Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, ima onaj osećaj blagog ukusa kao Birra moretti, ali je bolje, sa više gorčine.

Pa kako...?Ииијаоооо
Nesrećan poraz Orlova u Engleskoj

Pravda za ćacad!Ииијаоооо
Nesrećan poraz Orlova u Engleskoj
Evo ti ga jedan BOSNANSKIKako su muškarci u najvecem broju posetioci ove politicke kafane evo jedan dobronamerni vic
@Reefer , jel tacno ovo
Pogledajte prilog 1813045
Izgleda meni da te opet savetovali neki stručnjaci ko iz one pivare sa koncentratomDragi moj Stojko, rčak ima tolalet u jednom ćošku, sa peskom i granulama, Toga nema kod vas u okolograda ni za ljude, bre.
Ispod sena (neka posebno sečena trava, bemliga) idu granule sa mirisom bora, koje pomažu pri apsorpciji mirisa.
Ima i gnezdo i drvo sa tri otvora, eno ga uživa sad tamo. A kavez je tako projektovan, da na gornjem spratu ima otvor u kome je posuda sa hranom. Kažu, hvala Stojku mom na savetu, ali oni se time bave, imaju neke čike koje su to sve istraživali i projektovali. Zovi ih naučnici, bemliga, tako nešto.
U svakom slučaju, za sad je super. Trči ko lud u točku.![]()
Izgleda da je za ove sad sve odlično. Ne moram da varim i lepim po kavezu, već je super kako je proizvođač predvideo.Izgleda meni da te opet savetovali neki stručnjaci ko iz one pivare sa koncentratom
Odlično blago pivo. Daleko od čeških koje ja volim, ali pametno napravljeno pivo koju većina ljudi voli.
Памти ли неко ону БИПову мини пивару и пивницу у Скадарлији?БИП је био господин.
Још кад се спајта сони Рубин њаком, после може и трафо уље да уђе у комбинацију.
Nisam ni napisao da je za tebe, već za veliku većinu kojoj odgovaraju blaga piva.jbeš blago pivo
al ako već mora, onda Grolsch