pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.684
Imam tako dobre ideje, al u glaviNaravno, ima oni profi opremu i sve, onaj štafelaj ili kako se zove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam tako dobre ideje, al u glaviNaravno, ima oni profi opremu i sve, onaj štafelaj ili kako se zove
Zeznuto je kad nešto iz glave treba emanira na materijalni nivo, što mi Jevreji volonteri kažemo, kad iz cochmah siđe na nivo binahImam tako dobre ideje, al u glavi
Jeste. Smejem se zbog volenteraZeznuto je kad nešto iz glave treba emanira na materijalni nivo, što mi Jevreji volonteri kažemo, kad iz cochmah siđe na nivo binah
* VolonteraJeste. Smejem se zbog volentera
Jednom sam imao riječ fen. Tada sam shvatio o kakvom intelektualnom gigantu je riječ.Mada ne znam zašto se korigujem , danas na Slagalici prođe reč : Karikaturaš.
Nisam imala prilike da igram katan
Naučićeš zbog KajseLule i ja nećemo doći pošto ne znamo pravila, kad se razlomak skrati ostajete ti i Kajsa.
Onda ću stvarno morati da odem na taj mečNaučićeš zbog Kajse
To je valjda onaj rast
Realno, situacija kad drugarice u svojoj ekipi popiju i opuste se, može da bude zbunjujuća za muškarca koji bi se tu našao
Da, nego ovo je ilustracija njihovog podsmeha mojim Catan sposobnostima, ad hoc naučenim samo za tu prilikuRealno, situacija kad drugarice u svojoj ekipi popiju i opuste se, može da bude zbunjujuća za muškarca koji bi se tu našao
Aha, nisam bila razumela, odjednom u igri još nekeDa, nego ovo je ilustracija njihovog podsmeha mojim Catan sposobnostima, ad hoc naučenim samo za tu priliku
Kaže Ligamijent (on je ekspert) da Kajsa nije neki maher, videćemo, možda me i pusti maloAha, nisam bila razumela, odjednom u igri još neke
Pa podrazumeva se da vežbaš pre toga.
A nisu ni one kapiram neki eksperti, igraju na kartu da te zbune
Karikaturista.Karikaturist ako cemo iskreno
Naturist Ili nudist pitanje je sad?
Nisam ti poverovala, al ajde.Jednom sam imao riječ fen. Tada sam shvatio o kakvom intelektualnom gigantu je riječ.
Pa gde ti je borbeni duh? Naravno da idešOnda ću stvarno morati da odem na taj meč
I meni je bilo teško da svarimNisam ti poverovala, al ajde.
Nije ovo moja reč, nego su je priznali , a reč ne postoji ,!I meni je bilo teško da svarim