Kafić Bife Doris

Osim ako si pješovan, Hrvat, ne postiš i slično. Onda ti kažu da tw prihvataju, ali da si grešan, te će lopata morati da radi dok se demoni ne izgone.
Nije tako.
Ne znam koji bi ti sveštenik to rekao, zapravo je sasvim drugačije.
Mislim da pojedini karikaturalni primeri koji ustupaju u javnost i predstavljaju se kao vernici zasigurno ne govore u ime sveštenstva.

@момоа
This could be you but you playin'
1000020280.jpg

Nije tako.
Ne znam koji bi ti sveštenik to rekao, zapravo je sasvim drugačije.
Mislim da pojedini karikaturalni primeri koji ustupaju u javnost i predstavljaju se kao vernici zasigurno ne govore u ime sveštenstva.
Zvanična crkva osuđuje pjedere na večni pakao, jer ima neki stih gde se kaže da je to sodomija i oni to furaju since 4000 b.c

Samo pravi prijatelj će ti reći istinu, pa i kada ti nije milo čuti istu.
Prema onome što ja znam iz razgovora sa sveštenicima oni smatraju da smo svi mi grešni, tačno je da nisu pobornici homoseksualizma, ali da izgone, kunu, ili prognoziraju pakao bilo kome to nije istina.
Jednom prilikom je neko prokometarisao nešto negativno u vezi nekog pedera, sveštenik je bukvalno rekao sledeće, parafraziram " on tebi ništa nije uradio, to je njegov izbor" u fazonu svi smo grešni samo Bog može da sudi.

Prema onome što ja znam iz razgovora sa sveštenicima oni smatraju da smo svi mi grešni, tačno je da nisu pobornici homoseksualizma, ali da izgone, kunu, ili prognoziraju pakao bilo kome to nije istina.
Jednom prilikom je neko prokometarisao nešto negativno u vezi nekog pedera, sveštenik je bukvalno rekao sledeće, parafraziram " on tebi ništa nije uradio, to je njegov izbor" u fazonu svi smo grešni samo Bog može da sudi.
Pa to je to, samo Bog može da mi sudi itd

Back