- Poruka
- 53.970
Ију, опрости, не погледахMoje pitanje, pardoniram
Добро сам разумела питање?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ију, опрости, не погледахMoje pitanje, pardoniram
Opisah iznad detaljnije - ukratko: problematični, na ovaj ili onaj način.
Onda ne treba ni da se šišamo na frizuru, brijemo, farbamo kosu, oblačimo lepo, stavljamo šminku, obujemo lepu obuću... Samo skrnavimo.Ne. To je skrnavljenje tela i njegove lepote.
If you say so...Opisah iznad detaljnije - ukratko: problematični, na ovaj ili onaj način.
Imam neka druga poslaHoces da ti sredim dzbun?

Sa čime nemaju veze?If you say so...
Jbt koliko samo znam ljudi sa tattoo koji veze sa time nemaju. A koliko bez tattoo koji su problem do problema...![]()
Zašto uopšte bilo šta dodavati na izgled ili ga sređivati ? Idemo goli, nešišani i nebrijani. Bez lančića, minđuša i ostalih "pomagala".Kakve ima veze boja haljine?
A farbanje kod žena - tema za sebe. Mnogo bi ovde zakomplikovali.
Pa nisu problematični.Sa čime nemaju veze?
Ovo je higijena. Pristojnost.Onda ne treba ni da se šišamo na frizuru, brijemo, farbamo kosu, oblačimo lepo, stavljamo šminku, obujemo lepu obuću... Samo skrnavimo.
Mhm da...Ovo je higijena. Pristojnost.

pa normalno ako si budist i verujes u to ucenje, prihvatio si ga - mozes da stavis takav simbol na sebePa dobro. Možda neko veruje u reinkarnaciju i da je u prošlom životu bio samuraj. Šta ja znam, meni onaj "Om" simbol baš lepo izgleda.
Pogledajte prilog 1807366
If you say so...1% nije.
99% da - sa pregršt kompleksa koji se kriju iza.

Više hindu. Meni se lično sviđa oblik.pa normalno ako si budist i verujes u to ucenje, prihvatio si ga - mozes da stavis takav simbol na sebe
tetovaza nije uvek lepota, tetovaza je bar za mene izjava, poruka koju dajes o sebi drugima.
kad vidim ovu tetovazu ja cu odmah pomisliti da je on budista
sliko samSad si me zainteresovaoslikaj neku?
Sad ideš na "priložite datoteke"sliko sam
Kako si zaključio? Odoka?om stavljaju i ljudi koji slusaju psytrance.kod ove sa slike ne vidim da je to nesto sexi.vise deluje da je nezrelo
samo kazem da ako ima istetoviran om ne znaci da je to zbog religije nego moze da bude i zbog muzike.Kako si zaključio? Odoka?
Šta znači ova mrtvačka lobanja? Nešto naci?Pogledajte prilog 1807374
Pogledajte prilog 1807375
Pogledajte prilog 1807376
imam jos 2 ali to je jednostavno krvna krupa i rezus faktor na misicu ruke i jos jedna
ne mora da znači, to je Adamova lobanjaŠta znači ova mrtvačka lobanja? Nešto naci?
@bird again
Kao što već rekoh, nema ništa više neseksi od likova koji daju dijagnoze i psiholoske profile ljudima sa tattoo koje ni ne poznaju.
Voleo bih da vidim tvoj outfit pa se bacim na psiholoski profilisanje.
Lično se slažem. Ne volim novi generički psy. Ostao sam na oldschool goa iz 90ih.kad vidim u sta se pretvorio psytrance bilo bi me malo i sramota
samo kazem da ako ima istetoviran om ne znaci da je to zbog religije nego moze da bude i zbog muzike.