Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.706
Kad se ženiš?Pogledajte prilog 1830603
Blagi užas, em predugačko, em ne-plavo. Ne znam zašto je uopće božanstvo, živi od stare slave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se ženiš?Pogledajte prilog 1830603
Blagi užas, em predugačko, em ne-plavo. Ne znam zašto je uopće božanstvo, živi od stare slave.
Što tako da mi kažešKad se ženiš?
И ти и снајка млади, лепи, ти паметан за њу не знам. Сви услови су ту.Što tako da mi kažeš
Ona lepa, za mene ne znaš*И ти и снајка млади, лепи, ти паметан за њу не знам. Сви услови су ту.
Још си и скроман. Каћеш бити леп ако не сада.Ona lepa, za mene ne znaš*
To je i meni prošlo kroz glavuЈош си и скроман. Каћеш бити леп ако не сада.
То је прави став. Са вама ген З мора полако. Али, имам 20 секунди и ако не поентирам пажња вам одеееее.To je i meni prošlo kroz glavu
Pa nisi poentirao onako kako si hteo, samo kažem da je i meni palo na pamet kad ću biti lep ako ne sad (a sad nisam)То је прави став. Са вама ген З мора полако. Имам 20 секунди и ако не поентирам пажња вам одеееее.
Pa nisi poentirao onako kako si hteo, samo kažem da je i meni palo na pamet kad ću biti lep ako ne sad (a sad nisam)

Ogledalce mojeКо каже? Реци да му ***** мајку одма.![]()
Jel se stiglo do poente
Plot twist, vole

Uvek su korektno izveštavali, čak i kad Ukrajini nije išlo dobro, za razliku od Novosti i PolitikePlot twist, vole![]()
Misliš sada?čak i kad Ukrajini nije išlo dobro
Pa i ranije u nekoliko navrata, to sve zavisi na koju nogu ustane Tramp, već sutra se može desiti da povuče plan i fistuje Putlera.Misliš sada?
Nešto su sa ovom poslednjom objavljenom doktrinom čini mi se prelomili...ali vidjećemo, do sada jeste bilo kako ga pukne zora.Pa i ranije u nekoliko navrata, to sve zavisi na koju nogu ustane Tramp, već sutra se može desiti da povuče plan i fistuje Putlera.
Ne mora da znači, ako su posle onog sastanka na Aljasci (kad se Tramp zaljubio u njega) uspeli da se posvađaju, ovo ne mora značiti ništa.Nešto su sa ovom poslednjom objavljenom doktrinom čini mi se prelomili...ali vidjećemo, do sada jeste bilo kako ga pukne zora.
Primer, nemam instagramOfc, oslikala je mnoge stokholmske kafiće i čajdžinice etc
Hajde probajNe mogu da nadjem kafic
ubijas meHajde probaj
me ne moraš sad , kad naiđešubijas me