Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Одма на фруштук.Tko rano rani...![]()

Setijo sam se tebe od pre neki dan kad sam bijo u prodavnici i uzeo malo ovoga.Tko rano rani...![]()
Ja ću, po običaju izgleda, opet doručkovati večeru...Одма на фруштук.
Тешко је вратити се у крпе празног стомака.
![]()
Bolje nego da nevečeraš doručak.Ja ću, po običaju izgleda, opet doručkovati večeru...![]()
Vrlo može!Setijo sam se tebe od pre neki dan kad sam bijo u prodavnici i uzeo malo ovoga.
Pogledajte prilog 1815376

Ma sve je to isto, nije valjda da misliš da je različito pivo za staklo od onoga za limenku?Vrlo može!
Al greota što ga više nema kod nas u staklu...![]()

Ево без зезања.Volela bih da neko prokomentariše.
Bez zezanja, ako ima šta pametno.
Пиво које се точи је исто, али није исто кад пиво стоји у стаклу и гвожђуријиMa sve je to isto, nije valjda da misliš da je različito pivo za staklo od onoga za limenku?![]()
Naravno da mislim!Ma sve je to isto, nije valjda da misliš da je različito pivo za staklo od onoga za limenku?![]()

Oh, pa dobro, ako je tebi tako lakše.Naravno da mislim!![]()

Jel smeš da se kladiš sa nekim da probaš nekoliko istih piva, pa da kažeš koje je iz flaše, koje iz limenke?Пиво које се точи је исто, али није исто кад пиво стоји у стаклу и гвожђурији

Не пијем пиво, само виноJel smeš da se kladiš sa nekim da probaš nekoliko istih piva, pa da kažeš koje je iz flaše, koje iz limenke?![]()
I ja najviše pijem vino, ali nije za poređenje. Pivo ima kratak rok trajanja, vino nema.Не пијем пиво, само вино
А вино нико паметан не точи у лименке
Што се тиче пробања, имаће пиво исти укус и да га држиш у радиоактивном бурету, али ја то ипак не бих пио![]()
Ne, meni je teže, al ti ipak možeš da progutaš svaštaOh, pa dobro, ako je tebi tako lakše.![]()

Lako je tebi, bre., Imaš posebnu liniju u valjevskoj pivari za tebe, spcijalno pivo koje se ne pakuje u limenke, već u specijalne kermačke posude koje su pH neutralne sa jonima zlata.Ne, meni je teže, al ti ipak možeš da progutaš svašta![]()

auuuu , koja aluzija na ijjjebace...ништа лично....ееј