момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.355
Ligi na pitanje ljubiš li rusku čizmu odgovara zapetljano kao Pitjerson kad ga pitaš da l veruje u Boga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On će prvo izvući u citirati ljubiš li i elaborirati koncept ljubljenja i da li je u ovom kontekstu uopšte to prihvatljivo koristiti kao rečLigi na pitanje ljubiš li rusku čizmu odgovara zapetljano kao Pitjerson kad ga pitaš da l veruje u Boga
Pa će onda, u maniru Ljige Smajlović, mazohistički vlažni san o ruskoj čizmi zaodenuti u oblandu hladnorazumske i neutralne brige za budućnost državotvornih interesa.On će prvo izvući u citirati ljubiš li i elaborirati koncept ljubljenja i da li je u ovom kontekstu uopšte to prihvatljivo koristiti kao reč
jer ko ljubi čizme, aludiraš li na robove
onda će citirati rusku čizmu sa osvrtom na proizvodnju čizama u Rusiji i zašto baš Ruska, zašto ne Srpska, srpske čizme su bolje i bliže srcu
Znaš onaj vic: "Ohoho nije loše za početak. Reče Nosguratu kad je osmanska imperija krenula da ga _______ na _____."Imam B1 iz kolonoskopije, tako da sam koliko toliko iskusan
Da, ja cenim Ligamenta u tom njegovom čojstvu i zalaganju za nas Srbe.posle dve poruke više niko ne zna ni oko čega se raspravlja
on to toliko obesmisli
Moji vala nijedni. Žalibože svih civila.Ovi ratovi su toliko sve poremetili, da više na forumu ne znam koji su naši.
Ali ajde to, nego se Džeg slaže s tobom oko ideologije zlaZanimljivo je da se u ovom bifeu moma slaže sa nonom oko višestrukih citata, dok je na drugoj temi upravo on počeo sa tim, pa ja onda ispoštujem.
Takođe, nona se slaže sa momom oko opširnosti mojih postova, dok sam na drugoj temi prvo napisao jednu riječ, pa na traženje pojašnjenje napisao rečenicu, pa na dodatne zahtjeve odgovorio sa više rečenica i na kraju klasičnim čaršafom, da bi na sve to stigao odgovor ti ne znaš ni šta pričaš, samo sam htjela da vidim jesi li upoznat koliko su balkanski muškarci i Ruskinje idealan fit.
Da me makar trolujete, pa da mi eto zbog vas bude lakše.
Ko gdije štoAli ajde to, nego se Džeg slaže s tobom oko ideologije zla
jel još uvek pratiš neuvaženog TejtaKo gdije što
Ja po pravilu imam vodeću filozofiju bez premca
Da ali razmotritjemo ako Vi to tražite.jel još uvek pratiš neuvaženog Tejta
Ne može tako brt, žao mi je.Moji vala nijedni.
Sad smo ti kao na slagalici, imamo tri boje i u zavisnosti kako ih složimo mogući rezultati su:Ali ajde to, nego se Džeg slaže s tobom oko ideologije zla
Uzmi samo ww1. Bili smo Gospoda, pobedili i da izvineš uneredili se po pobedi i ljudima koji su platili najveću cenu Ovi danas ratovi, tu trolujem ove što se zapale i to ako me ne mrzi.Ne može tako brt, žao mi je.
Ja nekako imam osjećaj da si u prošlim ratovima imao neke šanse da preživiš, sad već mrka kapa.Uzmi samo ww1. Bili smo Gospoda, pobedili i da izvineš uneredili se po pobedi i ljudima koji su platili najveću cenu Ovi danas ratovi, tu trolujem ove što se zapale i to ako me ne mrzi.
Isto je. Onda si jurišao na maxima a sad dron iz vedra nebaJa nekako imam osjećaj da si u prošlim ratovima imao neke šanse da preživiš, sad već mrka kapa.
Sledeća faza je da se samo dronovi između sebe rokaju.Isto je. Onda si jurišao na maxima a sad dron iz vedra neba
Drago mi pto neću prisustvovati.Sledeća faza je da se samo dronovi između sebe rokaju.
I onda za kraj svjesni dronovi ujedinjeni padaju po glavama slučajnih prolaznika.