Biti strateg ili jednostavno...let it go!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dal sam ovde ja luda?
pa ona je i sama rekla da je u dilemi još i pre nego što je saznala za njegovu paralelnu vezu... nije više pitanje pomirenja nego tehnikalija, zar ne?
jbg, orgazma, ja mislo da ti probaš da prekratiš muke i da zbrišeš što pre ako je razvod i tako izvestan..

mozda nije dobar tajming za otvaranje ovakve teme, ali imam "situaciju"...
naime, vec nekoliko meseci se debelo razmisljam sta da radim sa svojim brakom, koji odavno vise nema karakteristike istog....ali, ne lezi vraze, dok ja razmisljam, gradim karijeru i postujem po Krsti, on nadje drugu ribu i krene u valjda ozbiljnu vezu sa njom...cim sam videla sms u njegovom mobu, koji se, kao slucajno, zaglavio na displeju, sve mi je bilo jasno....ima tu jos mnogo toga, ali da skratim...

...da li da momentalno pokupim stvari i iselim se iz stana, da li da sama pokrenem brakorazvodnu parnicu sa "ljutim optuzbama", da li da pokusam nesto trece...malo sam konfuzna i imam jos mnogo nedoumica, ali neke cinjenice stoje: da nemam mnogo vremena, da u par meseci moram da zavrsim neke jako bitne stvari, bez kojih ne mogu mirno u "svetliju buducnost"....

...sta da radim...sta...sta...sta???????????

Ti to ozbiljno??:shock:
Nisam ni znao da si udata... Jesi li sigurna da ima drugu?
Ma, nađi i ti nekog sa strane (možeš i mene, he, he), pa neka kao slučajno provali, pa da vidiš!:twisted:

Sama sam prosla kroz razvod.
Sto se emocija medju vama tice to je vasa pivatna stvar, one postoje ili ne. Ali sam razvod je posao koji kosta, iscrpljuje i menja dosta toga. Zato vodi racuna o materijalnoj strani. Ako planiras razvod dobro isplaniraj kako, gde i od cega ces da zivis posle. Olako pricas o izlasku iz stana. Ako on ima vezu sa strane na njemu je da ode iz stana...

Ako je on pussy, onda je to samo prolazna stvar...i nikad taj nece imati herca da ode od tebe, zbog druge sojke..e sad...pitanje je da li si ti voljna da odes od njega zbog te druge sojke...
i nekako....slazem se sa hellen.....mora to malo ozbiljnije da se shvata...razvod i ostalo...
mis'im neki ti ovde daju savete kao da je to IL PLJUNI IL OSTAVI!
nije brak isto sto i veza...raskines, propatis i fijuuuu...

mozda nije dobar tajming za otvaranje ovakve teme, ali imam "situaciju"...
naime, vec nekoliko meseci se debelo razmisljam sta da radim sa svojim brakom, koji odavno vise nema karakteristike istog....ali, ne lezi vraze, dok ja razmisljam, gradim karijeru i postujem po Krsti, on nadje drugu ribu i krene u valjda ozbiljnu vezu sa njom...cim sam videla sms u njegovom mobu, koji se, kao slucajno, zaglavio na displeju, sve mi je bilo jasno....ima tu jos mnogo toga, ali da skratim...

...da li da momentalno pokupim stvari i iselim se iz stana, da li da sama pokrenem brakorazvodnu parnicu sa "ljutim optuzbama", da li da pokusam nesto trece...malo sam konfuzna i imam jos mnogo nedoumica, ali neke cinjenice stoje: da nemam mnogo vremena, da u par meseci moram da zavrsim neke jako bitne stvari, bez kojih ne mogu mirno u "svetliju buducnost"....

...sta da radim...sta...sta...sta???????????
Brak... hmmm... snadji se

Ne morash ti nishta da radish.
Prvo i najvazznije da ti kazzem:"IMASH VREMENA KOLIKO GOD HOCHESH"

Udahni duboko i ne panichi.
Servirana ti je lopta, ne morash da udarish ako nechesh da igrash tu igru...

Razmisli dobro o sebi, o svojim zzeljama i moguchnostima, o realnoj slici vasheg braka...
Onda sedi da razgovarash s njim o vashem braku a ne o prevari...
Prevara je poneka fikcija, ponekad strah, ponekad i stvarnost...o tom-po tom...

Uspeo je da te istrese iz stanja zatvorenih ochiju uprtih u virtualni svet...surovom metodom...rekla bih da je to bila poslednja varijanta da te natera da neshto preduzmesh...i da zzeli da spasi svoj brak da ne potone u zaborav...
A ti vidi shta ti zzelish, ne jurcaj samo bezglavo i ne donosi ishitrene odluke, i ne donosi odluke SAMA, pa ima vas josh uvek DVOJE, zar ne?

Back