момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.298
Istraga će ustvrditi, polako.Ali je jedno sigurno, u toj kafani SPC-a nije bilo ni u tragovima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istraga će ustvrditi, polako.Ali je jedno sigurno, u toj kafani SPC-a nije bilo ni u tragovima...
A sad me ***** oko povesnih sitnica. Bilo kako bilo, kod Miraša je furuna dozvoljena i ne svodi se čovek na to, kod SPC nije - ako si furuna ideš direkt u furunu (pakal)Potomci kralja Nikole su Francuzi, ali neke okolne loze su pravi Његош.
Kod Miraša je dozvoljeno da budeš musliman.A sad me ***** oko povesnih sitnica. Bilo kako bilo, kod Miraša je furuna dozvoljena i ne svodi se čovek na to, kod SPC nije - ako si furuna ideš direkt u furunu (pakal)
Nije bitno tko je tkoje vjere i nacije dok je sa HristomKod Miraša je dozvoljeno da budeš musliman.
Što je isto kao da kažeš da je u tvom klubu dozvoljeno biti pobornik Velike Srbije.
Pa nisu, imaš potomke koji su ostalo ono što su im bili pretci, i jedan mali deo koji se odvojio.Ali danas je činjenica da su se potomci kralja Nikole odvojili od tog svetonazora, a neki drugi i dalje furaju to
To je bukvalno ono što SPC propagira.Nije bitno tko je tkoje vjere i nacije dok je sa Hristom
Osim ako si pješovan, Hrvat, ne postiš i slično. Onda ti kažu da tw prihvataju, ali da si grešan, te će lopata morati da radi dok se demoni ne izgone.To je bukvalno ono što SPC propagira.
Nije tako.Osim ako si pješovan, Hrvat, ne postiš i slično. Onda ti kažu da tw prihvataju, ali da si grešan, te će lopata morati da radi dok se demoni ne izgone.
Samo pravi prijatelj će ti reći istinu, pa i kada ti nije milo čuti istu.Osim ako si pješovan, Hrvat, ne postiš i slično. Onda ti kažu da tw prihvataju, ali da si grešan, te će lopata morati da radi dok se demoni ne izgone.
Zvanična crkva osuđuje pjedere na večni pakao, jer ima neki stih gde se kaže da je to sodomija i oni to furaju since 4000 b.cNije tako.
Ne znam koji bi ti sveštenik to rekao, zapravo je sasvim drugačije.
Mislim da pojedini karikaturalni primeri koji ustupaju u javnost i predstavljaju se kao vernici zasigurno ne govore u ime sveštenstva.
Prijatelj koji te šejmuje jer konsenzusno voliš nekog, nemajući objašnjenje zašto je to loše, je debil, a ne prijateljSamo pravi prijatelj će ti reći istinu, pa i kada ti nije milo čuti istu.
Pričamo o Hrvatima ne pričamo o MakedoncimaPrijatelj koji te šejmuje jer konsenzusno voliš nekog, nemajući objašnjenje zašto je to loše, je debil, a ne prijatelj
Prema onome što ja znam iz razgovora sa sveštenicima oni smatraju da smo svi mi grešni, tačno je da nisu pobornici homoseksualizma, ali da izgone, kunu, ili prognoziraju pakao bilo kome to nije istina.Samo pravi prijatelj će ti reći istinu, pa i kada ti nije milo čuti istu.
Pa to je to, samo Bog može da mi sudi itdPrema onome što ja znam iz razgovora sa sveštenicima oni smatraju da smo svi mi grešni, tačno je da nisu pobornici homoseksualizma, ali da izgone, kunu, ili prognoziraju pakao bilo kome to nije istina.
Jednom prilikom je neko prokometarisao nešto negativno u vezi nekog pedera, sveštenik je bukvalno rekao sledeće, parafraziram " on tebi ništa nije uradio, to je njegov izbor" u fazonu svi smo grešni samo Bog može da sudi.
Pa o Hrvatima i govorim. Sude mi što svoje volinPričamo o Hrvatima ne pričamo o Makedoncima
Hm...
Pričamo o Hrvatima ne pričamo o Makedoncima
Valjda je i fora da bude hladno, pa zato i biramo Svalbard, a ne da mi sunce malo malo izlaziHm...
Malo previše hladne kiše.
Onda bolje na PNW, recimo zapadni Oregon ili zapadni Washington.
Da imam novaca kupio bih nekretninu na Fuertaventuri.
Vječno proljeće.
Pa da..Al hoću reći oni imaju stav da će sveštenik nabositi pesnicom homosa, a uopšte nije tako.Pa to je to, samo Bog može da mi sudi itd