Koji si ti prevarant... tctctc... loš...Jel smeš da se kladiš sa nekim da probaš nekoliko istih piva, pa da kažeš koje je iz flaše, koje iz limenke?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti prevarant... tctctc... loš...Jel smeš da se kladiš sa nekim da probaš nekoliko istih piva, pa da kažeš koje je iz flaše, koje iz limenke?![]()
Javi se kada dođeš na taj nivo... do tadaLako je tebi, bre., Imaš posebnu liniju u valjevskoj pivari za tebe, spcijalno pivo koje se ne pakuje u limenke, već u specijalne kermačke posude koje su pH neutralne sa jonima zlata.![]()

Do tada ti srči valjevsko, ja ću efes, kozel, badvajzer...Javi se kada dođeš na taj nivo... do tada![]()

Sad te ništa ne razumem...Do tada ti srči valjevsko, ja ću efes, kozel, badvajzer...![]()

Dragi moj Stojko, rčak ima tolalet u jednom ćošku, sa peskom i granulama, Toga nema kod vas u okolograda ni za ljude, bre.Dragi @Reefer
ovde mi lakše da ti napišem
hrčak je najhigijenskiji glodar, čak i ako izadje iz kaveza nuždu vrši samo u njemu u izabranom ćošku
a ti mu to nisi omogućio
ok mali je pa će prvo čišćenje valjati za mesec dana
kasnije sa navikni na nedeljno jer ume da midi
e sad ..
da bi te izašlo i jeftinije i pametnije
dno kaveza obloži senom a preko sena sloj piljevine
voli hrčak da napravi i gnezdo ili da se ubašuri u kućici ujedno mu ostavljaš mogučnost gde će da vrši nuždu
takodje, voli da spava uz omiljenu hranu, da ne izlazi tako da će u kućicu uneti od svega što voli
moj ti je savet da hrana bude dole kao i igračke a da kućica bude gore
mada ima i pametnijih kaveza

Ma da, objasni mu ti, Eno ga pije ko lud iz flašice.dok je baš mali svu vodu dobije iz kriške krastavca ili zelene salate
tek kad odraste koristiće pojilicu, nemoj da misliš da je ne vidi...

A jbemte blesava, naravno, Zar nije cilj zaebavati se?Sad te ništa ne razumem...
Pa i ja pijem sve nabrojano...![]()

Eto, da se sretosmo u Krašiće, sad valjda ne bi budalio...A jbemte blesava, naravno, Zar nije cilj zaebavati se?![]()

Pili bi vrhunsko valje... pardon, nikšićsko pivo.Eto, da se sretosmo u Krašiće, sad valjda ne bi budalio...![]()
Dragi moj pediculosis pubis, kad se nema - pije se šta ima.Pili bi vrhunsko valje... pardon, nikšićsko pivo.
Zato na vreme obezbediš! Da ne moraš da voziš do HDL-a.Dragi moj pediculosis pubis, kad se nema - pije se šta ima.![]()

Jok... VoliZato na vreme obezbediš! Da ne moraš da voziš do HDL-a.![]()