba staviti prst na chelo, jer odluchuju o sudbini drugog choveka koji nije nishta zgreshio bogu da bi vukao traume zbog mame i tate koji su razmishljali samo o sebi, dok su pravili gluposti. (Orgazma izvinjavam se unapred na mozda prejakim rechima). U tom sluchaju se razmishlja prvenstveno o detetu pa tek onda o sebi.

Eto to je ono shto bi ja uradila. Sad sam opet dobila strah da imam decu jednog dana...:|

bas zbog toga ne treba razmilsajti na nacin-ma ostacu u braku zbog dece,jer je njima tako bolje,zasluzuju porodicu- i slicno,jer sta toj deci vredi nesrecna porodica u kojoj su odnosi poremeceni a roditelji nezadovljni...

bas zbog toga ne treba razmilsajti na nacin-ma ostacu u braku zbog dece,jer je njima tako bolje,zasluzuju porodicu- i slicno,jer sta toj deci vredi nesrecna porodica u kojoj su odnosi poremeceni a roditelji nezadovljni...

Ne znam Tara, nisam pametna. Znam shta ja ne zelim sebi da dopustim, a zaista ne znam shta bi bilo pametno da se uradi u takvoj situaciji. I jedna i druga krajnost mi se chine katastrofalno....Narochito ako je taj lik takav (shto mi govori o tome da nije spreman ni na kakvu vrstu kompromisa)...shto je vrlooooooo nezrelo...a nju postavlja u vrloooo zajebanu situaciju...ako ima decu...

Po meni takodje nije najbitnija stavka da li imaju dece. Ok, vazno je to, ali ne i najvaznije. Zbog dece su dosta njih ostali u trulim brakovima...trpeli oni - trpela deca. Ili ipak, decom su ucenjivali partnera...najnizi gest (po meni).
Mislim da tu niko ne moze da reshi sem njih samih.
Cini mi se da je orgazmma navela da je razocarana "prijateljima" koji sve okrecu na zez a ne pitaju kako je i shta je. I to je teshko...biti prijatelj u tim situacijama. Mislim...shta reci? "Kako si?" - apsurdno pitanje..."raspada mi se brak ali sam odlicno". Pitati "Shta se deshava?" - i tu ulazish u intimu. Nezgodno je bash.
Pre svega, kao shto je receno...sesti u DVOJE i na glas razmishljati, ali konstruktivno. E posle...ako bash ne moze...pa ne moze i tacka !

U ovom slucaju pak kad je josh sve prilicno maglovito , upravo treba razmisliti o deci.
I sesti na miru i razgovarati. I pokushati se razgovorom , i vremenom , iscupati iz problema.

Dalje ako ide i prodje , dobro je.
Ako ne ide , onda razvod. Ali nikako ne reagovati ishitreno , koliko god se taj partnerov postupak cini ogavnim.

Setite se da ste vi u BRAKU , nije to vishe neka op-hop veza , vi ste se verovatno dugo zabavljali pre toga , i imate neki duzi bracni staz.Sami ste se odlucili na takav korak, valjda ste razmislili zasto se uzimate pre nego sto ste se uzeli? Zato treba sacekati malo da se ohladi glava.

Deca ne treba da budu jedini razlog za opstanak braka ....A vi ovde prichate uglavnom sta biste radile da se nadjete u toj situaciji.To je jedno , a sasvim drugo je shta stvarno da radite kad se nadjete u takvoj situaciji.Lako je deliti savete o nechemu shto se ne deshava VAMA LICHNO(ne vichem , naglashavam)

Ne znam Tara, nisam pametna. Znam shta ja ne zelim sebi da dopustim, a zaista ne znam shta bi bilo pametno da se uradi u takvoj situaciji. I jedna i druga krajnost mi se chine katastrofalno....Narochito ako je taj lik takav (shto mi govori o tome da nije spreman ni na kakvu vrstu kompromisa)...shto je vrlooooooo nezrelo...a nju postavlja u vrloooo zajebanu situaciju...ako ima decu...

ma situacija je svakako komplikovana...i znam da ja sada mogu da pisem jedno,tj sta mislim da bih uardila,a pojma nemam sta bih stvarno uradila..jbg,nikad ne znas kako bi odreagovao dok ti se nesto ne desi...

Deca ne treba da budu jedini razlog za opstanak braka ....A vi ovde prichate uglavnom sta biste radile da se nadjete u toj situaciji.To je jedno , a sasvim drugo je shta stvarno da radite kad se nadjete u takvoj situaciji.Lako je deliti savete o nechemu shto se ne deshava VAMA LICHNO(ne vichem , naglashavam)

A CITAS LI TI ILI SAMO NAGLASAVAS?

Back