Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znaš kako istorij je pokazala da su štokavski rimokatolici najskloniji apsurdno brutalnim zločinima u BiH.Da, to i ja potegnem s vremena na vreme, ali retko, poput Orešnjika. Kad kažu 'u Bosni je bilo zločina sa obe strane, ja kazem pa to je zato što su svi Srbi' etc
Ne znam, ali još dva ovakva slučaja, i onda besramno povezivanje sa Srbima msm da bi i tebi čaša bila prepuna.Majku mu *****, nisam još ni u Hrvate tranzitirao do kraja, a ti bi da me vraćaš u Srbe
Eto, kladim se da i kod bojovnika Pola Pota ima tragova srbijanskog genomaPa znaš kako istorij je pokazala da su štokavski rimokatolici najskloniji apsurdno brutalnim zločinima u BiH.
Nesreća je što bunjevci i ostali štokavci hercegovine imaju zaista srpsko poreklo. To je valjda taj konvertitiski sindrom. Zanimljivo da su hrvatski komunisti imali ideju da se ograde od ustaša tako što bi rekli da su se Srbi pravoslavni i Srbi rimokatolici ubijali međusobno.![]()
I naši to svakodnevno rade, Vuqler povezuje studente sa Hrvatima znajući da običan nooorod prezire Hrvate i da je to gore nego da ih poveže sa Sotonom. Nego, vidjet ćemo još čiji je ovaj Aco.Ne znam, ali još dva ovakva slučaja, i onda besramno povezivanje sa Srbima msm da bi i tebi čaša bila prepuna.![]()
Ne znam, al' na žalost ovo je poprilično fakat.Eto, kladim se da i kod bojovnika Pola Pota ima tragova srbijanskog genoma
Zašto? Miraša sam juče proglasio za jedan od stubova CG identiteta, tj ne konkretno njega, ali CG arhimitropolijuNe znam, al' na žalost ovo je poprilično fakat.
Maks Luburić se hvalio kako su ga pokrstili kada je bio mali.
Poenta, ovo sa Cetinja me podseti i na Kapisodu što ubi Kseniju.
I njegovi su bili anti-Srbi. Zamisli da ti ona budala Miraš drži opelo leb te ĵebo.
Pa ne znam koliko pratiš, al kod njega mogu i muslimani i svi praktično, on ti je fazon onog "popa" iz Crnog Gruje ..Alah se uvalih fazonZašto? Miraša sam juče proglasio za jedan od stubova CG identiteta, tj ne konkretno njega, ali CG arhimitropoliju
Pa šta fali tome, liberalizacija doprinosi tome da CG pravoslavlje bude atraktivnije.Pa ne znam koliko pratiš, al kod njega mogu i muslimani i svi praktično, on ti je fazon onog "popa" iz Crnog Gruje ..Alah se uvalih fazon![]()
Mrzi me da kačim snimke, al smehotresno je.Pa šta fali tome, liberalizacija doprinosi tome da CG pravoslavlje bude atraktivnije.
Svako može da osnuje crkvu u policijskoj stanici.Pogledajte prilog 1665917
Meni je ovo fantastično, da ovakvo nešto postoji u Srbiji ja bih svake nedelje išao na liturgiju etc
Već su tvoji pokušavali da hapse doktora Bogdanovića, to no availKako ta besramna bagra može ovo povezati sa Srbijom i Srbima?
Sad će ispasti da je i Martinović velje Srbin, a ne ujko sa Ct.
Ovakve treba na dozivotnu zbog ovakvih izjava.
Ne postoji srbijanska crkva, niti crnogorska..Ma Miraš može još i da nategne ako je neki zgodan dečkihNe smij se, ispasti će da se zajebavam, ali doista sam ozbiljan. Dok je srbijanska crkva u fazonu 'sve te pjedere treba u bure sa gomnima da nauče čemu dupe služi moi ti', Crnogorci su u fazonu 'za svakoga ima mjesta kraj Hrista, hodite k meni jaganjci moji'
Koji moji?Već su tvoji pokušavali da hapse doktora Bogdanovića, to no avail
Dovoljno radikalan da ih šalje u večni pakao i previđa sve ostale karakteristike, ako su homoNe postoji srbijanska crkva, niti crnogorska..Ma Miraš može još i da nategne ako je neki zgodan dečkih
Inače, stav sveštenstva prema gejevima nije tako radikalan kako se to predstavlja.
Majku mu *****, nisam još ni u Hrvate tranzitirao do kraja, a ti bi da me vraćaš u Srbe
Ima nezvanična verzija da su se ovi juče posvađali oko toga koja je frakcija NVO CPC u pravu, ali ne mogu garantovati da tu priču ne guraju Rusi.Zašto? Miraša sam juče proglasio za jedan od stubova CG identiteta, tj ne konkretno njega, ali CG arhimitropoliju
Ali ta fora sa govnima se veže za kralja Nikolu, tj. to su te prave crnogorske vrijednosti.Ne smij se, ispasti će da se zajebavam, ali doista sam ozbiljan. Dok je srbijanska crkva u fazonu 'sve te pjedere treba u bure sa gomnima da nauče čemu dupe služi moi ti', Crnogorci su u fazonu 'za svakoga ima mjesta kraj Hrista, hodite k meni jaganjci moji'
Da, to je ruska jabuka razdora.Ima nezvanična verzija da su se ovi juče posvađali oko toga koja je frakcija NVO CPC u pravu, ali ne mogu garantovati da tu priču ne guraju Rusi.
Ali danas je činjenica da su se potomci kralja Nikole odvojili od tog svetonazora, a neki drugi i dalje furaju toAli ta fora sa govnima se veže za kralja Nikolu, tj. to su te prave crnogorske vrijednosti.
Ali je jedno sigurno, u toj kafani SPC-a nije bilo ni u tragovima...Da, to je ruska jabuka razdora.
Potomci kralja Nikole su Francuzi, ali neke okolne loze su pravi Његош.Ali danas je činjenica da su se potomci kralja Nikole odvojili od tog svetonazora, a neki drugi i dalje furaju to