Kafić Bife Doris

Ligi na pitanje ljubiš li rusku čizmu odgovara zapetljano kao Pitjerson kad ga pitaš da l veruje u Boga
On će prvo izvući u citirati ljubiš li i elaborirati koncept ljubljenja i da li je u ovom kontekstu uopšte to prihvatljivo koristiti kao reč
jer ko ljubi čizme, aludiraš li na robove

onda će citirati rusku čizmu sa osvrtom na proizvodnju čizama u Rusiji i zašto baš Ruska, zašto ne Srpska, srpske čizme su bolje i bliže srcu

On će prvo izvući u citirati ljubiš li i elaborirati koncept ljubljenja i da li je u ovom kontekstu uopšte to prihvatljivo koristiti kao reč
jer ko ljubi čizme, aludiraš li na robove

onda će citirati rusku čizmu sa osvrtom na proizvodnju čizama u Rusiji i zašto baš Ruska, zašto ne Srpska, srpske čizme su bolje i bliže srcu
Pa će onda, u maniru Ljige Smajlović, mazohistički vlažni san o ruskoj čizmi zaodenuti u oblandu hladnorazumske i neutralne brige za budućnost državotvornih interesa.

Zanimljivo je da se u ovom bifeu moma slaže sa nonom oko višestrukih citata, dok je na drugoj temi upravo on počeo sa tim, pa ja onda ispoštujem.

Takođe, nona se slaže sa momom oko opširnosti mojih postova, dok sam na drugoj temi prvo napisao jednu riječ, pa na traženje pojašnjenje napisao rečenicu, pa na dodatne zahtjeve odgovorio sa više rečenica i na kraju klasičnim čaršafom, da bi na sve to stigao odgovor ti ne znaš ni šta pričaš, samo sam htjela da vidim jesi li upoznat koliko su balkanski muškarci i Ruskinje idealan fit.

Da me makar trolujete, pa da mi eto zbog vas bude lakše.

1000020317.jpg

Kad smo već kod toga, 115/291.

Zanimljivo je da se u ovom bifeu moma slaže sa nonom oko višestrukih citata, dok je na drugoj temi upravo on počeo sa tim, pa ja onda ispoštujem.

Takođe, nona se slaže sa momom oko opširnosti mojih postova, dok sam na drugoj temi prvo napisao jednu riječ, pa na traženje pojašnjenje napisao rečenicu, pa na dodatne zahtjeve odgovorio sa više rečenica i na kraju klasičnim čaršafom, da bi na sve to stigao odgovor ti ne znaš ni šta pričaš, samo sam htjela da vidim jesi li upoznat koliko su balkanski muškarci i Ruskinje idealan fit.

Da me makar trolujete, pa da mi eto zbog vas bude lakše.
Ali ajde to, nego se Džeg slaže s tobom oko ideologije zla

Evo gde ja pronalazim fatalnu grešku u poziciji tih svih Alfa mislilaca:

1. "Ja sam alfa i NE dozvoljavam da mi sole pamet da je Kejtlin Džener žena"

2. "A Putin isto tako ne puši tu gej propagandu"

3. "Prema tome ja se do zemlje klanjam Rusiji, iako ona svaki dan priča da će baciti atomsku bombu na mene (zapad)."

Izvini kako si ti alfa (1) ako se klanjaš neprijatelju (3)?

Back