- Poruka
- 204.874
Naravno.Памти ли неко ону БИПову мини пивару и пивницу у Скадарлији?
Е то је било пиво!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.Памти ли неко ону БИПову мини пивару и пивницу у Скадарлији?
Е то је било пиво!
dobro, sorićNisam ni napisao da je za tebe, već za veliku većinu kojoj odgovaraju blaga piva.
Bolje stavi kanarinca a za hrčka kupi standardno normalan kakav se decenijama praviIzgleda da je za ove sad sve odlično. Ne moram da varim i lepim po kavezu, već je super kako je proizvođač predvideo.
Jel imaš ti neki od pre trijes-četres godine, kažu ti su najbolji?Bolje stavi kanarinca a za hrčka kupi standardno normalan kakav se decenijama pravi

A pokazao si mu gde treba, onda okJel imaš ti neki od pre trijes-četres godine, kažu ti su najbolji?
Stojko, ne zezaj, napreduje sve, pa i kavezi za rčkove.
Eno ga spava gde treba da spava, piški gde treba da piški, jede gde treba da jede i trči gde treba da trči.![]()
Tamo gde je fabrički postavljen.A gde mu je točak?
Najomiljenija igračka svakog hrčka kad je mali.
Posle će da ga razbuca i ne stavljaj mu noviTamo gde je fabrički postavljen.
U kom smislu da ga razbuca?Posle će da ga razbuca i ne stavljaj mu novi
Hrči se ukopavaju, zabole njega za kućicu, u njoj se igra.Ali svejedno - uvalili su ti bofl jer nemaš iskustva
Na Googletu imaš male, srednje, velike kaveze i svuda je kućica gore
Sem kod velikih gde bude i kućica više... letnjikovac takoreći...
Pa onaj moj vrteo vrteo vrteoU kom smislu da ga razbuca?
Ne, hrčci žive u tunelima i prolazima nikad se ne ukopavajuHrči se ukopavaju, zabole njega za kućicu, u njoj se igra.
Dole spava, gore jede, piški i igra se. Za sad mu je sve super.
Ovo je malo kvalitetnija plastika, ali već sam naručio sa ležajem, čvrst i nečujan (koliko je to moguće). jer će brzo da preraste ovaj fabrički. Pa dok traje.Pa onaj moj vrteo vrteo vrteo
Bilo da trči u njemu bilo da se nasloni ledjima o kavez pa vrti prednjim šapama
Neki put to radi noću namerno da skrene pažnju na sebe...
Ima i on svoje faze, nemoj posle nisam ti rekao...
A onda ga izglicka...

A tuneli su im iznad zemlje, aaa, pa tako kaži.Ne, hrčci žive u tunelima i prolazima nikad se ne ukopavaju

A šta ako ga kucov izede?Ovo je malo kvalitetnija plastika, ali već sam naručio sa ležajem, čvrst i nečujan (koliko je to moguće). jer će brzo da preraste ovaj fabrički. Pa dok traje.![]()
Jok drže hranu na ulazu u rupuA tuneli su im iznad zemlje, aaa, pa tako kaži.![]()
Onda ga neće više bude.A šta ako ga kucov izede?
To su siroti mali zli hrčci, ovi naši su fini.Хрчци живе у ЦРО.
A rupe su im u vazduhu?Jok drže hranu na ulazu u rupu