Brak je za nas muške "zona komfora"...
Oženio sam se (prvi put) u 27.godini jer su se svi moji drugari poženili i ja ostao ko go kerec...

Brzo mi se smučilo da izlazim s bračnim parovima,a u "bećare" nisam više imao s kim...Ma i dojadilo više
i lumperaj i navatavanje cura i peripetije u ljubavničkim mnogouglovima i sl...
Otkrio sam da u braku i ja mogu naći nešto novo i pokušao napraviti porodicu...Iz druge mi uspelo!
Napravio sebi "bazu" u kojoj me uvek sve čekalo kud god da sam krenuo putem karijere...A bio sam
karijerista-samo sam šampionski stil plivao!Kući deca,supruga,mir,zezancija,seks,dobra klopa,sve pod konac...
Ni van braka nisam praštao,ali to više nisam shvatao ozbiljno...Moje dovoljno znanje psihologije me upućivalo
da sebe dobro razumem,a takođe i ženske koje su pokušavale da me pridobiju-šta je njihovo normalno
ponašanje...

Samo mi bile usputne atrakcije...
Klinci su mi bili vrh zadovoljstva i lepote!Naročito dok su bili mali sam često proživljavao s njima njihove
živote...I radosti koje sam im tako rado priređivao (nisam došao s puta,a da nisam doneo ženi i deci nešto
lepo,zanimljivo i uzbudljivo!)...Tad smo supruga i ja se malo udaljili i samo noći nas zbližavale...
Šta da kažem dalje...Detinjstvo dece je prošlo,deca su odrasli,svoji,ljudi,čak i ova koja još studira je finansijski
samostalna i puna ko brod(zajebava me i pita dla li mi treba para

) i pomalo mi nedostaju ona deca pa
veci preko ramena zavirujem kad ona razgleda albume kad su bili mali....
Tu je ona slika nas trojice kad su imali šest i osam godina iz Igala ispred Tamarisa kad su dvojicu upecali za uvo i za nos
pecajući ciple,a ja vodio te upecane u Simu Miloševića (bolnica na obali) da im vade udice...
Vidi...Da ponovo imam 27 godina i ponovo odlučujem šta ću...Da znam ovaj moj život-takav bih izabrao!
Nisam rekao koji sam pecaroš! To se ovde zna-zadrtijeg nema-takvih ima,ali ne mnogo...To je posebna
lepota življenja,a i osamljivanje i bekstvo od svega ponekad...Budi malo pecaroš,malo ovo,malo ono...Ne valja da si samo
jedno...Od desetak "uloga" i ova forumaša mi jedna od njih...Rado igram sve te "uloge"...