dragi moji, necu da kazem da uzivam dok citam vasa misljenja, jer je samo pitanje braka i razvoda vrlo komplikovano, slozeno i bolno...:|
samo par dana od otvaranja ove moje teme, odgovor mi se nametnuo sam od sebe-
razvod kao jedino i konacno resenje....
:|
sada mogu iskreno i otvoreno sama da priznam da sam to negde u dubini duse znala jos proletos, a koji me djavo terao da prolongiram neizbezno i da na kraju moram da se razvlacim po sudu i da placam advokate, ni sama ne znam...

moj brak je trebalo odavno da se zavrsi i da sam bila hrabrija, osvescenija i realnija, ne bi sada bila u svojevrsnom "ratu rouzovih"...s tim, sto zivot nije film, a ovo sve mnogo boli i stresno je...:|
hvala Bogu, sa njim dete nemam...neki unutrasnji glasic mi je sve vreme govorio da i ne treba da ostajem trudna...u stvari, nikada nisam imala poverenja u njega i oduvek sam znala da je prevrtljiva sisa i gnjida....:|
poceo je da se sluzi banalnim lazima i pokusava da izmanipulise sve okolo i da siri negativnu propagandu na moj racun...instrumenti, kojima ce se koristiti u ovoj brakorazvodnoj parnici njegovi advokati i on, ce biti samo jos jedna prljava manipulacija i znam da ce imati za cilj da se moji planovi poremete i da se ja maksimalno degradiram kao covek i licnost, ali od svega mi je jos gadnije to sto toroce kako hoce da ostanemo prijatelji i ne zeli da se jednog dana poubijamo na ulici....jebena odvratna dvolicnost!
on tu pricu poteze sutra, a ja u ponedeljak....primarni cilj mu je da me sto pre izbaci iz stana, da bi mogao komotno da krese svoju devojcicu, koja i dalje ne zna da je on ozenjen...blazeno je nesvesan cinjenice da je potpuno nesposoban da izgradi bilo kakvu vezu...ali mi ne pada na pamet da ga ja osvescujem...ne zelim vise ni trunku svoje energije da potrosim na njega....:|:|:|
i, evo priznajem, zivi sam dokaz da onaj ko se uhvati u kolo sa budalom, postaje jos veca i da od govana nikada ne moze postati pita...

potrudicu se da ne zalim za izgubljenim vremenom, emocijama, novcem, zivcima...
ni za cim....sem za jednim-dok sam se ja trudila da kao svaka tipicna "*****-kuvarica" pravim "*****-pitu", nesto se dogodilo i zbog toga me boli dusa, ali vreme ne mozemo vratiti, zar ne?!
potrudicu se da ostanem pri zdravoj pameti i da me kroz ovaj tezak i mracan period vodi ideja o slobodi i nada da nisam izgubila svoju ljubav....:-)