Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzela od mame knjigu Kad lisce pada-Rešat Nuri Gintekin po kojoj je radjena istoimena serija koju nisam gledala,mama jeste i kaze da joj se knjiga vise svidja i da je drugacija malo od serije.Inace knjiga je objavljena 1930 god i po njoj su izvodjene pozorisne predstave,film i tv serija.

Videla sam, 300 dinara je, kupiću sestri za slavu, a ćaletu sam obećala Nasleđe jedne dame, ona je 450 dinara. Međutim, u ponudi je i neka Zabranjena ljubav, kaže mi sestričina da ima i ta serija. I ona je 450 din. To je upola cene sa porudžbenicom koja je izašla u specijalnom izdanju lista Danas u nedelju. Poručuje se po tim cenama narednih mesec dana kod Narodne knjige, koja je i izdavač, inače su duplo skuplje.

Baš ću da ih pročitam jer ne pratim ni jednu seriju, mrzi me. Moji matorci su oduševljeni, a i sestrina cela uža i šira familija, ono, deca, muž, svekar, svekrva, baba...:zcepanje: Juče na slavi kod mojih muk, svi bulje u televizor. Jedino ja pošto ne pratim, perem sudove.

Pokusala sam da se oslobodim nekih sutrasnjih obaveza, ali mucak :evil:
Mislila sam da navratim malo do sajma, da se malo promuvam, da mozda vidim neke od vas :zag: koje sutra dolaze...
Ali nisam uspela :(

ja bih volela..no nije sigurno...a TREBALO bi, jer sm pozvana na Poetin štand u 11h hala 4 i na pesnički maraton na štandu USKOR u hali 2b od 16-18 h

Poslednja izmena:
Uzela od mame knjigu Kad lisce pada-Rešat Nuri Gintekin po kojoj je radjena istoimena serija koju nisam gledala,mama jeste i kaze da joj se knjiga vise svidja i da je drugacija malo od serije.Inace knjiga je objavljena 1930 god i po njoj su izvodjene pozorisne predstave,film i tv serija.
Ja gledam ovu seriju. Ne bas redovno, ali gledam.
Kad procitas, ja cu da te pitam par pitanja. Vazi? :flert:

Jao bre Rado što ti zavidim!:super:
Jel te trese uzbuđenje, garant večeras nećeš moći da spavaš:lol:
Prvi put nisam uopšte uzbuđena. Čak ni ne znam šta bih kupila. "Sve što sam volEla, to sam imAla", što bi rekla Petrija. Nemam spisak a ni ideju. Na voćkicama mi je mnoogo jeftinije, pošteno.:) Ali idem zbog divnog osećaja, sličnog kao kada sam u pozorištu ili na koncertu dragog mi pevača.:zaljubljena:
ja bih volela..no nije sigurno...a TREBALO bi, jer sm pozvana na Poetin štand u 11h hala 4 i na pesnički maraton u hali 2b od 16-18 h

Plašim se da za ovo prvo ne zakasnim, a za drugo ću već biti u busu.:( A možda i prepoznamo jedna drugu.:)

Ja gledam ovu seriju. Ne bas redovno, ali gledam.
Kad procitas, ja cu da te pitam par pitanja. Vazi? :flert:

ja ne gledam tv, skoro nikad
ali
imam kako da kažem , koleginicu u treninzima, koja mi uredno svaku prepričava dok mlatimo
tako da sam u toku
skoro ništa ne slušam, ali mi je ona simpatična, sa koliko žara to sve priča
a još je iz Bosne..pa kad počne ..vid'la...da him..bona.. a sve to ubačeno u likove
osvježi me,baš

ja ne gledam tv, skoro nikad
Moj slucaj. Ni ja ne gledam skoro nista. Ali obicno imam neku seriju za koju se vezem.
Ranije su to bili Toplo hladno, Vil i Grejs, Seks i grad... Miris kise... i tako, a trenutno su ovi Turci :D
To je jedini trenutak u toku dana kada ja upalim TV.
E da, videla sam da od nedelje ide nastavak Miris kise na Balkanu :)
Gledacu.

Jao i ja gledam tu seriju a rekla sam da neću jer traje mesecima, međutim u to vreme sam svakako kući svako veče jer kupam dete tad, a i super je kod tih serija što možeš da ih ne gledaš danima, nedeljama pa da opet znaš uvek o čemu se radi.

Ja neću danas na Sajam, išla sam dvaput i dosta mi je . Kupila sam sve što sam htela, a da je bilo na popustu, samo sam Čokoholičarke zaboravila. Portalibris ima istu akciju kao prošle godine - kupiš knjigu iz jedne grupe (da ne kažem gomile) i možeš da izabereš besplatno još jednu knjigu koja košta do tog iznosa (iz druge dve gomile). Al' sam objasnila. Geopoetika ima sniženje, može štošta da se nađe (nisam član Kluba čitalaca tako da je za mene to sniženje, kupila sam kod njih 3 knjige). Arhipelag je skuplji na Sajmu (bar one knjige koje su mene interesovale). U četvrtak je bio đački dan, ona deca sve kupuju iste knjige - kojekakve vampire i Tračaru :roll:
Rezime: kupila sam 28 knjiga i potrošila oko 100e

Neverovatno zagonetno ubistvo - Kejt Atkinson, Dereta 330 str,

Sinoc je zavrsih.
Koji format, koja tezina knjige! Nikako nije za bus, nego samo kod kuce da se cita. Ali mi se inace svidja oprema. Tvrde korice, normalan papir, krupna slova… Krimic. Engleski. Meni je bio super. Sve je bilo predvidivo, ali ja sam uzivala.

Vi koji volite krimi romane nemojte nista da mi verujete. Ja nisam neko ko bi VAMA mogao da preporucuje ili ne preporucuje nesto ovog tipa. Nedovoljno sam ja toga procitala. Ali eto morala sam da vam prenesem svoj utisak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back