Biti strateg ili jednostavno...let it go!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nista ne pitaj, odao ga buraz...sada mi je smesno....i momentalno sam se setila onoga sto i kambodza....:lol::lol::lol:
........bice daj baba glavu ..........
...kliberim se satima....:lol::lol::lol:
Trazi mamu, jbg, kad je nesposoban. :-)
barem da je neka bogata Nemica, pa da svi imamo koristi...ovako...:roll:
Хоћете да вас упознам са мојим братом?
...samo ako nije baboyebac....:wink:

Ama` , takve situacije (except: bracne +deca) se , po meni , najlakse i najlepse resavaju "povlacenjem rucice vodokotlica" i sve nusprodukte -pravac Crno (naj-Crnije) More .:D
Glavu gore , pogled pravo i u nove seme i dileme ( pa i do sledeceg povlacenja "rucice vodokotlica...") .;)
Srecno !

Ama` , takve situacije (except: bracne +deca) se , po meni , najlakse i najlepse resavaju "povlacenjem rucice vodokotlica" i sve nusprodukte -pravac Crno (naj-Crnije) More .:D
Glavu gore , pogled pravo i u nove seme i dileme ( pa i do sledeceg povlacenja "rucice vodokotlica...") .;)
Srecno !

Da prevedem....:D cvaj je steo / la da kaze ....pusti vodu da govna odu.....:lol:

Srecno !

I`ve already done that.....tnx, it means 2 me very much :-)

Da prevedem....:D cvaj je steo / la da kaze ....pusti vodu da govna odu.....:lol:

govna su otisla, sada samo jos da eliminisem smrad......:wink:

p.s. pre pet i po sati, u gluvo doba noci, ja sam potpisala zahtev za sporazumni razvod braka i mogu da kazem da je isti za mene deo proslosti.....:D
kad god ga poniste-poniste...ja se nadam da ce sto pre...bitno je da sam rascistila u svojoj glavi...srce nije imalo sta da se pita,jer je ono odavno reklo svoje.....:oops:

zahvaljujem se jos jednom dragoj 4askoj populaciji....zakljucak: strategije ostavimo za neke druge segmente zivota, u ljubavi one "ne pale", samo stvore jos vecu pometnju...i treba slusati srce, jer te ono nepogresivo vodi tamo gde treba....:D

a sada.....

"I kad je sunčan dan ja sam slobodan
I kada prođe dan ja sam slobodan
I kad je težak dan ja sam slobodan
I kada svane dan ja sam slobodan
I nema veze šta je bilo pre
Dan po dan ostaje mi san na licu".

Back