момоа
Stara legenda
- Poruka
- 77.591
To su te automatski uslovljene reakcije. bik --> crvena krpa, ligi --> karirani stolnjak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to ne na dobar način, što bi rekao pokojni NosPa da..Al hoću reći oni imaju stav da će sveštenik nabositi pesnicom homosa, a uopšte nije tako.
Ma znam, jače je od njegaDa je stajalo da studenti imaju 'adsku domovnicu prešao bi on preko toga, ali Hrvati... kako da ne nasedne
Gdje je ovo?
Faroe Island. U drugoj emisiji upoznaje se sa likom, moreplovac, usamljenik, slika u slobodno vreme, prava vikinška priča.Gdje je ovo?
Lol pa ja te DPS varijante mrzim još od prije začeća, pobrkala si neštoPrestani da dudlas svaki sns penist tako glasno.
Ne mlati, fora je bila za tebe, kao da ne znam Vučića i njegovu analizu čeri paradajza.To su te automatski uslovljene reakcije. bik --> crvena krpa, ligi --> karirani stolnjak
Pazi, da mi nije svega ovoga što nemam ne bi bilo ni tog 'smisla', tj on je uvjetovan nedostacima u smislu da je odgovor na njih etc.Ne mlati, fora je bila za tebe, kao da ne znam Vučića i njegovu analizu čeri paradajza.
Ne dozvoli da ti ario oduzme smisao za humor, to je praktično jedino što imaš.
Ok, glas i dlake, ne kvari poentu.
Nije tačno, smisao za humor imaš kod raznih ljudi, ne miješaj ga sa cinizmom.Pazi, da mi nije svega ovoga što nemam ne bi bilo ni tog 'smisla', tj on je uvjetovan nedostacima u smislu da je odgovor na njih etc.
Baš, ali baš pretjeruju.i ne samo to
Imaš talenat, da, ali za razvoj punog potencijala u svoj njegovoj mračnoj dubini potrebna je doza gorčine, tj. potpis sotone.Nije tačno, smisao za humor imaš kod raznih ljudi, ne miješaj ga sa cinizmom.
A ti si kao imao teško žitijeImaš talenat, da, ali za razvoj punog potencijala u svoj njegovoj mračnoj dubini potrebna je doza gorčine, tj. potpis sotone.
Doista ne smatram sebe odgovornim za mnoge izgovorene boleščine. Što kaže podnaslov meni vrlo dragog horora:
Pogledajte prilog 1666075
Moderatori koji su na mom platnom spisku, mi prijavljuju da postoje lojalističke i druge frakcije.Baš, ali baš pretjeruju.
Što kažeš, banuju te na osnovu stila pisanja.
Bilo bi zanimljivo da neko napravi novi profil i krene da piše u tvom stilu, da čisto vidimo koliko brzo bi ga stigla zaslužena kazna.
Da, ali si jednom nogom u Zagrobupa šta i da ima hrvatski pasoš, ja kad dobijem mađarski ja sam i dalje srpskinja
Miloš Jov ima francuski, Šapić ako se ne varam italijanski, i šta s tim
Znaš da postaješ i vojna obveznikinja date zemljepa šta i da ima hrvatski pasoš, ja kad dobijem mađarski ja sam i dalje srpskinja
Miloš Jov ima francuski, Šapić ako se ne varam italijanski, i šta s tim
Vlažni san svakog autošovena je da krene na Šumarice, kako je to lošeZnaš da postaješ i vojna obveznikinja date zemlje
Recimo Nosguratu sad kad bi DDR ponovo krenula na Šumarice, bi bio obavezan da stavi šlema ispod kojeg mozga nema
nemoj mnogo sa dazdevljacima da si blizakDal ti to deluje realno? Msm da je ovo novi nivo gadosti montenegrinske bagre.
Na kraju će oni svi reći pa šta svi smo mi Srbi, ako se prilika tako namesti.
Nema Srba u Bajicama, na celom Cetinju oko 400 Srba ima.