Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sam povoljne i kupila, ove nepovoljne mogu bilo kada.
Alnari nam je dao na moj članski popust 10% i još na tri knjige 10% (udružile smo se:)), pa mi Benjamin ispade najskuplji, sa 500 dinara. Ali na poklon čokoladica Najlepše želje, pa dva pakovanja 2u1 kafe, e hej.:)

Meša Selimović, 990 dinara pet knjiga, Derviš i smrt, Ostrvo, Tvrđava, Tišine i Krug.

G. Petrović, Ispod tavanice koja se ljuspa, 200 din, a isto toliko i Dežulović, Hebo sad 1000 dinara.

Da li su to ona izabrana dela? :)

Inace, sjajan ulov! :)

Tunel – Ernesto Sabato, Enigma 120 str.

Veceras uzmem da citam, kad…
Prvo i prvo ovu knjigu sam vec davno citala, a drugo i drugo svojevremeno me potpuno osvojila jedna druga knjiga o ljubomori, pisca Davida Grosmana. Tako da sam ovu knjigu samo malo prelistala i podsetila se o cemu se radi.
Na preskoke, sto bi rekla Ester :lol:

Rado, baš si lepo pazarila :)
Ja sam napisala šta sam kupila prvog dana kad sam bila, a za četvrtak me mrzelo, pa sam sve slikala. Ovo je ukupan ulov s ovogodišnjeg Sajma, izbaciti uljeza :D

[/url][/IMG]

Jao kakav zeka :zaljubljena:
Pomracio je sjaj knjiga :D
Jeste uljez medju knjigama, ali ja ga bogami necu izbaciti
dudu2-1.gif

Pus, ti si se bas, bas napazarila. Lepo, vrlo lepo :super:

Drage drugarice clanice, poslednjih dana vas nesto citam na preskok, al nije mi promakla najvaznija vest, Dano cestitaaaaam :orkestar: :zag: da ste zdravi sto godina, sve drugo cemo lako :)

Pamuka vratila u biblioteku :rumenko: koncentracija zakazala. Reko duzmem dobnovim neko gradivo, pa se pitam STA CU STA CU??? :lol: i reko aj Gorski vijenac, to je cista pamet. Sto ja volim pomenuto delo i narodnu epsku poeziju i Smrt Smail age Cengica, pa to je neopisivo. Uzivala tako posteno i onda mi dragi kupio Corbinu knjigu i to procitah za dan. Da se razumemo, sta god radio kod mene ima kredit za ono uzivanje dok sam skakutala po Becu i pevala avionu slomicu ti krila sa 4 godine, a i ima jebitacnih(da proste svi fini)tekstova, narocito ljubavnih. I sad se opet pitam STA CU STA CU? Inace, zavidim Radi na Mesi za 1000din i Dragoncice ja sam gledala film
Usamljenost prostih brojeva :rumenko: i to je bilo mnogo mucno iskustvo i za mene i moju drugaricu uprkos odlicnoj glumi i reziji. Svi psihicki problemi su na gomili, uzas. Sve neki strasno nesrecni ljudi i jos gore, deca. Nadam se da je knjiga bolja.

pročitala Split
dobra je
ovome Slvoljubu Stankoviću je to druga knjiga, prva je The Box, čitao neko?
Split je priča o braći po ocu, koji se nalaze, priča o porodici, priča o Bgd, ali i više o Splitu, urbana, lagano duhovita..malkice je sebe, kao glavnog lika...pa, precijenio, što bi rekli ovdje...ali u suštini, dobra knjiga

i, da ne bi bilo ŠTA ĆU, ŠTA ĆU...uzmem prvu sa gomile iz biblioteke
kako se ta knjiga iz biblioteke našla kod mene, ne znam...mora da sam imala lagano zamračenje uma, jer je pri čistoj svijesti ne bi uzela
al' sad, šta je ..tu je
elem Vesna Radusinovič..Druga žena
pa eto, Vesna k'o Vesna...pomiješala ženu iz naroda, ženu "lepoticu i prepametnu" a nesretnu, ženu novokomponovanu buržujku, gadnog muškarca, ....
preživjeću ja to

pročitala Split
dobra je
ovome Slvoljubu Stankoviću je to druga knjiga, prva je The Box, čitao neko?
Split je priča o braći po ocu, koji se nalaze, priča o porodici, priča o Bgd, ali i više o Splitu, urbana, lagano duhovita..malkice je sebe, kao glavnog lika...pa, precijenio, što bi rekli ovdje...ali u suštini, dobra knjiga
Na spisku mi je, ali je nisam citala. Nikako da je nadjem.
Sad cu i ovu da bacim na spisak :)

Ova Meda stvarno.
Sputa-naput. Ko Balsevic :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back