krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Uzela od mame knjigu Kad lisce pada-Rešat Nuri Gintekin po kojoj je radjena istoimena serija koju nisam gledala,mama jeste i kaze da joj se knjiga vise svidja i da je drugacija malo od serije.Inace knjiga je objavljena 1930 god i po njoj su izvodjene pozorisne predstave,film i tv serija.
Videla sam, 300 dinara je, kupiću sestri za slavu, a ćaletu sam obećala Nasleđe jedne dame, ona je 450 dinara. Međutim, u ponudi je i neka Zabranjena ljubav, kaže mi sestričina da ima i ta serija. I ona je 450 din. To je upola cene sa porudžbenicom koja je izašla u specijalnom izdanju lista Danas u nedelju. Poručuje se po tim cenama narednih mesec dana kod Narodne knjige, koja je i izdavač, inače su duplo skuplje.
Baš ću da ih pročitam jer ne pratim ni jednu seriju, mrzi me. Moji matorci su oduševljeni, a i sestrina cela uža i šira familija, ono, deca, muž, svekar, svekrva, baba...
Juče na slavi kod mojih muk, svi bulje u televizor. Jedino ja pošto ne pratim, perem sudove.
koje sutra dolaze...

Ali idem zbog divnog osećaja, sličnog kao kada sam u pozorištu ili na koncertu dragog mi pevača.