момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.299
Samo će da mu do smrti nabija na nos da je grešan zbog nečega što ne može da promeniPa da..Al hoću reći oni imaju stav da će sveštenik nabositi pesnicom homosa, a uopšte nije tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo će da mu do smrti nabija na nos da je grešan zbog nečega što ne može da promeniPa da..Al hoću reći oni imaju stav da će sveštenik nabositi pesnicom homosa, a uopšte nije tako.
Imam teoriju da nas Jugoslav mrzi više od Škeje jer nam želi Vučića doživotno, a Škejo nam želi nekog normalnog veleizdajnika iz liberalnih redova i brz ulazak u EU, kao i ja.Plašim se Jugoslava jer perfidno, pravo ustaški, ublažava moju mržnju prema Hrvatima.
Just change the hole dudeSamo će da mu do smrti nabija na nos da je grešan zbog nečega što ne može da promeni
Da ali puno je kiše, meni je suha zima prihvatljivija od naleta vjetra popraćenog kišom.Valjda je i fora da bude hladno, pa zato i biramo Svalbard, a ne da mi sunce malo malo izlazi
Plašim se Jugoslava jer perfidno, pravo ustaški, ublažava moju mržnju prema Hrvatima.
Eno upravo objašnjavam ljudima na politici zbog čega u Republici Srbiji glasaju groblja.Imam teoriju da nas Jugoslav mrzi više od Škeje jer nam želi Vučića doživotno, a Škejo nam želi nekog normalnog veleizdajnika iz liberalnih redova i brz ulazak u EU, kao i ja.
Sažmi namEno upravo objašnjavam ljudima na politici zbog čega u Republici Srbiji glasaju groblja.
Msm da ipak ne. Pa probaj da odeš u crkvu, pa ćeš videti iz prve ruke.Samo će da mu do smrti nabija na nos da je grešan zbog nečega što ne može da promeni
It's not just a hole but a whole (man)Just change the hole dude
Da ga razapnemo.Msm da ipak ne. Pa probaj da odeš u crkvu, pa ćeš videti iz prve ruke.
Koliko te volin
CG kao mjesto za sve, osim za one koji nisu toljerantni. Moraš to da shvatiš.
I koji ne pucaju po narodu.CG kao mjesto za sve, osim za one koji nisu toljerantni. Moraš to da shvatiš.
Da da tako piše, ali je predlakav a ne ćosavI koji ne pucaju po narodu.
Momo ja tebe nekako ovako vidim s vremena na vreme
Pogledajte prilog 1665961
Simpatičan dječkoI koji ne pucaju po narodu.
Momo ja tebe nekako ovako vidim s vremena na vreme
Pogledajte prilog 1665961
maljav po glasnim žicamaDa da tako piše, ali je predlakav a ne ćosav
a dovoljno je bilo samo kliknuti desnim klikom na gugl lens
Prestani da ga demotivišeš.a dovoljno je bilo samo kliknuti desnim klikom na gugl lens![]()
Ahahahahhahahahmaljav po glasnim žicama
Prestani da dudlas svaki sns penist tako glasno.Prestani da ga demotivišeš.
Da je stajalo da studenti imaju 'adsku domovnicu prešao bi on preko toga, ali Hrvati... kako da ne nasednePrestani da dudlas svaki sns penist tako glasno.