Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.841
1917 nije loš film ko nije gledao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta to predstavljaSad smo ti kao na slagalici, imamo tri boje i u zavisnosti kako ih složimo mogući rezultati su:
-
-
![]()
@Jugoslav Čvarak pobaci nam ovde neko dobro hororče
Pa ni 16, 17 nije pedofilija, nego efebofilija, evo Džeg može da potvrdi.
Samo ga molim te ne uzimaj previše ozbiljno.
Ima incesta, ima pedofilije (iako su normalno svi glumci punoljetni), brutalnog humora.
Ja sam više ostao zapanjen kada sam se na sve to nasmijao zbog toga što je stvarno smiješno.
OK, od Meksikanaca me ništa ne može začudilit.
U biti nije pedofilija, punoljetna glumica igra ulogu neke mlade junice od možda 16, 17 godina.
Jedina tačna -filijaPa ni 16, 17 nije pedofilija, nego efebofilija, evo Džeg može da potvrdi.
Igra skočko na slagalici,Šta to predstavlja
Nije mi bilo lako da pratim onaj vaš debatni klub. Valjda kao, Moma smatra da je i odsustvo OTAN okupacije neka vrsta okupacije (crvenih mundira).Igra skočko na slagalici,je tačan znak i pozicija,
je tačan znak, ne i pozicija.
Ne znamo ni mi, to je problem.Nije mi bilo lako da pratim onaj vaš debatni klub. Valjda kao, Moma smatra da je i odsustvo OTAN okupacije neka vrsta okupacije (crvenih mundira).
Ne znam o čemu ste još imali okrugli sto
Ispostaviće se da nije /291, već /133.Kad smo već kod toga, 115/291.
Reklo bi se da ne odobrava.
Ti si pripadnik sekte QANonaNajlepša
Odlična
Neponovljiva
Autoritet
2025
Iz kog je filma "vi mis'te da ja znam šta radim?"Ne znamo ni mi, to je problem.
Kažem ja, Njemačka je totalno pošandrcala.Jesi znao za ovo:
Pogledajte prilog 1667291
Meni se desilo da gledam Terminator 1 (1984) scenu na Tubiću, a onda na televiziji baš ta scena.Bukv pre neki dan gledam kod Bevca intervju sa onom fotografkinjom i premine danas
Vidiš nisam, a nije da ga nisam addovao na watchlist
Nisam ni ja, ali prije nekoliko mjeseci slučajno naletio i pogledao par scena, meni se čini dobro.Vidiš nisam, a nije da ga nisam addovao na watchlist
Možda ću ga pogledat ovih dana.Nisam ni ja, ali prije nekoliko mjeseci slučajno naletio i pogledao par scena, meni se čini dobro.
Možda ću ga pogledat ovih dana.
Nego, naša prepiska o AP-u me potakla da torentujem Insidious, davno beše kad sam ga gledao
Kakve veze Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, ima s takvim naslovima?!
Pogledajte prilog 1667369