- Poruka
- 97
Odakle je ona stvarnoAko pogledaš, prvih pet zemalja sa najvišim IQ-om su podrijetlom sa dalekom istoka.
Baš mi je jedan tip pohvalio krpice iz Kruševca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je ona stvarnoAko pogledaš, prvih pet zemalja sa najvišim IQ-om su podrijetlom sa dalekom istoka.
Iz Kićenog Srijema, blizu moje rodne Hrvatske etcOdakle je ona stvarno
Baš mi je jedan tip pohvalio krpice iz Kruševca
Aaa da.Iz Kićenog Srijema, blizu moje rodne Hrvatske etc
Jao jadni balkanski muškarci kad vas neko jadne stalno napada. Ti si tamo pisao o žrtvovanju majke što je, po meni odgovornost. Nije svaka majka požrtvovana. Požrtvovano je kad radiš i nemoguće za svoje dete a ne neke bejzik stvari koje i inače moraš.Pitanje je glasilo:
Dakle tema postavlja pitanje svakom forumašu šta je za njega najljepši dokaz ljubavi, i ja sam naveo šta, i to bukvalno jedna riječ.
Par forumaša je bilo zainteresovano da to malo obrazložim, i to smo riješili u par postova.
Sa druge strane ti si tražila primjer, pa si ga dobila.
Nije ti se svidio, pa si tražila sledeći i tako gurala do banalnosti, i onda se na kraju uhvatila za tu banalnost, kao da je to zapravo sva suština cijele priče.
A šta si ti pisala na toj temi?
Nisi rekla šta je za tebe najlepši dokaz ljubavi, ali si u 7 postova uspjela da stigneš da opljuneš po balkanskim muškarcima i ruskim ženama.
Bukvalno da me pitaš koliko je sati, da ti odgovorim 18:35, mislim da bi u maksimum pet postova stigla do aaaaa muškarci aaaaa balkanski muškarci.
prestanite da me ogovarateSamo Non i Hrvati Pogledajte prilog 1666800![]()
Zašto je ovako velika fotka kad sam je smanjioprestanite da me ogovarate
pa nije to baš tako, niko ne može mene da tretira kako on hoćeTo samo pokazuje koliko su je nefer tretirali muškarci i balkanski muškarci
Gde je tu pridržavanje bunde, zatim besplatni čajevi i komplimenti
To je u pozitivnom smislu, divimo se tvom savršenstvu na mlaviprestanite da me ogovarate
Pa većina balkanskih muškaraca ima svoju ljepšu polovinu, što je sasvim dovoljno da se ne osjećaju napadnuto.Jao jadni balkanski muškarci kad vas neko jadne stalno napada.
Pisao sam i o tome da neko preuzme više odgovornosti na sebe, kako bi rasteretio drugu osobu, pa si to nazvala investicijama.Ti si tamo pisao o žrtvovanju majke što je, po meni odgovornost. Nije svaka majka požrtvovana. Požrtvovano je kad radiš i nemoguće za svoje dete a ne neke bejzik stvari koje i inače moraš.
Ali nebitno. Jasno je da ti ne znaš šta znači reč požrtvovan.
Da, sad ga neće biti baš baš kratko.E jbg, ide u Banovinu
Na kraju ćemo završiti u nekom eksperimentu kao mačka i tost.Tri perpetuum mobilea:
1. Njutnovo klatno u vakuumu
2. Penrouzov model univerzuma
3. Rasprava sa Ligamjentom
Ne želim da znam kako su maćku prikačili na ovaj ražanj etcNa kraju ćemo završiti u nekom eksperimentu kao mačka i tost.
Kako će tek nasNe želim da znam kako su maćku prikačili na ovaj ražanj etc

Imam B1 iz kolonoskopije, tako da sam koliko toliko iskusanKako će tek nas![]()
posle dve poruke više niko ne zna ni oko čega se raspravljaTri perpetuum mobilea:
......
3. Rasprava sa Ligamjentom
Da, svaka replika ima šest podreplika, tako da sam posle druge na autopilotuposle dve poruke više niko ne zna ni oko čega se raspravlja
on to toliko obesmisli
Legenda kaže: Nikad se ne upuštaj u raspravu sa ljudima koji ubacuju više od 1 citata u odgovor.Da, svaka replika ima šest podreplika, tako da sam posle druge na autopilotu